Cloud Solution Provider

Vi handler direkte med Microsoft uden fordyrende eller forsinkende mellemled

Fleksibel og nem licensering af cloud licenser

 

Fordele ved CSP

✓ Mulighed for månedlige betalinger
✓ Betal kun for det du bruger
✓ Hurtig levering
✓ Nem migrering fra andre licensformer
✓ Kan kombineres med andre licensformer
✓ Betal Azure forbrug bagudrettet
 

Shared Computer Activation (SCA) til Office 365 ProPlus

Ifølge de licensvilkår, der følger med Office 365, må Office pakken kun installeres på dedikeret hardware. Det vil sige at den computer (pc eller server), der afvikler programmerne, kun må anvendes til et formål.

Når du køber Office 365 ProPlus, som er den Office version der følger med i Office 365 plan E3, får du ret til at installere Office på en delt computer, så flere brugere kan anvende programmerne samtidig fx via et fjernskrivebord. Licensvilkårene kræver dog stadig at anvendelse sker på dedikeret hardware, hvilket begrænser muligheden for fx at benytte virtualisering.

JDM er godkendt som officiel SCA partner (Shared Computer Activation), hvilket betyder at vi har en særlig tilladelse fra Microsoft til at installere og drive Office 365 ProPlus, på delte computere.

Godkendelsen stiller flere krav til JDM og kræver en løbende administrativ indsats. Til gengæld opnår vores kunder en undtagelse fra de almindelige licensvilkår. Ved at vælge JDM som partner opnår du dermed ubegrænsede muligheder for løsningsdesign.

De andre licensprogrammer

JDM rådgiver og leverer også licenser via de øvrige Microsoft licensprogrammer fx Enterprise Agreement (EA eller EAS), Open Value (OV eller OVS) og Service Provider License Agreement (SPLA).

Historisk har større virksomheder haft fordele af at købe Microsoft licenser via Enterprise Agreement (EA eller EAS). EA ledsages dog af visse begrænsninger fx 3 års binding, årlig forudbetaling, ufleksibel og langsommelig ændring, ned- eller opjustering af cloud licenser.

Fordelene med EA udvandes af det nye Cloud Solution Provider (CSP) program, der til en vis grad rummer de samme fordele, men dog uden de begrænsninger, der følger med EA aftaler.

Hos mindre virksomheder har Open Value programmerne været mest populære. I dag anvendes Open dog mest til de varenumre, der endnu ikke fås via CSP programmet. Open afregnes typisk årligt forud.

JDM har, som certificeret hostingpartner, tillige mulighed for at levere licenser via SPLA, der på samme måde som CSP afregnes på månedsbasis. SPLA dækker varenumre, der ikke findes i CSP endnu og kræver en særlig aftale med kunden som fx betinger at JDM enten ejer eller driver det udstyr hvor det licenserede software installeres.

JDM har således mulighed for at hjælpe dig med at sammensætte den mest optimale licenspakke på tværs af alle licensprogrammer.

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt