fbpx
 
 
 

Dancamps

Med 5 campingpladser i Jylland som alle betjener danske såvel som internationale gæster, er det vigtigt for DANCAMPS med en it-løsning som optimerer deres hverdag. Deres moderne løsning tillader dem at have gæsterne i fokus.

”Vi har som sæsonpræget virksomhed behov for fleksible it-løsninger, som tillader varierende antal medarbejdere over året, og løsningen fra JDM tillader os netop dette.”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

Når du har flere lokationer, som alle skal fungere som én samlet enhed på tværs af hele din virksomhed, er det essentielt at hverdagens kommunikation er let og optimeret. Indarbejdelsen af Microsoft Teams har gjort DANCAMPS i stand til at samle deres kommunikation i en enkelt applikation som kan betjenes fra både telefon, iPad og alm. pc.

Gennem en tæt dialog og dybdegående analyse af deres behov og udfordringer sammensatte JDM en løsning, som både gjorde det daglige arbejde lettere, og højnede sikkerheden på tværs af løsningen.

”Vi kan mærke, at det er blevet nemmere at komme i kontakt med hinanden og dele information. Tidligere skulle den enkelte medarbejder orientere sig på den enkelte plads, hvor de i dag blot tilgår nyhederne i Microsoft Teams. Jeg føler mig mere tilstede, selvom jeg ikke fysisk er på lokationen”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

I dag oplever DANCAMPS at en god internetforbindelse er et krav fra mange gæster, især erhvervsgæster, som stiller høje krav til god trådløs dækning i hele området. En god dækning og høj hastighed tillader især erhvervsgæsterne at kunne arbejde selv fra en idyllisk hytte tæt ved vandet.

”Vi valgte efter god sparring med JDM, en løsning der i dag betyder at vi har en stærk og meget velfungerende dækning på hele campingpladsen. Det er noget vores gæster nyder rigtig godt af, og det er noget vi får mange positive tilbagemeldinger på.”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

It skal bare spille

Moderne løsninger på moderne udstyr yder bedre, og er mere stabile. Stabiliteten er essentiel for virksomheder, som uden en fungerende it-platform ikke ville kunne være konkurrencedygtige og levere optimalt. Der er tidspunkter hvor du har behov for support, og her skal barrieren for at få hjælp være så lav som mulig.

”Det er vigtigt for os at nye medarbejdere, let kan sættes ind i vores systemer. Mange kender allerede måden man kommunikerer på i Microsoft Teams fra fx Facebook eller LinkedIn – Så opstartsfasen er blevet meget lettere. For os er det vigtigt at vi i dagligdagen ikke skal spilde kræfter og energi på it der bøvler, men derimod kan fokusere på vores gæster. It er noget der bare skal spille, og skal optimere ens hverdag frem for at være en hæmsko.”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

It som All Inclusive

Når du vælger at få din it leveret som All Inclusive får du faste priser på licenser, sikkerhedsforanstaltninger og support. Du ved præcis hvad du får, og du ved præcis hvad det koster pr. måned. Løsningen giver dig mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og hjælper din organisation til bedre resultater.

”Tidligere har det været vanskeligt at få et komplet overblik over udgifterne til it over året, samt budgetplanlægningen for næste år – Med All Inclusiv løsningen fra JDM som inkluderer fri support kender jeg vores udgifter forud, og kan trygt lade mine medarbejdere kontakte JDM-Helpdesk uden at frygte en ekstraregning”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

”For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid – Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM”

Camilla Dvinge - Direktør, DANCAMPS

 
 

Lidt om løsningen:

DANCAMPS har en Modern Workplace som All Inclusive løsning. Med denne løsning er det slut med uforudsete it-regninger, dyre opstarts gebyrer og løbende udgifter til support.

I vores All Inclusive løsning er både support, træning og migrering en del af den faste månedlige pris.
Løsningen bygger på kendt teknologi fra Microsoft, og er desuden tilsat moderne cloud baserede services som fuldender et komplet setup.

Løsningen som DANCAMPS benytter, tillader dem desuden at skalere antallet af licenser alt efter sæson.

Læs mere om vores Modern Workplace som All Inclusive her:

 
 

Den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
Kontakt