fbpx
 
 
 
Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå.

Revision & Råd

Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå.

Hvad gør man, når hele IT-­systemet bryder ned – ovenikøbet midt i ­virksomhedens travleste ­periode? For Revision & Råd var det ­nødvendigt med hurtig action og en løsning, der kunne sikre virksom­heden i fremtiden. Det endte bedre, end de havde drømt om.

"Vi havde tidligere en server stående i ­kælderen. Når den hostede, ringede vi efter doktoren, der gav den nogle Kodimagnyler. På den måde holdt vi den kørende, til vi fik det helt store nedbrud midt i statustiden, der er årets travleste periode. JDM fik os hurtigt kørende igen og leverede en super indsats", fortæller Jan Grevelund, der er statsautoriseret revisor, partner i Revision & Råd og IT-­ansvarlig i virksomheden.

24/7/365

Revision & Råd tog hul på en IT-virkelighed med helt nye muligheder: En hybrid platform, der giver maksimal frihed for brugerne og den sikkerhed, der er vigtig for både revisions­husets medarbejdere og kunder: – "Microsoft Office 365 sikrer, at vi holder vores mål: Vi vil være på teknologisk forkant i ­forhold til vores kunder og arbejdsproces. Vi vil være det bedste revisionshus på Fyn. ­Derfor skal vi køre 24/7/365, hvor alle i ­firmaet har adgang til alle filer døgnet rundt", siger Jan Grevelund. – "Det er vigtigt, at medarbejdere i Revision & Råd kan arbejde, uanset hvor de er og hvilken platform, de arbejder på. Det kan vi med vores fjernskrivebordsløsning, som vi har adgang til, både på PC, mobil eller iPad".

Nemmere at arbejde hvor som helst

– "Vi kan mærke, at det er blevet ­nemmere at arbejde alle steder fra. Tidligere ­arbejdede vi ude hos kunden på hver vores del og samlede det hele, når vi kom tilbage på kontoret. I dag kobler vi os bare på og har hvert vores skrive­bord, hvorfra vi kan arbejde på det samme dokument samtidig. Med et fjernskrivebord arbejder man på sit eget skrivebord, så jeg får oplevelsen af, at jeg sidder på kontoret", fortæller Jan Grevelund om fordelene ved at bruge den nye, moderne IT-løsning.

JDM sørger for det hele

– "Alle medarbejdere i Revision & Råd har identiske computere, så vi nemt kan udstyre nye kolleger med en PC-arbejdsplads. JDM leverer en klargjort PC, der kan tages i brug uden videre, fordi hele installationsprocessen er automatiseret", fortæller Jan Grevelund: – "Tidligere skulle vi installere og opdatere alt selv. I den nye løsning sørger JDM for begge dele, så alt og alle bliver opdateret samtidig".

De bedste på Fyn

Revision & Råd har fået bedre arbejdsflow, større effektivitet, maksimal fleksibilitet og øget sikkerhed efter etableringen af revisionshusets nye IT-platform: – "Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har valgt den helt rigtige løsning. Vi vil være de bedste på Fyn, og det hjælper IT-platformen fra JDM os til at opnå" fortæller Grevelund.

 
 

Den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt