fbpx

JDM Casestory – Elverdal

Værktøjerne skal virke, både på pladsen og på kontoret

Elverdal skaber arkitekttegnede uderum der har betydning for børn og unges motoriske og sociale udvikling. Elverdal opfører ikke blot legepladser, men udvikler uderum, der prikker til børn og unges nysgerrighed og inspirerer til leg og udvikling.
Elverdal har et globalt leverandørnetværk, hovedkontoret og den generelle produktion holder til i Smørum på Sjælland.

introduktion til Elverdal

Hos Elverdal skaber de legepladser og æstetiske uderum til fællesskaber og alsidig udvikling af mennesker i alle aldre. Elverdal har stor erfaring med at tegne og udføre unikke løsninger, og deres arkitekter designer alt fra enkeltelementer til store løsninger.

Dreng der leger i et legehus der er bygget af Elverdal

Hvordan så verden ud inden de nye værktøjer?

Flemming Pless, CCO & Kommerciel direktør hos Elverdal, fortæller:

“Inden vi udnyttede mulighederne i clouden, kunne vores daglige processer være omfangsrige og til tider bøvlede. Vores løsninger skabes i tæt dialog med vores kunder, så der sker mange ændringer inden et endeligt design bliver godkendt.”

Tidligere skabte design-teamet en tegning, som fysisk blev medbragt til kundemødet. Ændringer blev noteret, taget med hjem og gennemgået med design-teamet, som lavede ændringerne. Den nye tegning blev igen taget med til kundemøde, og sådan fortsatte opgaven, til et endeligt design blev godkendt.
I dag kan Elverdal via Microsoft Teams, gennemgå designet og lave ændringer og optimeringer i et live-miljø. Dette gør hele processen langt mere flydende, og sparer både tid og penge i det lange løb.

En pige der sidder i et legehus der er bygget af Elverdal

“Det giver mig ro i maven, at vores dokumenter er sikret, og at vi har kontrol med hvem der har adgang til hvad.”

Flemming Pless

CCO & Kommerciel direktør, Elverdal A/S

Børn der leger på en legeplads der er tegnet og bygget af Elverdal

“Nu hvor vi udnytter mulighederne i bl.a. Microsoft Teams, kan vi komme hurtigere i mål med opgaverne, og det at kunne se ændringerne live, er også med til at give vores kunder et tealtidsbillede af løsningen og deres ændringer” Siger Flemming

Intelligent dokumenthåndtering i JDM Workplace og SharePoint

Når Elverdal skaber inspirerende uderum til skoler og offentlige pladser, skabes der en stor mængde dokumenter og filer. Fx tilbud og beregninger som kan indeholde følsomme informationer, store design-filer som kræver specielle programmer samt kundelister og projekt-filer som alle skal håndteres korrekt.
I dag anvender Elverdal JDM Workplace til at organisere alle kunder og projekter. Dette sikrer at filerne er samlet ét sted, og organiseret hele vejen igennem. Desuden styres dokument-rettighederne også centralt, så der er kontrol over hvem der har adgang til hvilke filer.

“Det giver mig ro i maven, at vores dokumenter er sikret og at vi har kontrol med hvem der har adgang til hvad.” siger han.

Tage nye værktøjer i brug

Når man skal ibrugtage nye værktøjer som Microsoft Teams og Workplace, kan det for nogle være en udfordring at ændre deres daglige rutiner. Hvis man gennem mange år, har arbejdet på en bestemt måde, og føler sig meget effektiv, så kan overgangen til noget nyt, skabe støj.
Derfor lavede vi i samarbejde med Elverdal en plan for hvordan de nye værktøjer skulle tages i brug, og sørgede for undervisning og support gennem hele forløbet.

“Nye værktøjer og ændringer af rutiner, giver altid udfordringer. Jeg synes vi er kommet godt igennem forløbet, og gør brug af værktøjerne som tiltænkt.” fortæller han.

Valg af løsning

Når man vælger en it-løsning, er der mange elementer som skal passe sammen. Det er en investering i fremtiden og udviklingen i virksomheden. Det er vigtigt at man får skabt et godt samarbejde mellem parterne, så man opnår de ønskede afkast af investeringen. Flemming fortæller.

“Vi valgte JDM for at få en samlet løsning, som tog hensyn til netop vores behov. Når man investerer i en it-løsning, er det vigtigt at man har tillid til sin leverandør. Min tillid til JDM er bestemt ikke blevet ringere efter implementeringen og den efterfølgende support.”

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523