fbpx

Dynamics 365

Moderne forretningssystemer

 

Moderne forretningssystemer

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.
 
 
 
 

Microsoft Dynamics 365

 
 
Dynamics365_Sales

Dynamics 365 for Sales

Gå ud over automatisering af salgsstyrken med Dynamics 365 for Sales for bedre at forstå kundernes behov, kommunikere mere effektivt og vinde flere handler.
Dynamics365_CRM

Dynamics 365 for Customer Service

Fremhæv dit brand med Microsoft Dynamics 365 for Customer Service. Den indbyggede intelligens giver hurtigere og mere tilpasset service og føjer værdi til alle interaktioner, også på farten.
Dynamics365_Marketing

Dynamics 365 for Marketing

Find og vedligehold salgsklare kundeemner, ved at gå ud over den grundlæggende mailmarketing. Forbind salg og marketing, og træf smartere beslutninger, så du kan maksimere afkastet af din marketing.
 
Dynamics365_Sales

Dynamics 365 for Sales

Udstyr dit salgsteam med de indsigter, de har brug for til at lukke flere tilbud hurtigere. Med de digitale intelligens- og produktivitetsværktøjer, der leveres af Dynamics 365 for Sales, kan dit salgsteam bedre forstå deres kunder. Dette fører til bedre kundeoplevelser og øger den personlige opmærksomhed kunden oplever. Dette fremmer varige relationer og styrker pipelineudvikling.

Dynamics 365 for Marketing

Microsoft Dynamics 365 for Marketing er et skybaseret marketingprogram, der hjælper med at styre og lede kundens rejse gennem din salgstragt - fra den første kontakt til ordren er lukket. Fx kan Adobe Marketing Cloud skabe leverende kundeoplevelser på tværs af alle berøringspunkter.

Dynamics 365 for Customer Service

Styrk loyaliteten hos dine kunder og lever kundeservice i verdensklasse med Dynamics 365 for Customer Service. Gør enkle interaktioner til livslange relationer, ved at tilbyde enkle tjenester til dine kunder. At give konsistent god service, vil dyrke varige relationer.
 

Dynamics 365 er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
Kontakt