fbpx

JDM Casestory – STOK Emballage K/S

Outsourcing giver frihed og stabilitet

Behovet for tidssvarende og stabile it-løsninger fik STOK Emballage K/S til at søge samarbejde med en ekstern leverandør. STOK har nu i flere år samarbejdet med JDM, der løser it-opgaverne til fuld tilfredshed. Den økonomisk fordelagtige løsning har givet STOK stabilitet og mulighed for at tænke langsigtet på it-området.

Introduktion til Stok Emballage K/S

STOK Emballage K/S er en af Danmarks største uafhængige leverandører af emballageprodukter. Den familieejede virksomhed blev etableret i 1978 som Stok Emballering og blev med sin overtagelse af SK Emballage i Odense til SK-STOK i 1998 og nu STOK Emballage K/S.

En mand der er ved at sætte tape på en papkasse

Outsourcing af drift og hosting

Arne Sivebæk, CFO, STOK Emballage K/S, fortæller:

“Går vores systemer ned, så er vi out of business.”

STOK har outsourcet al it-infrastruktur drift og hosting til JDM.
Som mange andre virksomheder har STOK udviklet sig fra at være en virksomhed med et relativt beskedent it-behov til at være fuldstændig afhængig af stadigt mere komplekse systemer.

Nye behov

i 2006 besluttede STOK at skifte til en ekstern leverandør. Arne forklare:

“Vores behov kunne ikke længere dækkes af en enkelt person. Omvendt ville det være uforholdsmæssigt kostbart at udvide it-afdelingen med yderligere personale, blandt andet fordi vi har behov for specialviden på flere områder. Dermed ville vi ikke kunne dække vores akutte kompetencebehov med blot en ny it-medarbejder.”

Stok Emballages kontorbygning

“Vores behov kunne ikke længere dækkes af en enkelt person. Omvendt ville det være uforholdsmæssigt kostbart at udvide it-afdelingen med yderligere personale, blandt andet fordi vi har behov for specialviden på flere områder. Dermed ville vi ikke kunne dække vores akutte kompetencebehov med blot en ny it-medarbejder.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage K/S

En mand der køre med pap til indpakning af genstande.

Fuld Opmærksomhed fra JDM

Løsningen var at finde et konsulenthus med spidskompetencer, som matchede STOKs behov.

“Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM. Vi oplevede også, at vi hos JDM fik deres fulde opmærksomhed. Vi regnede naturligvis også på økonomien i outsourcingen, og det så – og ser stadig – rigtig fornuftigt ud.”

 

Stabilitet og sikkerhed

Tidligere gik systemerne ned flere gange om ugen og efterlod hele virksomheden uarbejdsdygtig. Arne siger:

“Vi er 100% afhængige af, at vores it fungerer. Når der er nedbrud, kan vi ikke arbejde, og det gælder alle i virksomheden. Det har vi nu fået rettet op på. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst havde et nedbrud.”

Hver anden uge gennemgår JDMs konsulenter systemerne og diskuterer de overordnede linjer. I det daglige foregår kontakten via telefon, og STOK ringer direkte til JDM, hvis der opstår problemer. Arne slutter af med at sige:

“Dokumentation er noget af det vigtigste for os. Vi har overblik over, hvad der sker og hvor. Det betyder også, at alle med et vist it-kendskab hurtigt kan sætte sig ind i vores opsætning. Det giver os en frihed og egentlig mere selvstændighed, end da vi varetog opgaven selv.”

Vi hjælper også gerne dig

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af vores løsninger
med udgangspunkt i dine nuværende systemer.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523