Better results

Vi ønsker at øge produktiviteten, sikkerheden og forretningspotentialet hos virksomheder i Danmark, så de kan opnå mere og skabe bedre resultater.

JDM er din moderne it-partner og landsdækkende it-leverandør til erhverv

 

Better results skabes med JDM som it-partner. Vi understøtter din forretning og digitale transformation med særligt fokus på Dynamics 365, der fx kan omfatte CRM, ERP og BI samt Microsoft 365, der foruden Office 365 fx også indeholder sikkerhed i forhold til GDPR.

Vi hjælper dig i skyen og med digitale transformationen til den moderne arbejdsplads, der giver mere frihed,
nemmere samarbejde, højere sikkerhed og bedre resultater.

Uanset om du vælger vores all inclusive, pay-as-you-go eller Education leverancemodel, hjælper vi dig til at opnå mere

 

Vores vision

Vi ønsker at hjælpe organisationer og den enkelte medarbejder til at udrette mere og opnå bedre resultater. Det sker med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, som giver mere frihed, nemmere samarbejder, højere sikkerhed og bedre resultater

Med udgangspunkt i Microsoft 365 og Dynamics 365 bygger vi løsninger, der hjælper vores kunder til at arbejde på nye måder, så de får det fulde udbytte af investeringen og opnår de forretningsmæssige fordele som cloud-teknologien kan give. Med vores fokus på de moderne teknologier i Microsoft 365 og Dynamics 365, tilbyder vi vores medarbejdere en spændende arbejdsplads og kompetenceudvikling, der giver øget værdi og rækker ud i fremtiden.

Vores målsætninger
  • Vi vil være markedsledende indenfor Microsoft 365, Dynamics 365 og alt det andet, der hører til
  • Vi vil omtales som værende de bedste og på forkant inden for vores forretningsområder
  • Vi vil anerkendes som en virksomhed med dygtige medarbejdere og med et trygt og godt arbejdsmiljø
  • Vi vil opleves som en professionel forretningspartner, der har orden i tingene
  • Vi vil opfattes som værende værdiskabende for vores kunder

Vores mission

Det er vores mission at udbrede, levere og drive den moderne arbejdsplads baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365, så vores kunder og deres medarbejdere kan udrette mere og opnå bedre resultater.

Med andre ord, vil vi udbrede budskabet om, at alle organisationer (store som mindre) kan udrette mere og opnå bedre resultater med en moderne it-løsning, fremfor en klassisk løsning (altså en løsning uden klassiske servere). Blandt andet fordi en moderne it-løsning:

  • er fleksibel, kan udbygges og skaleres
  • kan gøres tilgængeligt overalt, altid og fra alle enheder
  • kan sikres mod trusler, der konstant udvikles
  • giver adgang til de bedste samarbejds-, kommunikations- og forretningsværktøjer
  • kan drives teknisk og økonomisk effektivt

Hvilket opnås med den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 & Dynamics 365 og et strategisk it-partnerskab med JDM.

Vi mener at den moderne arbejdsplads kan styrke vores kunders konkurrenceevne, ved kosteffektivt at øge produktiviteten og forretningspotentialet, minimere risici, forbedre samarbejdet og skabe fleksible rammer, der kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Committed to better results​

 

Uanset hvad vi hjælper dig med, kan du være sikker på at få det bedste resultat. Fordi vi har et kodeks, vi alle sammen har committet os til. Et regelsæt, om du vil. Det betyder, at det, vi lover dig, også er det, vi lever efter.

 
 
Du får den bedste it-løsning hos JDM

Vær den bedste

Hos JDM får du den bedste løsning, blandt andet fordi vi sætter teamwork over individuelle præstationer. Vi er ydmyge, sultne og begavede i forhold til at fungere i teams og bevidste om, at det kræves for at være førende i vores branche.
Uanset om opgaven er stor eller lille, får du aldrig halve it-løsninger hos JDM

Gå ikke på kompromis

Du får aldrig halve løsninger hos JDM. Vi tror på, at forskellen ligger i detaljen, og vi gør en dyd ud af at gøre tingene ordentligt. Uanset om opgaven er stor eller lille.
 
 
JDM er din troværdig it-partner

Bryd aldrig en aftale

Du kan regne med JDM – selv når aftalen ikke står på skrift. Fordi vi tror på, at de stærkeste samarbejder bygger på ærlighed og tillid. Det betyder også, at vi altid giver dig dét, du har brug for – frem for det, vi kan tjene mest på.
Hos JDM får du en fremtidssikret it løsning

Kend i morgen i dag

Hos JDM får du ikke bare en it-løsning, der virker i dag, men også en, der dækker dine behov i morgen. Fordi vi hele tiden videreuddanner os, styrker vores kompetencer og er på forkant. Så vi altid kan give dig en fremtidssikret rådgivning.
 

Partnerskaber, der gør os endnu bedre

 

Når du køber it-løsninger hos JDM, er du helt sikker på at være forrest. Som guldpartner hos fx Microsoft ved vi altid det nyeste først, og vi står forrest i køen til at få support.
Derfor står dine opgaver også forrest hos os. Med den nyeste viden er du altid forrest. Med eksperterne lige bag dig.

 
 

Certificeret og anerkendt viden

 
 

“JDM A/S er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet guld-certificeret inden for kompetencen Small and Midmarket Cloud Solution Provider. Med stor erfaring og dedikerede medarbejdere, hjælper JDM A/S kunder sikkert igennem køb og ibrugtagning af Office 365, og sikrer dermed deres kunder en mere produktiv og fleksibel måde at arbejde på”

Kamilla Jørning Roost, Salgsdirektør, Microsoft Danmark

 
 

Den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
Om JDM
Kontakt