fbpx
Casestory – Elverdal

Værktøjerne skal virke, både på pladsen og på kontoret

Elverdal skaber arkitekttegnede uderum der har betydning for børn og unges motoriske og sociale udvikling. Elverdal opfører ikke blot legepladser, men udvikler uderum, der prikker til børn og unges nysgerrighed og inspirerer til leg og udvikling.
Elverdal har et globalt leverandørnetværk, hovedkontoret og den generelle produktion holder til i Smørum på Sjælland.

Detaljer

Elverdal

Elverdal har en Modern Workplace & Modern Management. Modern Workplace fra JDM giver dig up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerheds-værktøjer som sammen skaber rammerne for en moderne måde at arbejde på, der giver fordele for både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.

Hvordan så verden ud inden de nye værktøjer?

Inden vi udnyttede mulighederne i clouden, kunne vores daglige processer være omfangsrige og til tider bøvlede. Vores løsninger skabes i tæt dialog med vores kunder, så der sker mange ændringer inden et endeligt design bliver godkendt.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

En pige der sidder i et legehus der er bygget af Elverdal

Det giver mig ro i maven, at vores dokumenter er sikret, og at vi har kontrol med hvem der har adgang til hvad.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Tidligere skabte design-teamet en tegning, som fysisk blev medbragt til kundemødet. Ændringer blev noteret, taget med hjem og gennemgået med design-teamet, som lavede ændringerne. Den nye tegning blev igen taget med til kundemøde, og sådan fortsatte opgaven, til et endeligt design blev godkendt.
I dag kan Elverdal via Microsoft Teams, gennemgå designet og lave ændringer og optimeringer i et live-miljø. Dette gør hele processen langt mere flydende, og sparer både tid og penge i det lange løb.

Nu hvor vi udnytter mulighederne i bl.a. Microsoft Teams, kan vi komme hurtigere i mål med opgaverne, og det at kunne se ændringerne live, er også med til at give vores kunder et realtidsbillede af løsningen og deres ændringer.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Intelligent dokumenthåndtering i JDM Workplace og SharePoint

Når Elverdal skaber inspirerende uderum til skoler og offentlige pladser, skabes der en stor mængde dokumenter og filer. Fx tilbud og beregninger som kan indeholde følsomme informationer, store design-filer som kræver specielle programmer samt kundelister og projekt-filer som alle skal håndteres korrekt.
I dag anvender Elverdal JDM Workplace til at organisere alle kunder og projekter. Dette sikrer at filerne er samlet ét sted, og organiseret hele vejen igennem. Desuden styres dokument-rettighederne også centralt, så der er kontrol over hvem der har adgang til hvilke filer.

Det giver mig ro i maven, at vores dokumenter er sikret, og at vi har kontrol med hvem der har adgang til hvad.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Dreng der leger i et legehus der er bygget af Elverdal

Tage nye værktøjer i brug

Når man skal ibrugtage nye værktøjer som Microsoft Teams og Workplace, kan det for nogle være en udfordring at ændre deres daglige rutiner. Hvis man gennem mange år, har arbejdet på en bestemt måde, og føler sig meget effektiv, så kan overgangen til noget nyt, skabe støj.
Derfor lavede vi i samarbejde med Elverdal en plan for hvordan de nye værktøjer skulle tages i brug, og sørgede for undervisning og support gennem hele forløbet.

Nye værktøjer og ændring af rutiner, giver altid udfordringer. Jeg synes vi er kommet godt igennem forløbet, og gør brug af værktøjerne som tiltænkt.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Valg af løsning

Når man vælger en it-løsning, er der mange elementer som skal passe sammen. Det er en investering i fremtiden og udviklingen i virksomheden. Det er vigtigt at man får skabt et godt samarbejde mellem parterne, så man opnår de ønskede afkast af investeringen.

Vi valgte JDM for at få en samlet løsning, som tog hensyn til netop vores behov. Når man investerer i en it-løsning, er det vigtigt at man har tillid til sin leverandør. Min tillid til JDM er bestemt ikke blevet ringere efter implementeringen og den efterfølgende support.

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Løsningen indeholder

Moderne it-løsninger er oftest en sammensætning af teknologier, systemer og løsninger. Nedenstående elementer indgår i denne case:

Vi hjælper også gerne dig

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This