fbpx

Better results

Vi ønsker at øge produktiviteten, sikkerheden og forretningspotentialet hos virksomheder i Danmark, så de kan opnå mere og skabe bedre resultater.

JDM er din moderne it-partner og lansdækkende it-leverandør til erhverv

 

Better results skabes med JDM som it-partner. Vi understøtter din forretning og digitale transformation med særligt fokus på Dynamics 365, der fx kan omfatte CRM, ERP og BI samt Microsoft 365, der foruden Office 365 fx også indeholder sikkerhed i forhold til GDPR.

Vi hjælper dig i skyen og med digitale transformationen til den moderne arbejdsplads, der giver mere frihed,
nemmere samarbejde, højere sikkerhed og bedre resultater.

Uanset om du vælger vores all inclusive, pay-as-you-go eller Education leverancemodel, hjælper vi dig til at opnå mere

 

Vores vision

Vi ønsker at hjælpe organisationer og den enkelte medarbejder til at udrette mere og opnå bedre resultater. Det sker med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, som giver mere frihed, nemmere samarbejder, højere sikkerhed og bedre resultater

Med udgangspunkt i Microsoft 365 og Dynamics 365 bygger vi løsninger, der hjælper vores kunder til at arbejde på nye måder, så de får det fulde udbytte af investeringen og opnår de forretningsmæssige fordele som cloud-teknologien kan give. Med vores fokus på de moderne teknologier i Microsoft 365 og Dynamics 365, tilbyder vi vores medarbejdere en spændende arbejdsplads og kompetenceudvikling, der giver øget værdi og rækker ud i fremtiden.

Vores målsætninger
  • Vi vil være markedsledende indenfor Microsoft 365, Dynamics 365 og alt det andet, der hører til
  • Vi vil omtales som værende de bedste og på forkant inden for vores forretningsområder
  • Vi vil anerkendes som en virksomhed med dygtige medarbejdere og med et trygt og godt arbejdsmiljø
  • Vi vil opleves som en professionel forretningspartner, der har orden i tingene
  • Vi vil opfattes som værende værdiskabende for vores kunder

Vores mission

Det er vores mission at udbrede, levere og drive den moderne arbejdsplads baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365, så vores kunder og deres medarbejdere kan udrette mere og opnå bedre resultater.

Med andre ord, vil vi udbrede budskabet om, at alle organisationer (store som mindre) kan udrette mere og opnå bedre resultater med en moderne it-løsning, fremfor en klassisk løsning (altså en løsning uden klassiske servere). Blandt andet fordi en moderne it-løsning:

  • er fleksibel, kan udbygges og skaleres
  • kan gøres tilgængeligt overalt, altid og fra alle enheder
  • kan sikres mod trusler, der konstant udvikles
  • giver adgang til de bedste samarbejds-, kommunikations- og forretningsværktøjer
  • kan drives teknisk og økonomisk effektivt

Hvilket opnås med den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 & Dynamics 365 og et strategisk it-partnerskab med JDM.

Vi mener at den moderne arbejdsplads kan styrke vores kunders konkurrenceevne, ved kosteffektivt at øge produktiviteten og forretningspotentialet, minimere risici, forbedre samarbejdet og skabe fleksible rammer, der kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Committed to better results​

 

Uanset hvad vi hjælper dig med, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Fordi vi har et kodeks, vi alle sammen har committet os til. Et regelsæt, om du vil. Det betyder, at det, vi lover dig, også er det, vi lever efter.

 
 
Du får den bedste it-løsning hos JDM

Vær den bedste

Hos JDM får du den bedste løsning, blandt andet fordi vi sætter teamwork over individuelle præstationer. Vi er ydmyge, sultne og begavede i forhold til at fungere i teams og bevidste om, at det kræves for at være førende i vores branche.
Uanset om opgaven er stor eller lille, får du aldrig halve it-løsninger hos JDM

Gå ikke på kompromis

Du får aldrig halve løsninger hos JDM. Vi tror på, at forskellen ligger i detaljen, og vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt. Uanset om opgaven er stor eller lille.
 
 
JDM er din troværdig it-partner

Bryd aldrig en aftale

Du kan regne med JDM – selv når aftalen ikke står på skrift. Fordi vi tror på, at de stærkeste samarbejder bygger på ærlighed og tillid. Det betyder også, at vi altid giver dig dét, du har brug for – frem for det, vi kan tjene mest på.
Hos JDM får du en fremtidssikret it løsning

Kend i morgen i dag

Hos JDM får du ikke bare en it-løsning, der virker i dag, men også en, der dækker dine behov i morgen. Fordi vi hele tiden videreuddanner os, styrker vores kompetencer og er på forkant. Så vi altid kan give dig en fremtidssikret rådgivning.
 

Partnerskaber, der gør os endnu bedre

 

Når du køber it-løsninger hos JDM, er du helt sikker på at være forrest. Som guldpartner hos fx Microsoft ved vi altid det nyeste først, og vi står forrest i køen til at få support.
Derfor står dine opgaver også forrest hos os. Med den nyeste viden er du altid forrest. Med eksperterne lige bag dig.

 
Microsoft Guldpartner

At vi er guldpartnere betyder, at vi har det højeste kompetence- og ekspertiseniveau inden for Microsoft-teknologier og det tættest mulige samarbejde med Microsoft.

Vi har adgang til de ressourcer og den support, der er nødvendig for, at gøre en forskel: Bl.a. har vi adgang til Microsofts vidensbase, vi har en plads på prioritetslisten i Microsoft Directories og andre fordele på højeste niveau.

Microsoft Certified Solutions Master

Som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) er vi blandt de mest erfarne it-professionelle. Certificeringen demonstrerer og verificerer vores dybe tekniske færdigheder i succesfuldt at designe og implementere tekniske løsninger i komplekse forretningsmiljøer.

For at tage en Microsoft Master uddannelse skal vi dokumentere mange års praktisk erfaring. Uddannelsen kræver bl.a. fire ugers intensivt ophold i USA med efterfølgende strenge certificeringstest.

Nicolai Voll er Danmarks eneste Microsoft Solutions Master i Communications.

Danish Cloud Community

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og gøre det lettere at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er foreningens kvalitetsmærke blevet både branchens og dit vigtigste bevis på kvalitet.

Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som vi kun kan opnå gennem en certificering. Hostingcertifikatet hjælper købere af it-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning.

Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for it-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og Hostingmærket er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres.

Cloud Solution Partner

Som en af få CSP Direct partnere i Danmark, kan vi levere cloud services som fx Office 365, EMS, CRM Online og Azure direkte til dig, uden fordyrende eller forsinkende mellemled. CSP er en fleksibel licensordning, hvor antallet af licenser nemt kan skaleres op og ned i takt med dine behov.

Vores Partner ID er 981896.

JDM er også officiel SCA partner (Shared Computer Activation), hvilket betyder at vi har Microsoft tilladelse til at installere og drive Office 365 ProPlus, på delte computere i et hosted miljø. Ved at vælge JDM som hosting partner opnår du dermed ubegrænsede muligheder i dit løsningsdesign.

Lenovo Gold Business Partner

Som Lenovo Gold Business Partner får vi prioriteret adgang til salgs- og supportressourcer internt hos Lenovo. Det giver os de optimale betingelser i samarbejdet med både Lenovo og dig.

Cisco Certified Partner

For at blive Cisco Certified Partner skal vi have et eller flere teknologispecialer, opfylde krav til kundetilfredshed og have kvalificeret personale til både salg og support.

SonicWALL Secure First Platinum

SonicWALL designer, udvikler og fremstiller enhedsbaserede løsninger til netværkssikkerhed og sikker fjernadgang.

SonicWALL Secure First Platinum er en officiel udmærkelse og giver os eksklusiv adgang til ressourcer og support. Alt sammen til gavn for dig.

HP Preferred Partner

Når du arbejder med en HP Preferred Partner, får du planlægning, installation, vedligeholdelse og support af højeste kvalitet, support til HP’s produkter og løsninger i verdensklasse.

Du kan trygt regne med, at din it-investering er sikker i hænderne på en HP Preferred Partner. Vi har udviklet et tæt samarbejde med vores HP Preferred Partners og har tillid til, at de leverer det ypperste inden for løsninger, som opfylder dine præcise krav til den rigtige pris.

Med branchens bedst uddannede specialister samt en exceptionel kundeservice uden at de koster ekstra får du det bedste samarbejde med en HP Preferred Partner.

 

Certificeret og anerkendt viden

 
 

“JDM A/S er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet guld-certificeret inden for kompetencen Small and Midmarket Cloud Solution Provider. Med stor erfaring og dedikerede medarbejdere, hjælper JDM A/S kunder sikkert igennem køb og ibrugtagning af Office 365, og sikrer dermed deres kunder en mere produktiv og fleksibel måde at arbejde på”

Kamilla Jørning Roost, Salgsdirektør, Microsoft Danmark

 
 

Den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
Kontakt