fbpx

JDM Casestory – Dansk VVS & Klima

Fra egen server til cloud

Dansk VVS og Klima kører på en komplet Microsoft 365 pakkeløsning, som indeholder Windows 10 Enterprise, Office 365 og Enterprise Mobility + Security. De har derved adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til et komplet fundament for den moderne arbejdsplads.

Introduktion til Dansk VVS & Klima

Dansk VVS & Klima gør altid meget ud af at sætte sig grundigt ind i dine behov. De monterer ikke så meget som en pakning for meget, hvis ikke du har brug for det.

Grundighed i alt fra VVS til it

Dansk VVS & Klima hjælper dagligt mange danskere med deres VVS. Med et fokus på service, miljø og energirigtige løsninger er Dansk VVS & Klima en moderne VVS-virksomhed, som giver sine kunder tryghed. Dansk VVS & Klima er grundlagt på ideen om aldrig at gå på kompromis med løsninger indenfor VVS, ventilation eller blikkenslagerarbejde. I stedet gør de sig umage for, i samarbejde med kunden, at finde den mest optimale og økonomiske løsning.

Fra egen server til cloud

Tidligere var det mere reglen end undtagelsen, at virksomheder havde deres egne servere stående. Servere som fra tid til anden skal vedligeholdes i form af fx licensfornyelser og hardware opgraderinger.

Jess Mørk, Aut. VVS-installatør & Partner, Dansk VVS & Klima, fortæller:

“Vi stod mellem valget om at gentegne licenserne på vores gamle server, eller begynde at tænke nyt. Valget at tage mulighederne i “clouden” i brug.”

Teknologien udvikler sig konstant, og det kan være svært selv at følge med udviklingen. Det kræver en vis indsigt og kompetence, selv at kunne vedligeholde systemer, noget som mange ikke føler sig trygge ved. Noget så essentielt som backup af systemer og data, er ikke noget man skal være føle sig utryg ved eller bekymret over. Jess fortsætter:

“Vi tog jænvligt backup af vores systemer, men jeg føler mig mere tryg ved at det er nogle eksperter som håndtere og overvåger vores backup.”

Rør der skal bruges til et projekt, der ligger oven på plantegningen over projektet.

En nem overgang

Når man tager nye it-systemer i brug, er det vigtigt at det ikke går ud over dagligdagen i virksomheden. Oftest er det store mængder data og brugere som skal flyttes, indekseres og håndteres. Derfor er det vigtigt at det hele planlægges og foregår i tæt dialog med virksomheden og brugerne.

“Vi planlagde i fællesskab med JDM en skæringsdato, hvor overflytning skulle ske. Det hele fungerede som det skulle, og vi var “over natten” kørende på vores nye løsning.” sagde Jess.

Mere frihed

Moderne it-løsninger har mange fordele set i forhold til ældre, lukkede og ufleksible systemer. Fx giver Microsoft 365 pakken en række værktøjer til samarbejde, kommunikation og håndtering af sikkerhed. Jess siger:

“Vi er ikke længere låst til én maskine på kontoret. Teknisk set kan vi være tilgængelige alle steder fra, på alle en steder fra, på alle enheder. Det gør at vi kan agere langt mere mobilt, og reagere hurtigere i hverdagen.

Vi kan nu samarbejde på fx et tilbudsdokument, selvom vi ikke sidder sammen. Det gør vores tilbudsgivning meget nemmere i hverdagen.”

”Vi tog jævnligt backup af vores systemer, men jeg føler mig mere tryg ved at det er nogle eksperter som håndterer og overvåger vores backup.”

Jess Mørk

Aut. VVS-installatør & Partner, Dansk VVS & Klima

Microsoft Teams

I tider hvor minimal fysisk kontakt anbefales, er det vigtigt stadig at kunne bibeholde forbindelsen med kunder, leverandører og medarbejdere. Med det rette værktøj, kan alle møder flyttes fra fysiske mødelokaler til det digitale.

“vi tog beslutningen om at anvende Microsoft Teams i vores hverdag tidligt. Og med lidt oplæring, begyndte vi hurtigt at tage mulighederne i brug. Vi afholder i dag vores byggemøder digitalt, hvilket giver os mere fleksibilitet i hverdagen.”

Løsningen vokser i takt med vores behov

Man tager som oftest beslutninger ud fra det grundlag man befinder sig på, men ingen kender fremtiden. Tidligere krævede en omstilling eller opgradering af ens it-løsning, store omvæltninger og måske også et stort budget. I dag kan løsningerne løbende skaleres efter behov, og er derfor ikke længere en stopklods for udviklingen.

“Der er stort potentiale i vores løsning, som vi planlægger løbende at gøre brug af. Vores montører skal bl.a smart kunne se og håndtere vagtplaner, datablade, procedurer og personalehåndbogen direkte fra deres telefon i bilerne.”

Om løsningen til Dansk VVS og Klima

Dansk VVS og Klima kører på en komplet Microsoft 365 pakkeløsning, som indeholder Windows 10 Enterprise, Office 365 og Enterprise Mobility + Security. De har derved adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til et komplet fundament for den moderne arbejdsplads.

I tilføjelse til Microsoft 365, anvender Dansk VVS og Klima elementer fra JDMs Modern Management løsning. Som bl.a. giver dem kontrol over deres enheder i marken, overvågning af sikkerheden på tværs af virksomheden, samt selvfølgelig professionel og certificeret support.

Jess afslutter:

“Vi er meget glade for løsningen som JDM har leveret, og vi værdsætter samarbejdet.”

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523