For 5. år i træk! BFIH’s Hostingcertifikat

For 5. år i træk! BFIH’s Hostingcertifikat

Hos JDM er vi yderst bevidste om kvaliteten af vores services. Dette betyder, at kvaliteten skal være i orden. Derfor er vi yderst stolte over, at vi for femte år i træk modtager BFIH’s kvalitetscertifikat, Hostingcertifikatet.

 

Hostingcertifikatet beviser kvaliteten af vores service, og at denne service kommer vores brugere til gode.
For at kunne leve op til hostingcertifikatets krav, skal man kunne bevise, at man har styr på sin forretning, sine processer og at økonomien er stabil.

 

Når du vælger en leverandør med Hostingcertifikatet, kan du være sikker på, at der er:

 

 

Hostingcertifikat

Orden i maskinrummet

For at leve op til kravene i Hostingcertifikatet, forudsætter det, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002. Selve beskrivelserne bliver revideret af en autoriseret revisor, som har speciale i IT. Dermed er du sikret kvalitet og styr på processerne i forretningen.

 

Eksempler på processor, som der bliver stillet krav til:

 

  • Køleanlæg
  • Brandslukning
  • Backup-sikring
  • Nødstrømsanlæg
  • Internetforbindelse

 

 

Styr på økonomien

 

For at kunne blive godkendt til Hostingcertifikatet er der krav om en solid økonomi og forsikringsforhold, som skal være i orden. Man skal som hoster, bland andet, kunne dokumentere, at man ikke skylder penge til det offentlige. Virksomheden skal være veldrevet og stabil.

 

Årlig fornyelse

 

Certificeringsprocessen er en årlig proces, som skal sikre at alle forhold stadig overholdes. Kun, hvis man hvert år lever op til betingelserne, kan man fortsætte med at beholde sit Hostingcertifikat. Du er hermed garanteret, at virksomheden har styr på kvaliteten og opfylder samtlige betingelser. Dette betyder, at vi som it-hostere hvert år bliver set efter i sømmene af en udefrakommende specialist.

 

Hostingcertifikatet beviser, at vi hos JDM har styr på hele processen, og da vi nu for femte år i træk modtager Hostingcertifikatet, viser det stabilitet og vilje. Hos JDM bliver vi ved med at sætte kvalitet i højsædet, så vores kunder altid får den bedste service.

 

Hostingcertifikatet er din garanti for, at du trygt kan vælge JDM.

 

Du kan her læse mere om JDMs tilgang til moderne it-drift: Moderne it-drift >>

Læs mere om Hostingcertifikatet her: HostingCertifikatet >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.