fbpx

JDM Casestory – IMMO Danmark A/S

Nem og effektiv overgang til Microsoft Teams

IMMO Danmark A/S oplevede som mange andre danske virksomheder, at mobile og hybride medarbejdere begyndte at fylde mere og mere i dagligdagen.

Deres medarbejdere var låste til deres kontorpladser, og kunne udnytte deres tid fuldt ud. Deres it-løsninger satte begrænsninger op, fremfor at hjælpe.

introduktion til IMMO Danmark A/S

IMMO Danmark A/S har i mere end 50 år forebygget immobilitetsproblemer ved at udvikle motoriserede mobilitetshjælpemidler til rehab-, sundheds-, bygge-, service- og industrisektorer. IMMO producerer brugertilpassede løsninger på egne faciliteter i Danmark.

Ønsket om en mere hybrid arbejdsplads

En hybrid it-løsning er mere end blot licenser, computere og servere. En god it-løsning fungerer ikke hvis det vigtigeste element mangler – Nemlig brugerne som skal anvende løsningen. En gode hybride it-løsning er et samspil mellem alle delene. Grundelementerne i den hybride arbejdsplads er mere fleksibilitet, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og smartere processer.

IMMO Danmark ønskede at kunne gøre øget brug af disse fordele i deres it-løsning, og første led i den øvelse var at begynde at anvende Microsoft Teams som samarbejdsplatform. 

 

 

Mere fleksibilitet

Muligheden for at kunne arbejde mere effektivt sammen på tværs af afdelinger og virksomheder, er en af grundelementerne i den hybride arbejdsplads.

Bjarne Eriksen, CFO hos IMMO Danmark fortæller:

Vi er ikke længere afhængige af at skulle sidde på kontoret hverdag, og I visse tider er det bestemt en fordel. I dag afholder vi personale-, bestyrelses-, og salgsmøder direkte i Microsoft Teams – Noget som ville have været umuligt for få år tilbage”

Microsoft Teams giver de virksomheder der gør brug af det mange nye muligheder at udnytte.

“Vi har kunne opretholde vores salgsmøder, ved at omlægge dem til online-møder i Teams. Det har været med til at sikre fortsat ordretilgang.”

Bjarne Eriksen

CFO, IMMO Danmark A/S

Nye værktøjer forandrer hverdagen

Når du tager nye it-værktøjer i brug i en virksomhed, vil dynamikkerne i virksomheden ændre sig. Medarbejdere begynder at arbejde anderledes, de tilgår arbejdsrelaterede filer og data fra forskellige enheder, de lader sig ikke længere begrænse af hvad der var muligt tidligere. Du vil opleve at dine medarbejdere bliver mere frie og mere effektive.

”I starten skal man lige omstille sig, lære de nye muligheder og gå stille frem, men man bliver hurtigt tryg ved det hele.” udtaler Bjarne Eriksen. Det er essentielt at alle medarbejdere er med på rejen, mod et mere hybridt og effektivt arbejdsmiljø. Hos JDM skal vores kompetencer komplementere vores kunders.

En medarbejder hos BoPil A/S der er ved at lave en raport omkring hvor mange pattegrise der er i stalden.

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523