fbpx
Exodraft

Exodraft

Som led i en fremtidssikring af virksomhedens it-systemer gennemførte Exodraft Group for få år siden en flytning af de primære it-systemer til cloud med hjælp fra JDM A/S.

Roll-o-Matic

Roll-o-Matic

Hvor godt er jeres data sikret, hvis der opstår en brand i virksomheden? Hos Roll-o-Matic A/S i Vissenbjerg er svaret: ”virkeligt godt”.

Global Evolution

Global Evolution

IT- og cybersikkerhed er af afgørende betydning for virksomheder i den finansielle sektor. Verden er under stadig forandring, og de og cyberkriminelle bliver hele tiden dygtigere og snedigere. Det betyder, at IT-sikkerhed anno 2022 er et ’ongoing project’. Det gælder også for Global Evolution, der anvender JDM A/S som fast samarbejdspartner på området.

TV Midtvest

TV Midtvest

Hos TV Midtvest stod man i foråret 2020 med en markant udfordring: Mere end 100 desktop-PC’ere skulle udskiftes med laptops og opdateres til Windows 10. Normalt er dette en omfattende og tidskrævende opgave, men med en cloud-baseret deploymentløsning fra JDM forløb overgangen nemt og effektivt – og virksomheden fik samtidig øget datasikkerheden markant.

Elverdal

Elverdal

Elverdal skaber arkitekttegnede uderum der har betydning for børn og unges motoriske og sociale udvikling. Elverdal opfører ikke blot legepladser, men udvikler uderum, der prikker til børn og unges nysgerrighed og inspirerer til leg og udvikling.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523