fbpx

JDM Casestory – Chr. Olesen Synthesis

Fra gammelt til nyt

Lone Undall-Behrend Nielsen forklarer i et interview hvorfor de har skiftet deres IT-leverandør ud til JDM, og hvilke fordele de har fået efter skiftet.

Introduktion til Chr. Olesen Synthesis

Chr. Olesen Synthesis er en dansk producent af API’er og avancerede mellemprodukter. De blev etableret i slutningen af ​​2011 efter Chr. Olesen Group opkøb af det multifunktionelle syntetiske produktionsanlæg lige syd for København.

Hvorfor valgte i Microsoft Azure som jeres cloud-løsning til Dynamics Nav?

“I hele processen var vi under kompetent vejledning fra JDM. De peger på Microsoft Azure som den mest relevante og hensigtsmæssige løsning for os. Det har vist sig at være det rigtige valg. Vi kan let administrere vores Navision regnskabs- og produktionssystem herfra. Vi har nu en løsning, der er skræddersyet til vores behov.”

Hvordan er implementerings forløbet?

“Implementeringen har været både hurtigt og smertefri. Vi er ikke løbet ind i nogle forhindringer. Det har ikke taget os mere end 2 dage at komme på i skyen og få det til at køre. Så transformationen har absolut været en succes.”

En forsker fra Chr. Olesen synthesis der arbejder
En forsker fra Chr. Olesen synthesis der arbejder

Hvilke fordele har det givet jer at være flyttet i skyen?

En af de største fordele er økonomien. Det er ganske enkelt billigere for os at være i skyen. Nu har vi løbende omkostninger, og vi betaler efter forbrug. Det er en meget fleksibel og rentabel løsning for os.”

“Vores system var koblet op på vores moderselskabs IT-løsning, og da de stod over for en opgradering, var det en naturlig anledning til at finde vores egen platform. Vi undersøgte behovet for et traditionelt server setup, men da det viste sig at være meget bekosteligt, begyndte vi at se os om efter en cloud-løsning.”

Lone Undall-Behrend Nielsen

Finance, Chr. Olesen Synthesis

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523