Better results

Vi ønsker at øge sikkerheden og produktiviteten samt effektivisere it-driften hos virksomheder i Danmark,
så de kan opnå mere og skabe bedre resultater.​​

Eksperter i Microsoft 365 – og alt det andet, der hører til

Better results

Better results skabes med JDM som it-partner. Vi har fokus på din it-sikkerhed, it-produktivitet og it-drift med speciale i det nye Microsoft 365, der foruden Office 365 fx også indeholder sikkerhedsfunktioner i forhold til GDPR.

 

Vi hjælper dig i skyen og med transformationen til den moderne arbejdsplads med fx telefoni, netværk, mobilitet, intranet m.m.

 

Uanset om du vælger vores all inclusive eller pay-as-you-go leverancemodel, hjælper vi dig så din organisation og den enkelte medarbejder kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vision og mission

Vores vision 

Vi ønsker at øge sikkerheden og produktiviteten samt effektivisere it-driften hos virksomheder i Danmark, så de kan opnå mere og skabe bedre resultater.​

Med udgangspunkt i Microsoft 365 vil vi bygge løsninger, der hjælper vores kunder til at arbejde på nye måder, så de får det fulde udbytte af investeringen og opnår de forretningsmæssige fordele som cloud-teknologien kan give.​

Med fokus på de moderne teknologier i Microsoft 365, tilbyder vi vores medarbejdere en spændende arbejdsplads og kompetenceudvikling, der giver øget værdi og rækker ud i fremtiden.​

Vores målsætninger​

• Vi vil være markedsledende indenfor Microsoft 365 og alt det andet, der hører til​

• Vi vil opfattes som værende de bedste og på forkant inden for vores forretningsområder

​• Vi vil anerkendes som en virksomhed med dygtige medarbejdere, med et trygt og godt arbejdsmiljø for alle​

• Vi vil opleves som en professionel forretningspartner, der har orden i tingene

Vores mission

Vi vil udbrede budskabet om, at alle virksomheder kan opnå mere og skabe bedre resultater med en moderne it-løsning, som:​

 

• er fleksibel, kan udbygges og skaleres​

• kan gøres tilgængeligt overalt, altid og fra alle enheder​

• kan sikres mod trusler, der konstant udvikles​

• giver adgang til de bedste samarbejds- og kommunikationsværkstøjer​

• kan drives teknisk og økonomisk effektivt​

Hvilket opnås med den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og et strategisk it-partnerskab.​

Vi mener at den moderne arbejdsplads kan styrke vores kunders konkurrenceevne, ved kosteffektivt at øge produktiviteten, minimere risici, forbedre samarbejdet og skabe fleksible rammer, der kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.​

Committed to better results​

Uanset hvad vi hjælper dig med, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Fordi vi har et kodeks, vi alle sammen har committet os til.

Et regelsæt, om du vil. Det betyder, at det, vi lover dig, også er det, vi lever efter.

Hos JDM får du den bedste løsning. Vi er kompromisløse i alt, hvad vi foretager os. Fordi vi er ambitiøse, dedikerede og ikke mindst bevidste om, hvad det kræver at være førende i vores branche.

Du får aldrig halve løsninger hos JDM. Vi tror på, at forskellen ligger i detaljen, og vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt. Uanset om opgaven er stor eller lille.

Du kan regne med JDM – selv når aftalen ikke står på skrift. Fordi vi tror på, at de stærkeste samarbejder bygger på ærlighed og tillid. Det betyder også, at vi altid giver dig dét, du har brug for – frem for det, vi kan tjene mest på.

Hos JDM får du ikke bare en it-løsning, der virker i dag, men også en, der dækker dine behov i morgen. Fordi vi hele tiden videreuddanner os, styrker vores kompetencer og er på forkant. Så vi altid kan give dig en fremtidssikret rådgivning.

Partnerskaber, der gør os endnu bedre

Når du køber it-løsninger hos JDM, er du helt sikker på at være forrest. Som guldpartner hos fx Microsoft ved vi altid det nyeste først, og vi står forrest i køen til at få support.

Derfor står dine opgaver også forrest hos os. Med den nyeste viden er du altid forrest. Med eksperterne lige bag dig.

At vi er guldpartnere betyder, at vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft.

Vi har adgang til de ressourcer og den support, der er nødvendig for, at gøre en forskel: Bl.a. har vi adgang til Microsofts vidensbase, vi har en plads på prioritetslisten i Microsoft Directories og andre fordele på højeste niveau.

Som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) er vi blandt de mest erfarne it-professionelle. Certificeringen demonstrerer og verificerer vores dybe tekniske færdigheder i succesfuldt at designe og implementere tekniske løsninger i komplekse forretningsmiljøer.

For at tage en Microsoft Master uddannelse skal vi dokumentere mange års praktisk erfaring. Uddannelsen kræver bl.a. fire ugers intensivt ophold i USA med efterfølgende strenge certificeringstest.

Nicolai Voll er Danmarks eneste Microsoft Solutions Master i Communications.

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og gøre det lettere at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er foreningens kvalitetsmærke (Hostingcertifikatet) blevet både branchens og dit vigtigste bevis på kvalitet.

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som vi kun kan opnå gennem en certificering. Hostingcertifikatet hjælper købere af it-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning. 

Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for it-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres.

Som en af få CSP Direct partnere i Danmark, kan vi levere cloud services som fx Office 365, EMS, CRM Online og Azure direkte til dig, uden fordyrende eller forsinkende mellemled. CSP er en fleksibel licensordning, hvor antallet af licenser nemt kan skaleres op og ned i takt med dine behov.

Vores Partner ID er 981896.

JDM er også officiel SCA partner (Shared Computer Activation), hvilket betyder at vi har Microsoft tilladelse til at installere og drive Office 365 ProPlus, på delte computere i et hosted miljø. Ved at vælge JDM som hosting partner opnår du dermed ubegrænsede muligheder i dit løsningsdesign.

Som Lenovo Premium Business Partner får vi prioriteret adgang til salgs- og supportressourcer internt hos Lenovo. Det giver os de optimale betingelser i samarbejdet med både Lenovo og dig.

For at blive Cisco Certified Partner skal vi have et eller flere teknologispecialer, opfylde krav til kundetilfredshed og have kvalificeret personale til både salg og support.

SonicWALL designer, udvikler og fremstiller enhedsbaserede løsninger til netværkssikkerhed og sikker fjernadgang.

SonicWALL Secure First Platinum er en officiel udmærkelse og giver os eksklusiv adgang til ressourcer og support. Alt sammen til gavn for dig.

Når du arbejder med en HP Preferred Partner, får du planlægning, installation, vedligeholdelse og support af højeste kvalitet, support til HP’s produkter og løsninger i verdensklasse.

Du kan trygt regne med, at din it-investering er sikker i hænderne på en HP Preferred Partner. Vi har udviklet et tæt samarbejde med vores HP Preferred Partners og har tillid til, at de leverer det ypperste inden for løsninger, som opfylder dine præcise krav til den rigtige pris. 

Med branchens bedst uddannede specialister samt en exceptionel kundeservice uden at de koster ekstra får du det bedste samarbejde med en HP Preferred Partner.

Certificeret og anerkendt viden

“JDM A/S er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet guld-certificeret inden for kompetencen Small and Midmarket Cloud Solution Provider.

 

 

Med stor erfaring og dedikerede medarbejdere, hjælper JDM A/S kunder sikkert igennem køb og ibrugtagning af Office 365, og sikrer dermed deres kunder en mere produktiv og fleksibel måde at arbejde på”

Kamilla Jørning Roost, Salgsdirektør, Microsoft Danmark

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.