Casestory – Chr. Olesen Synthesis

Fra gammelt til nyt

Lone Undall-Behrend Nielsen forklarer i et interview hvorfor de har skiftet deres IT-leverandør ud til JDM, og hvilke fordele de har fået efter skiftet.

Detaljer

Chr. Olesen Synthesis

Igennem deres samarbejde med JDM har de fået en troværdig IT-leverandør, da JDM sikre sig at de maskiner og udstyr de for udleveret virker og er fuld fungerende.

“Vores system var koblet op på vores moderselskabs IT-løsning, og da de stod over for en opgradering, var det en naturlig anledning til at finde vores egen platform. Vi undersøgte behovet for et traditionelt server setup, men da det viste sig at være meget bekosteligt, begyndte vi at se os om efter en cloud-løsning.”

Lone Undall-Behrend Nielsen

Finance, Chr. Olesen Synthesis

Hvorfor valgte i Microsoft Azure som jeres cloud-løsning til Dynamics Nav?

I hele processen var vi under kompetent vejledning fra vores leverandør (JDM). De pegede på Microsoft Azure som den mest relevante og hensigtsmæssige løsning for os. Det har vist sig at være det rigtige valg. Vi kan let administrere vores Navision regnskabs- og produktionssystem herfra. Vi har nu en løsning, der er skræddersyet til vores behov.

Lone Undall-Behrend Nielsen

Finance, Chr. Olesen Systhesis

Hvordan er implementerings forløbet?

Implementeringen har været både hurtig og smertefri. Vi er ikke løbet ind i nogle forhindringer. Det har ikke taget os mere end 2 dage at komme op i skyen og få det til at køre. Så transformationen har absolut været en succes.

Lone Undall-Behrend Nielsen

Finance, Chr. Olesen Systhesis

Hvilke fordele har det givet jer at være flyttet i skyen?

En af de største fordele er økonomien. Det er ganske enkelt billigere for os at være i skyen. Nu har vi løbende omkostninger, og vi betaler efter forbrug. Det er en meget fleksibel og rentabel løsning for os.

Lone Undall-Behrend Nielsen

Finance, Chr. Olesen Systhesis

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This