fbpx

JDM Casestory – Amass Restaurant

Kommunikation er et vigtigt element i en koks hverdag

Effektiv kommunikation mellem teammedlemmer er nøglen til at have en succesfuld forretning. Med Microsoft 365 vi kan kommunikere på tværs af teams. Centralt planlægge møder, udveksle ideer og holde vores dokumenter gemt.

Introduktion til Amass Restaurant

Amass's Logo

I Juli 2013 åbnede Amass Restaurant i det tidligere B & W skibsværft i København. Du finder bl.a. en 500 kvadratmeter køkkenhave, der er et fantastisk sted at tage en gåtur, mens man drikker et glas champagne.

Kommunikation er en stor del af en succesfuld forretning

Matt har altid haft et skarpt øje for detaljer. Hans cv omfatter toppræstationer på restauranter som britiske Fat Duck, New Yorks Per Se og Le Bernardin. For Restaurant Amass er sigtekornet sat på en ny frisk oplevelse af ”Fine Dining” i en afslappet setting. For at kunne flytte sig hurtigt fremad i start-up processen, så Matt behovet for en effektiv kommunikationsplatform. Han endte med at plukke det bedste på markedet, den nyeste version af Microsoft 365.

Matt Orlando, Cheffkok, Amass Restaurant, fortæller:

“Dette skal være en “Chefs” restaurant, en af de restauranter i københavn, som bliver en gastronomisk turistmagnet. Der hvor du får en helt anden oplevelse. Jeg har meget høje ambitioner. Jeg har hele mit liv mast på for andre mennesker. Nu er det tid til at være meget ambitiøs med min egen restaurant.”

Og afslutter med:

En talerken med mad man kan købe hos Restaurant Amass

”Bortset fra stor madkunst, jeg også har lært fra Noma, at effektiv kommunikation mellem teammedlemmer er nøglen til at have en succesfuld forretning. Med den nye Office 365 vi kan kommunikere på tværs af teams. Centralt planlægge møder, udveksle ideer og holde vores dokumenter gemt. Nemt tilgængelige både pc, mac, iPhones og iPads. Og til prisen på en rimelig flaske vin pr. måned, det er en ”no brainer “. Med hjælp fra min it leverandør, var løsningen oppe at køre på mindre end 24 timer, og jeg kan nu fokusere min tid på at drive restaurant.”

Matt Orlando

Cheffkok, Amass Restaurant

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This