fbpx

Casestory – CPHI-Holding A/S

DEN MODERNE VIRKSOMHED, MED MANGE FACETTER

Hovedselskabet CPHI-Holding A/S har flere fremadtænkende virksomheder under sig. De forskellige virksomheder, har grundlæggende det fælles formål at optimere processer i lufthavne verden over.

Detaljer

CPHI-Holding A/S

Hos JDM har vi samlet de bedste løsninger, og samlet dem i et produkt vi kalder Modern WorkplaceModern Workplace gør virksomheder og den enkelte medarbejder​ i stand til at udrette mere og samtidig opnå høj it-sikkerhed.​

Forskellige systemer

I sommeren 2019 var CPHI på udkig efter en løsning, som kunne simplificere deres arbejdsgange internt. Som hos de fleste virksomheder, havde de løbende tilføjet it relaterede produkter, og systemer i deres hverdag. Dette skabte en portefølje af forskellige systemer, som ikke altid kunne arbejde sammen, og hvor man løbende skulle opveje udgifter og fordele ved hver løsning.

“Vi havde en blanding af forskellige løsninger, som hver især løste nogle af vores behov. Men de var ikke samlet under én optimeret løsning, og krævede derfor en ekstra indsats at håndtere.”

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Vi havde en blanding af forskellige løsninger, som hver især løste nogle af vores behov. Men de var ikke samlet under én optimeret løsning, og krævede derfor en ekstra indsats at håndtere.

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

En samlet løsning

Hos JDM har vi samlet de bedste løsninger, og samlet dem i et produkt vi kalder Modern Workplace. Modern Workplace gør virksomheder og den enkelte medarbejder​ i stand til at udrette mere og samtidig opnå høj it-sikkerhed.​

Hos JDM ser vi den moderne arbejdsplads som et fuldt koncept, der kan omfatte alle dele af en virksomheds it-infrastruktur. Med udgangspunkt i up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerhedsværktøjer skabes rammerne for en moderne måde at arbejde på, der giver fordele for både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.

Når det hele er samlet, har jeg mere kontrol over udgifter til licenser.

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Den rette timing

Ingen kunne have forudset de konsekvenser som Covid-19 medførte. Mange mennesker skulle hurtigt omstille sig på at kunne arbejde effektivt hjemmefra, med næsten ingen varsel.

Jeg er glad for at vi allerede havde Microsoft Teams i brug, inden alt dette skete. Det gjorde at vi hurtigt kunne omstille os, til en ny hverdag.

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Microsoft Teams tillader mennesker at kommunikere effektivt, fra næsten alle enheder. Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse.

Når vi sidder hjemme, er det vigtigt at vi stadig holder kontakten, og sammenholdet fra kontoret. Vi vænnede os hurtigt til at kommunikere med hinanden via chat, opstille et videomøde eller dele information direkte i Microsoft Teams.

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Microsoft Teams virker på både pc, mac, smartphone og tablets. Dette gør at alle kan få glæde af funktionerne. Uanset hvor du er, og på hvilken enhed du arbejder fra.

Vi tog hurtigt funktionerne i brug, og benytter dagligt videomøde funktionen. Det giver mere liv i samtalen, når der også er video.

Jonas Bargum

IT-ansvarlig, CPHI-Holding A/S

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This