Microsoft SharePoint

Med SharePoint kan du nemt lave websteder og portaler, hvor du kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed.

SharePoint Online er en del af Office 365

I den moderne verden er SharePoint Online et vigtigt centralt bindeled mellem mange smarte samarbejdsværktøjer. Både værktøjer, der følger med i Office 365-pakken og fra 3. part. JDM hjælper med at udnytte de mange muligheder og understøtte dine forretningsprocesser og -arbejdsgange, så du bliver mere effektiv, øger produktiviteten og reducerer omkostninger.

Adgang overalt - Sharepoint

Produktivitet også på farten

Mobilitet er et nøgleord for Microsoft. Med den nye SharePoint-app kan du være produktiv også når du er på farten. Det er som at have din virksomheds intranet i lommen. Med adgang til dit team og virksomhedsressourcer, direkte på din SmartPhone. Så du kan få mere arbejde fra hånden, uanset hvor du er.

Gnidningsfrit samarbejde

SharePoint-teamwebsteder, publishing- og de nye communication-websteder er omdrejningspunktet for din virksomheds og dit teams indhold. Det er der, hvor alle samarbejder og deler viden. Både i og uden for din virksomhed. Du kan samarbejde i realtid, oprette og dele indhold via de samme velkendte Microsoft Office-værktøjer, som du plejer.

Bliv kontaktet af en ekspert

Indsigt og overblik

Med SharePoint og Office Delve, der er baseret på funktionerne i Microsoft Office Graph får du nemt overblik over aktiviteter på alle dine websteder og i dine teams eller grupper.

Når du samarbejder på intranettet, på dine teamwebsteder, i dokumentbiblioteker eller i grupper, er det nemt at dele dokumenter og få indsigt i det dit team arbejder med.

Du vil også skulle bruge mindre tid på at søge efter dokumenter eller mails – med intelligente anbefalinger er det indholdet, der finder dig.

Sikkerhed og overholdelse af regler

Ikke mindst pga. GDPR har virksomheder brug for skalerbare løsninger, der opfylder krav til sikkerhed og overholdelse af regler. Der kan sikre anvendelse af ensartede politikker anvendes på tværs af dataplaceringer og enheder.

SharePoint tilbyder klassens bedste sikkerhed. Slutbrugerne får produktiviteten og direktionen får sikkerhed i skyen og den overholdelse af regler, de kræver.

SharePoint er en del af Office 365 Enterprise pakken

Exchange Online, SharePoint Online og Skype for Business Online sammen med Office ProPlus er den moderne produktivitetsplatform, hvor du får hele dit kontor. Overalt. Altid.

Læs mere om Office 365 ᐳᐳ

Office 365 er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

website_300x300_cin

”Der er stort set ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre med SharePoint og tilhørende værktøjer, hvor især PowerApps og Flow giver spændende muligheder. ”

Carsten Isak Nielsen

Løsningsarkitekt

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.