fbpx

Casestory – DANCAMPS

En All Inclusive løsning der hjælper alle 5 lokationer

Med 5 campingpladser i Jylland som alle betjener danske såvel som internationale gæster, er det vigtigt for DANCAMPS med en it-løsning som optimerer deres hverdag. Deres moderne løsning tillader dem at have gæsterne i fokus.

Detaljer

DANCAMPS DANCAMPS har en Modern Workplace som All Inclusive løsning. Med denne løsning er det slut med uforudsete it-regninger, dyre opstarts gebyrer og løbende udgifter til support.

Spredte lokationer, én løsning

Vi har som sæsonpræget virksomhed behov for fleksible it-løsninger, som tillader varierende antal medarbejdere over året, og løsningen fra JDM tillader os netop dette.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

Når du har flere lokationer, som alle skal fungere som én samlet enhed på tværs af hele din virksomhed, er det essentielt at hverdagens kommunikation er let og optimeret. Indarbejdelsen af Microsoft Teams har gjort DANCAMPS i stand til at samle deres kommunikation i en enkelt applikation som kan betjenes fra både telefon, iPad og alm. pc.

Gennem en tæt dialog og dybdegående analyse af deres behov og udfordringer sammensatte JDM en løsning, som både gjorde det daglige arbejde lettere, og højnede sikkerheden på tværs af løsningen.

“Vi kan mærke, at det er blevet nemmere at komme i kontakt med hinanden og dele information. Tidligere skulle den enkelte medarbejder orientere sig på den enkelte plads, hvor de i dag blot tilgår nyhederne i Microsoft Teams. Jeg føler mig mere tilstede, selvom jeg ikke fysisk er på lokationen.”

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

Vi kan mærke, at det er blevet nemmere at komme i kontakt med hinanden og dele information. Tidligere skulle den enkelte medarbejder orientere sig på den enkelte plads, hvor de i dag blot tilgår nyhederne i Microsoft Teams. Jeg føler mig mere tilstede, selvom jeg ikke fysisk er på lokationen.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

I dag oplever DANCAMPS at en god internetforbindelse er et krav fra mange gæster, især erhvervsgæster, som stiller høje krav til god trådløs dækning i hele området. En god dækning og høj hastighed tillader især erhvervsgæsterne at kunne arbejde selv fra en idyllisk hytte tæt ved vandet.

Vi valgte efter god sparring med JDM, en løsning der i dag betyder at vi har en stærk og meget velfungerende dækning på hele campingpladsen. Det er noget vores gæster nyder rigtig godt af, og det er noget vi får mange positive tilbagemeldinger på.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

IT skal bare spille

Moderne løsninger på moderne udstyr yder bedre, og er mere stabile. Stabiliteten er essentiel for virksomheder, som uden en fungerende it-platform ikke ville kunne være konkurrencedygtige og levere optimalt. Der er tidspunkter hvor du har behov for support, og her skal barrieren for at få hjælp være så lav som mulig.

Det er vigtigt for os at nye medarbejdere, let kan sættes ind i vores systemer. Mange kender allerede måden man kommunikerer på i Microsoft Teams fra fx Facebook eller LinkedIn – Så opstartsfasen er blevet meget lettere. For os er det vigtigt at vi i dagligdagen ikke skal spilde kræfter og energi på it der bøvler, men derimod kan fokusere på vores gæster. It er noget der bare skal spille, og skal optimere ens hverdag frem for at være en hæmsko.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

IT som All Inclusive

Når du vælger at få din it leveret som All Inclusive får du faste priser på licenser, sikkerhedsforanstaltninger og support. Du ved præcis hvad du får, og du ved præcis hvad det koster pr. måned. Løsningen giver dig mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og hjælper din organisation til bedre resultater.

Tidligere har det været vanskeligt at få et komplet overblik over udgifterne til it over året, samt budgetplanlægningen for næste år – Med All Inclusiv løsningen fra JDM som inkluderer fri support kender jeg vores udgifter forud, og kan trygt lade mine medarbejdere kontakte JDM-Helpdesk uden at frygte en ekstraregning.

 For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid – Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Modern Workplace All Inclusive

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng og kan komme hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This