fbpx
Taasinge Elementer

Taasinge Elementer

Taasinge Elementer A/S er Danmarks førende producent af præfabrikerede tag- og facadeelementer. Virksomheden har de seneste år igangsat en digitalisering som led i at arbejde mere datadrevet. Første skridt blev et Microsoft Dynamics 365-baseret CRM fra JDM A/S.

Julemærkefonden

Julemærkefonden

Som en del af Julemærkefondens digitaliseringsstrategi havde de et ønske om at opgradere deres CRM-system. Systemet skulle hjælpe med at håndtere og effektivisere en række forskellige administrative opgaver, herunder ansøgningsprocessen om at få plads til et barn på et af Julemærkehjemmene, og det førte i slutningen af 2019 til, at fonden kom i kontakt med JDM.

BoPil A/S

BoPil A/S

BoPil A/S havde forsøgt sig med et andet CRM, men det kunne ikke integreres med BoPils ERP-system, Navision, hvilket også var et stort ønske.

SCR Freelance

SCR Freelance

Virksomheden havde tidligere investeret i en CRM-løsning, der håndterede salgskanaler og kundeforhold. CRM-systemet blev for år tilbage udviklet af JDM, og det var derfor nærliggende at tilføje en udbygning på denne løsning i form af en portal.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523