fbpx

Vores succes afhænger af vores medarbejdere

Karriere hos JDM

Vi synes, at JDM er en fantastisk arbejdsplads – vil du være med på holdet?

Job hos JDM A/S

Her kan du se de ledige stillinger vi har i øjeblikket.
Hvis du ikke finder en stilling af interesse, er du velkommen til at søge uopfordret.

ODENSE / AARHUS

Content & Collaboration Konsulent til JDM

Det går stærkt og der er travlhed hos JDM. Derfor søger vi en stærk Konsulent til Content & Collaboration-området, som kan skabe yderligere værdi og vækst – er du klar til at være med på holdet?

ODENSE

ERP-Konsulent til JDM

BC området og teamet er i hastig fremgang, derfor søger vi en konsulent til JDM, som skal hjælpe med at designe effektive strategiske forretnings-løsninger i Dynamics 365 Business Central.

Azure AD og Intune Konsulent til JDM (Odense)

Vi søger en stærk Azure AD og Intune Konsulent, som kan skabe yderligere værdi og vækst – er du klar til at være med på holdet?

Som medarbejder hos JDM bliver du en del af et team, der sammen skaber resultaterne. Du trækker selvfølgelig på dine kollegaer og på de erfaringer og standarder, der er opbygget gennem mere end 15 år.

JDM påskønner, at du bidrager med din viden og erfaringer, så både du og JDM sammen bliver endnu stærkere. Hos JDM værdsætter man et stærkt kollegialt fællesskab og et ditto vidensniveau, som udvikles og vedligeholdes gennem solid uddannelse og træning. Man tager sin egen medicin, og mange af de løsninger JDM tilbyder kunderne, er også i brug internt. Det forventes derfor, at du er omstillingsparat og har lyst til at være med forrest, hvor nyt er den nye normal.

Vi søger

En stærk konsulent, der er uddannet indenfor IT og som er god til Microsoft Azure AD og Intune. Du vil gerne lære mere og brænder for at løse både små og store opgaver for kunderne.

Microsoft er lige dig og du har måske allerede taget flere certificeringstest eller har modet på det.

Forventninger til dine kvalifikationer

 • Solid erfaring med administration af Microsoft 365. Her er der særligt fokus på hele Microsoft/Office 365-suiten og Intune
 • Solid erfaring med Microsoft Azure AD og samspillet med det traditionelle Active Directory.
 • Gerne erfaring med Microsoft Endpoint Manager, AutoPilot, MAM/MDM, UL, Conditional Access.
 • Generel viden om netværk, så du forstår at supportere kablet og trådløst netværk – ved mere komplekse netværksudfordringer trækkes der på interne konsulenter.
 • Du evner at kommunikere et komplekst IT-setup på en måde, som er forståelig for alle brugere.
 • Systemer, registrering, opfølgning og systematik er lige dig.
 • Gerne erfaring som projektdeltager og eller projektleder
 • Gerne en uddannelse indenfor IT såsom IT-supporter, datateknikker eller en anden videregående uddannelse.
 • Gerne dokumenterbar projekterfaring
 • Du behersker dansk på modersmålsniveau og engelsk på forretningsniveau, både i skrift og tale.

 

Personlige egenskaber

 • Du er forretningsorienteret og kommunikerer klart og tydeligt på alle niveauer af organisationen, ligesom du formår at inspirere og engagere andre med en professionel, imødekommende og energisk tilgang til arbejdsopgaverne.
 • Selvstændig og initiativrig
 • Pligtopfyldende og kvalitetsbevidst
 • Gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne
 • Personlig robust med evne til at bevare roen – også når det går stærkt
 • Teamplayer, alsidig og fleksibel med ønske om at lære og bidrage i teamet
 • Du motiveres af ansvar og trives i en selvstyrende organisation, hvor det forventes at du selv tager initiativer og ansvar, når du ser muligheder for optimering og forbedring

Du tilbydes

En spændende og udviklende stilling med en alsidig hverdag, som byder på mange typer opgaver på tværs af virksomheden. Et job med fremtidige muligheder, medbestemmelse og strategisk indflydelse. Dertil kommer en attraktiv lønpakke inklusive sundhedssikring, tandforsikring, frokostordning, selvvalg af hardware, fri telefon og internet, videreuddannelse, firmatøj og meget mere.

JDM A/S, www.jdm.dk er den moderne it-partner og landsdækkende it-leverandør til erhverv med kontorer i Odense, Aarhus og København. Vi er ca. 70 medarbejdere som hjælper vores kunder med at komme med på den Moderne Arbejdsplads med fokus på Microsoft.

Ansøgning

Ansøgning sendes til job@jdm.dk

Højt ambitionsniveau

Vi ønsker at være førende inden for vores branche. Derfor sætter vi pris på et højt fagligt niveau og gode personlige egenskaber.

Som medarbejder
Som medarbejder hos JDM bliver du en del af et team, der sammen skaber resultaterne. Du trækker selvfølgelig på dine kollegaer og på de erfaringer og standarder vi sammen har opbygget gennem 20 år. 

Og vi påskønner at du bidrager med din viden og erfaringer, så vi sammen bliver endnu stærkere.

Vi værdsætter et stærkt kollegialt fællesskab og et ditto vidensniveau, som vi holder ved lige via solid uddannelse og træning.

Vi tager vores egen medicin

Vi er et af Danmarks førende Microsoft konsulenthuse og mange af de løsninger vi tilbyder vores kunder har vi taget i brug hos os selv.

Vi tror på at vores rådgivning bliver endnu bedre når vi ikke bare taler teori, men kan dokumentere praktisk erfaring med de løsninger vi sælger.

Derfor forventer vi at du er omstillingsparat og har lyst til at være med forrest hvor det meste hele tiden er nyt.

Din arbejdsglæde er vores drivkraft

Vi ved at din arbejdsglæde er en forudsætning for din præstation. Derfor bestræber vi os hele tiden på at blive en bedre arbejdsplads.

Vi skal ikke bare gøre en god indsats overfor vores kunder. Vi skal også samtidig have det godt og sjovt.

Vi har højt til loftet og tilstræber en godhjertet samarbejdskultur hvor der er plads til både personlig og faglig udvikling.

Vores kultur er præget af en uformel omgangstone og et fleksibelt arbejdsmiljø.

Bliv en del af det gode selskab

Vi sætter høje standarder fordi vi ønsker at give vores voksende kundekreds service i særklasse, og det kræver naturligvis en del af dig.

Til gengæld bliver du en del af en succes, der vokser stærkt og har spændende projekter og kunder.

Hvis du mener en karriere hos JDM er noget for dig er du velkommen til at sende et par ord om dig selv og dit cv til job@jdm.dk

//Test til get url