Vores kunder og løsninger

Dem det hele handler om

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet,
der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference
JDM Reference

Udvalgte løsninger, som vi har hjulpet med

HelpHouse

Som nystartet virksomhed i vækst, går udviklingen hurtigt, især når man arbejder på og med digitale løsninger. Konsulenterne og rådgiverne hos HelpHouse har behov for altid at have moderne og sikkert udstyr, så de kan performe bedst muligt. Desuden er det at kunne tiltrække og fastholde godt personale essentielt for en virksomhed som HelpHouse.

”Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har adgang til den nyeste teknologi, og at de nyder at bruge det. For os er det et krav at udstyret ikke holder dem tilbage” udtaler Carl Hye Thaisen, CEO i helphouse.io.

JDM har hjulpet HelpHouse med sammensætningen af deres computere og udstyr, hvilket betydet at deres rådgivere og konsulenter kan arbejde på moderne og sikker hardware uden at skulle forholde sig til prisen. Prisen er den samme hver måned, gennem hele leasingperioden.  

Læs mere ᐳᐳ

Hotel Christiansminde Kursus afd.

“Vi er meget tilfredse..“

Hotel Christiansminde havde udfordringer med at strømline deres it, da medarbejdere og kursister arbejdede på forskellige platforme med forskellig hardware, udseende og sikkerhedsniveauer. Dette gav daglige udfordringer, da især kursister og undervisere jævnligt skulle tage særlige hensyn for at få alle med.

”Vi er meget tilfredse med den løsning som JDM har leveret, og selvom vi håndterer mange maskiner med meget software er det hele faktisk blevet en del lettere” – Holger Brodersen, Direktør

Læs mere ᐳᐳ

Revision & Råd

Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper it-platformen fra JDM os til at opnå.

Hvad gør man, når hele it-­systemet bryder ned – ovenikøbet midt i ­virksomhedens travleste ­periode? For Revision & Råd var det ­nødvendigt med hurtig action og en løsning, der kunne sikre virksom­heden i fremtiden. Det endte bedre, end de havde drømt om.

– Vi havde tidligere en server stående i ­kælderen. Når den hostede, ringede vi efter doktoren, der gav den nogle Kodimagnyler. På den måde holdt vi den kørende, til vi fik det helt store nedbrud midt i statustiden, der er årets travleste periode. JDM fik os hurtigt kørende igen og leverede en super indsats, fortæller Jan Grevelund, der er statsautoriseret revisor, partner i Revision & Råd og it-ansvarlig i virksomheden.

Læs mere ᐳᐳ

Civica

At samle al it hos JDM giver stor fleksibilitet.

For boligorganisationen Civica er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og kan rådgive til helt andre løsninger, end Civica selv forestillede sig. ”Hos JDM er vi altid velkomne, og de har altid tid til os”, siger Morten Gudiksen og fortsætter: ”Det betyder rigtig meget for os at have et nært forhold til vores it-partner”.

”At vi har en lokal partner, gør tingene meget mere fleksible”, siger Morten Gudiksen og understreger, at tillid spiller en stor rolle i det nære forhold. Derfor har Civica samlet al deres it hos JDM – det er også her, de køber hardware. ”Vi har én leverandør til alt udstyr. Én indgang. Ét sted at ringe hen. Indimellem betaler vi måske 1-2 % mere for en vare, men det opvejes hurtigt af, at vi får den rigtige service. JDM tænker på vores behov”, siger Morten Gudiksen.

Læs mere ᐳᐳ

TV2/Fyn

TV-station outsourcer deres it-infrastruktur

TV2/FYN har gennem de seneste år outsourcet stort set al it til JDM. Tv-stationen er dermed den TV2-regionalstation, som har outsourcet it mest konsekvent, og det giver en række fordele. Virksomheden har nu en høj driftsikkerhed, økonomien er god, og eksperterne er altid lige i nærheden.

I 2007 manglede TV2/FYN pludseligt sin it-ansvarlige, og en ny skulle findes hurtigt. ”Vores plan var, at JDM skulle hjælpe os i den akut opståede situation, og på sigt skulle vi naturligvis have en ny it-mand. På det tidspunkt havde vi ikke forestillet os, at det ville være muligt at fungere uden en dedikeret it-medarbejder,” siger Ken Petersen, teknisk chef hos TV2/FYN.

Læs mere ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

Blomster Centrum A/S

Sikker it-løsning sørger for blomster til hele landet

Når du køber en buket blomster på Fyn, er der en god chance for at den er leveret gennem Blomster Centrum A/S. Blomster Centrum er en virksomhed, som overtog en del af GASA GROUPs hjemmemarkedsdistribution. Her overtog Allan Hoffmann forretningen, og den første udfordring var at få etableret en helt ny it-infrastruktur.

Da Allan Hoffmann overtog Blomster Centrum A/S fra GASA, krævede det ny it-infrastruktur fra den ene dag til den anden.
”Det var en stor udfordring for os. Mange af vores kunder bestiller online, og alt indkøb og salg registreres i vores it-systemer. Derfor ville hver dag uden et fungerende it-system betyde mistet omsætning og overblik,” siger Allan Hoffmann.

Læs mere ᐳᐳ

STOK Emballage K/S

Outsourcing giver frihed og stabilitet

Behovet for tidssvarende og stabile it-løsninger fik STOK Emballage K/S til at søge samarbejde med en ekstern leverandør. STOK har nu i flere år samarbejdet med JDM, der løser it-opgaverne til fuld tilfredshed. Den økonomisk fordelagtige løsning har givet STOK stabilitet og mulighed for at tænke langsigtet på it-området.

Som mange andre virksomheder har STOK udviklet sig fra at være en virksomhed med et relativt beskedent it-behov til at være fuldstændig afhængig af stadigt mere komplekse systemer. ”Går vores systemer ned, så er vi out of business,” siger økonomi- og administrationschef, Arne Sivebæk. STOK har outsourcet al it-infrastruktur drift og hosting til JDM.

Læs mere ᐳᐳ

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.