fbpx

JDM Casestory – Dansk Tandforsikring

Sikkerheden skal ikke være på bekostning af vores kunder

Hybrid Workplace med elementer fra Modern Management. Modern Workplace fra JDM giver dig up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerhedsværktøjer som sammen skaber rammerne for en moderne måde at arbejde på.

Introduktion til Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring Logo

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder.

Sikkerheden steg da vi skiftede til skyen

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder.

Denis Lewinsky, CEO & Partner, Dansk Tandforsikring, fortæller:

“Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest.”

Mange virksomheder har stadig egne servere stående, som både koster i strøm, vedligeholdelse og som kan udgøre en stor sikkerhedsrisiko. Oftest har virksomheder ikke kompetencer til at vedligeholde driften af egne servere, og det kan gå ud over driften, sikkerheden og ikke mindst trygheden.

Den rette partner

“Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsaigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.” Siger Denis

For Dansk Tandforsikring er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og som kan rådgive omkring løsninger proaktivt.

En Tandlæge der er ved at starte sin undersøgelse af deres patient
En tandlæge der er ved at rette deres lys på hans patients tænder

Denis Fortsætter:

“It-verdenen har aldrig været mere kompleks – og JDM har bevist at deres eksperter er med fremme hvor det sker.”

Når man involverer en partner i sin hverdag, er det vigtigt at opbygge et tæt og trygt samarbejde, hvor parterne har tillid til hinanden.

“Helt i starten af vores samarbejde, foreslog JDM optimeringer i forhold til vores licenser, som gjorde at vi kunne spare et væsentligt beløb, måned for måned. Denne form for samarbejde værdsætter jeg virkelig.”

Det er vigtigt for os at vi kan få support, hvis det bliver nødvendigt. Hos JDM oplever vi hurtigt og kvalificeret respons, og vi får løst tingene.

Helt i starten af vores samarbejde, foreslog JDM optimeringer i forhold til vores licenser, som gjorde at vi kunne spare et væsentligt beløb, måned for måned. Denne form for samarbejde værdsætter jeg virkelig.”

Denis Lewinsky

CEO & Partner, Dansk Tandforsikring

Sikkerheden skal være best in class

Alle virksomheder er unikke, men ens for dem alle er at de ønsker en it-løsning, som er stabil, sikker og som giver dem tryghed i hverdagen.

“Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data. Vi skal kunne styre hvem der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra JDM os med.”

Med Betinget adgang og multifaktorgodkendelse sikres det at der er styr på logins, samt kontrol med adgang til data, uden at det påvirker brugeroplevelsen. Kryptering af data såsom medarbejdernes harddisk sikrer, at selvom en medarbejder fx glemmer sin pc i bussen, så er maskinens data krypterede og kan ikke aflæses.

Værktøj som tandlæger bruger når de ser til deres patienter.

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523