fbpx

JDM Casestory – HelpHouse

Leasing af it-udstyr giver økonomisk frihed

HelpHouse har forhøjet deres produktivitet med hjælp fra deres netværks løsning, de har også sikkerheden på deres side med deres Office 365 og Microsoft 365 løsning de får fra JDM A/S.

Introduktion til HelpHouse

HelpHouse i Odense er en virksomhed i udvikling. Siden HelpHouse i april 2017 startede deres virksomhed, er det kun gået fremad. HelpHouse er Danmarks eneste Zendesk Premier Solution Provider, hvilket betyder at de kan hjælpe dig med hele processen i forbindelse med implementering og optimering af din Zendesk løsning.

HelpHouse ansatte der sidder på arbejdet

125.000 kunder på verdensplan

Carl H. Thaisen, CPO, HelpHouse, fortæller:

“Løsningen har gjort det muligt for os at få det hardware vi ønskede, uden at skulle investere og låse penge i udstyret.”

Zendesk er en af verdens største udbydere af kundeservice software løsninger, og deres løsning håndterer kundeserviceanmodninger for mere end 125.000 kunder på verdensplan.

Som nystartet virksomhed i vækst, går udviklingen hurtigt, især når man arbejder på og med digitale løsninger. Konsulenterne og rådgiverne hos HelpHouse har behov for altid at have moderne og sikkert udstyr, så de kan performe bedst muligt. Desuden er det at kunne tiltrække og fastholde godt personale essentielt for en virksomhed som HelpHouse. Carl fortsætter:

“Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har adgang til den nyeste teknologi, og at de nyder at bruge det. For os er det et krav at udstyret ikke holder dem tilbage.”

Carl H. Thaisen, CPO hos HelpHouse de er igang med at give et foredrag.

“Prisen var ikke højere end hvis vi skulle have købt alt udstyret på dag 1, men via leasing kan vi nu løbende betale for optimeringen.”

Carl Hye Thaisen

CPO, HelpHouse

En cartoon version af HelpHouse's ansatte

Hardware as a service

HelpHouse havde behov for at få udskiftet og opgraderet deres computere og udstyr i virksomheden. HelpHouse valgte en leasingmetode til deres udstyr, også kaldet Hardware As A Service (HWAAS). Det betyder at de for en fast lav pris om måneden betaler for brugen af deres moderne computere og udstyr, uden at skulle finde store summer i kapital frem ved køb.

“Prisen var ikke højere end hvis vi skulle have købt alt udstyret på dag 1, men via leasing kan vi nu løbende betale for optimeringen.”

Moderne og korrekt sammensætning

JDM har hjulpet HelpHouse med sammensætningen af deres computere og udstyr, hvilket betydet at deres rådgivere og konsulenter kan arbejde på moderne og sikker hardware uden at skulle forholde sig til prisen. Prisen er den samme hver måned, gennem hele leasingperioden.

Mange virksomheder glemmer at computere og telefoner som har nogle år på bagen, ikke nødvendigvis har de samme sikkerhedsfeatures som moderne udstyr. Desuden er moderne udstyr oftest langt hurtigere, går mindre ned og har meget bedre strømforbrug.

“Vi er sikre på at vores udstyr bare virker og er sikkert.”

Slutter Carl med at sige.

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523