fbpx

JDM Casestory – CPHI-Holding A/S

Den hybride virksomhed, med mange facetter

Hos JDM har CPHI samlet de bedste løsninger, og samlet dem i et produkt vi kalder Modern WorkplaceModern Workplace gør virksomheder og den enkelte medarbejder​ i stand til at udrette mere og samtidig opnå høj it-sikkerhed.​

Introduktion til CPHI-Holding A/S

Hovedselskabet CPHI-Holding A/S har flere fremadtænkende virksomheder under sig. De forskellige virksomheder, har grundlæggende det fælles formål at optimere processer i lufthavne verden over.

Forskellige systemer

I sommeren 2019 var CPHI på udkig efter en løsning, som kunne simplificere deres arbejdsgange internt. Som hos de fleste virksomheder, havde de løbende tilføjet it relaterede produkter, og systemer i deres hverdag. Dette skabte en portefølje af forskellige systemer, som ikke altid kunne arbejde sammen, og hvor man løbende skulle opveje udgifter og fordele ved hver løsning.

Jonas Bargum, IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S, fortæller:

“Vi havde en blanding af forskellige løsning, som hver især løste nogle af vores behov. Men de var ikke samlet under én optimeret løsning, og krævede derfor en ekstra indsats at håndtere.”

En samlet løsning

Hos JDM har vi samlet de bedste løsninger, og samlet dem i et produkt vi kalder Hybrid Workplace. Hybrid Workplace gør virksomheder og den enkelte medarbejder​ i stand til at udrette mere og samtidig opnå høj it-sikkerhed.​

Hos JDM ser vi den moderne arbejdsplads som et fuldt koncept, der kan omfatte alle dele af en virksomheds it-infrastruktur. Med udgangspunkt i up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerhedsværktøjer skabes rammerne for en moderne måde at arbejde på, der giver fordele for både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.

“Når det hele er samlet, har jeg mere kontrol over udgifter til licenser.”

Den rette timing

Ingen kunne have forudset de konsekvenser som Covid-19 medførte. Mange mennesker skulle hurtigt omstille sig på at kunne arbejde effektivt hjemmefra, med næsten ingen varsel.

“Jeg er glad for at vi allerede havde Microsoft Teams i brug, inden alt dette skete. Det gjorde at vi hurtigt kunne omstille os, til en ny hverdag.”

Microsoft Teams tillader mennesker at kommunikere effektivt, fra næsten alle enheder. Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse.

“Når vi sidder hjemme, er det vigtigt at vi stadig holder kontakten, og sammenholdet fra kontoret. Vi vænnede os hurtigt til at kommunikere med hinanden via chat, opstille et videomøde eller dele information direkte i Microsoft Teams” 

Microsoft Teams virker på både pc, mac, smartphone og tablets. Dette gør at alle kan få glæde af funktionerne. Uanset hvor du er, og på hvilken enhed du arbejder fra. Jonas afslutter:

“Vi tog hurtigt funktionerne i brug, og benytter dagligt videomøde funktionen. Det giver mere liv i samtalen, når der også er video.”

“Vi havde en blanding af forskellige løsninger, som hver især løste nogle af vores behov. Men de var ikke samlet under én optimeret løsning, og krævede derfor en ekstra indsats at håndtere.”

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523