fbpx

JDM Casestory – Roll-o-Matic

Recovery og backup af data og dokumenter

Hvor godt er jeres data sikret, hvis der opstår en brand i virksomheden? Hos Roll-o-Matic A/S i Vissenbjerg er svaret: ”virkeligt godt”. 

introduktion til Roll-o-Matic

 

 

Roll-o-Matic er nummer ét inden for roll-bag-løsninger. Fremstilling af avancerede løsninger til produktion af poser på rulle, plastfolieprodukter og andre relaterede emner.

JDM A/S holder vigtige dokumenter sikre hos Roll-o-Matic A/S

Hvor godt er jeres data sikret, hvis der opstår en brand i virksomheden? Hos Roll-o-Matic A/S i Vissenbjerg er svaret: ”virkeligt godt”. Her sikrer en Azure Site Recovery-løsning fra JDM A/S, at virksomheden altid har en up-to-date backup af samtlige data. Dermed kan virksomheden hurtigt være i fuld drift igen, hvis uheldet skulle være ude. De fleste virksomheder har efterhånden størstedelen af deres data liggende digitalt. Det gælder alt fra kundekartoteker over regnskabssystemer og til produkttegninger. Det stiller stigende krav til sikkerhed og ikke mindst backup, så virksomheden hurtigt kan komme tilbage i drift, hvis der sker noget utilsigtet. I dag tænker flere og flere i at beskytte sig mod hackerangreb, men hvis virksomhedens servere ødelægges ved en brand, kan det også blive en bekostelig affære. Det gælder også hos Roll-o-Matic A/S, som producerer maskiner til produktion af forskellige typer plasticposer til kunder over hele verden. CFO hos Roll-o-Matic A/S, Kent Skov Jessen, fortæller:
”Vi leverer store produkter til vores kunder og skal derfor fx ikke fakturere mange gange om ugen. Det betyder, at vi i princippet godt kunne ’tåle’, at vores bogføringssystem var nede i en uges tid. Men vores produkttegninger udgør kernen i vores produktion, så vi har gjort alt, hvad vi kan, for at beskytte dem. Derfor har vi i dag fire typer backup på vores data, alt sammen sat op af JDM A/S. Det sikrer, at vi altid har adgang til vores tegninger, nærmest uanset hvad vi kan komme ud for.”

Løbende samarbejde for optimal drift og sikkerhed

Roll-o-Matic har et tæt samarbejde med JDM, som står for alle virksomhedens IT-systemer. En medarbejder fra JDM kommer på besøg i virksomheden ca. en gang om ugen. Her udfører han bl.a. vedligehold og optimering på virksomhedens IT-systemer, laver nye hardware- og softwareinstallationer og yder support til virksomhedens medarbejdere. Som fast del af den løbende dialog rådgiver han også om nye funktionaliteter, der kan optimere drift og sikkerhed i Roll-o-Matics systemer.

På baggrund af denne rådgivning har Roll-o-Matic i 2022 anskaffet en Azure Site Recovery-løsning, som løbende tager backup af virksomhedens data – herunder de vigtige tegninger. Det sker hvert femte minut, så der hele tiden ligger en komplet kopi af Roll-o-Matics IT-systemer i skyen. Hybrid Workplace Solution Expert hos JDM, Thomas Gallø Hansen, forklarer:

”Vi bruger denne løsning hos kunder, der helt vil undgå nedetid og driftstab efter en fysisk skade på virksomheden. Det kan fx være, hvis en brand ødelægger virksomhedens servere. Løsningen fungerer ved, at der laves en komplet kopi af virksomhedens harddisk med få minutters mellemrum. Ved blot et tryk på en knap kan virksomhedens drift flyttes over på kopien. Dermed kan virksomheden hurtigt køre videre, uden at kunder eller endda medarbejderne mærker til det.”

Når skaderne i virksomheden er udbedret, kan virksomheden vælge, om de vil flytte deres IT-systemer tilbage på lokale servere. De kan også vælge at fortsætte med at køre dem i skyen, hvor der kan laves samme type backup. Dermed har de altid fuld sikkerhed i at have en komplet, opdateret kopi af alle forretningskritiske systemer – uanset om virksomhedens systemer kører på lokale servere i virksomheden eller ligger i skyen.

”Vi får altid solid rådgivning fra JDM, og de systemer,
de har leveret og anbefaler, fungerer rigtig fint.”

Kent Skov Jessen

CFO, Roll-o-Matic A/S

Større tryghed i hverdagen

Hos Roll-o-Matic er der stor tilfredshed med den nye løsning og samarbejdet med JDM.

”Vi får altid solid rådgivning fra JDM, og de systemer, de har leveret og anbefaler, fungerer rigtig fint. Backup er en af hjørnestenene i vores sikkerhedsværn, og den nye løsning har givet os endnu større tryghed i hverdagen. Vi kører test 1-2 gange om året, så vi har vished for, at vi kan lukke for alt lokalt i virksomheden og køre videre i skyen,” siger Kent Skov Jessen og afslutter:

”Samtidig betyder løsningen, at vi er med i frontlinjen på feltet. Vi udnytter den seneste udvikling på området, og vi føler, at det giver os et endnu højere niveau af sikkerhed. Uanset hvad vi kan komme ud for af uheld eller udefrakommende ondsindede handlinger, kan vi hurtigt genetablere driften og levere vores produkter til kunderne til tiden. Og det er alfa og omega for os.”

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523