fbpx
 
 
 
Central håndtering af pc’ere letter vores daglige arbejde.

Hotel Christiansminde Kursus afd.

Hvis man med få essentielle ændringer kan gøre ens arbejdsgange lettere, sikrere og mere pålidelige så er der ingen grund til ikke at gøre det.

Hotel Christiansminde havde udfordringer med at strømline deres it, da medarbejdere og kursister arbejdede på forskellige platforme med forskellig hardware, udseende og sikkerhedsniveauer. Dette gav daglige udfordringer, da især kursister og undervisere jævnligt skulle tage særlige hensyn for at få alle med.

Hotel Christiansminde havde behov for en central løsning, som kunne håndtere mange maskiner, strømline sikkerhedsniveauerne på tværs af medarbejdere, kursister og undervisere samt lette arbejdet med at reinstallere kursist-pc’erne efter endt undervisning.

Gennem en tæt dialog og dybdegående analyse af deres behov og udfordringer sammensatte JDM en løsning, som både gjorde det daglige arbejde lettere, og højnede sikkerheden på tværs af løsningen.

I dag kan Hotel Christiansminde på få sekunder reinstallere kursist-pc’ere, udrulle Office-programmer, opdatere Windows og implementere sikkerhedsprotokoller med enkelte klik. Dette letter arbejdet for både personalet på hotellet og underviserne, samt sikrer at personlige data ikke videregives til næste hold kursister.

”Tidligere har vi brugt meget tid på at få kursist-pc’ere klar til næste hold. Det er jo vigtigt at maskinen er opdateret og klar til at kunne blive brugt aktivt. I dag går det en del lettere, og vi skal ikke på samme måde som tidligere igennem en langsommelig reinstallation hver gang, og desuden er vi nu sikre på at sikkerheden omkring softwaren også er i top” – Holger Brodersen, Direktør – Hotel Christiansminde

En løsning som denne er bygget på JDM Modern Workplace concept indeholdende Microsoft Intune, som bl.a gør det muligt at håndtere sikkerhedspolitikker og software udrulning på tværs af enheder og brugere, med minimal indsats fra personalet og undervisere.

I takt med at der kom styr på softwaren og sikkerheden, investerede Hotel Christiansminde også i moderne ensartet hardware som gjorde undervisningen både nemmere og sikrede høj oppetid for deres brugere.

”I dag er vi sikre på at maskinerne er hurtige, ikke går ned, samt overholder de sikkerhedskrav, som stilles” udtaler direktør Holder Brodersen.

I forbindelse med implementeringen af Microsoft Intune løsningen gennemgik JDM samtlige licenser til Microsoft Windows og Microsoft Office, og sikrerede at alle licenser var i overensstemmelse med gældende krav og normer. ”Vi er meget tilfredse med den løsning som JDM har leveret, og selvom vi håndterer mange maskiner med meget software er det hele faktisk blevet en del lettere” slutter direktør Holger Brodersen.

 
 

Den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt