Microsoft Intune

Få styr på mobilenheder og applikationer

Forenklet styring af apps og enheder

Forøg produktiviteten og hold data sikre, på tværs af enheder og styresystemer.
 

I en verden der bliver mere og mere mobil, bliver administrationen af de mobile enheder tilsvarende mere kompleks. Med Microsoft Intune kan du på en nem måde administrere både privat- og virksomhedsejede enheder.

Medarbejdere anvender typisk både egne enheder, såkaldt BYOD-enheder (Bring Your Own Device) og virksomhedsejede enheder for at tilgå virksomhedens data. Det forøger opgaven med at holde virksomhedens data sikre.

Microsofts løsninger til administration af mobilapps, MAM (Mobile Application Management) og administration af mobile enheder, MDM (Mobile Device Management) hjælper med at minimere denne opgave.

 

Microsoft Intune

Microsoft Intune er Microsofts effektive sikkerheds- og management-platform til styring af computere og mobilenheder. Løsningen giver integreret databeskyttelse og giver mulighed for at definere politikker på tværs af Windows og mobile platforme som IOS og Android. Der kan detaljeret opsættes om der f.eks. må udføres kopiér / sæt ind mellem apps og mulighed for at fjerne virksomhedsdata helt fra enhederne.

Windows management / fuld antivirus

Windows 10 computeren kan styres næsten fuldstændigt fra Intune – uanset om du har et Windows domæne eller ej. Ældre version kan med en agent installeret få både antivirus og udrulning af software og politikker. Med simple softwarepakker, kan du nemt udrulle software på tværs af alle maskiner og uanset om de er internt på LAN eller forbundet til internet ude i verden. Alle dine aktiver bliver registreret helt ned på serienummer og du får også dyb indsigt i hvilke programmer der er installeret på hver enkelt computer.

Fuld Mobile Device Management (MDM) løsning

Microsoft Intune er en fuld MDM (Mobile Device Management) løsning, der giver dig mulighed for at holde styr på alle dine mobile enheder på tværs af platforme. Med den nemme integration af Active Directory får du styr på hvem, der har hvad og hvilke politikker der gælder på hver enkelt mobil enhed om det gælder pin-kode eller sletning af data. Microsoft Intune kan udrulle apps og danne apps kataloger, så brugerne nemt finder de apps, som din organisation ønsker. Ligeledes kan data beskyttes så virksomhedsdata ikke pludselig ender på en privat email konto.

Microsoft Intune Plug-ins fra eksterne partnere

Indtil flere eksterne partnere giver dig mulighed for at forbinde Intune og deres produkter. Du kan eksempelvis forbinde både din CheckPoint, Cisco og Citrix Netscaler sikkerhedsinfrastruktur ind i Microsoft Intune. Ligeledes kan fjernstyringsprogrammet TeamViewer Få strømlinet fjernsupport til agent-administrerede Windows-computere. Det er muligt at anvende Intune Center til at anmode om fjernsupport via TeamViewer-forbindelse, der giver mulighed for bl.a. skærmdeling, chat og filoverførsler.

 

Enheder og apps håndteres direkte fra skyen

Med Microsoft Intune får du funktioner til styring af mobilenheder, mobilapplikationer og pc’er fra skyen/cloud.

Ved hjælp af Intune kan du give dine medarbejdere adgang til virksomhedens applikationer, data og ressourcer overalt og på næsten enhver enhed og kan samtidig sikre virksomhedens data.

 
 

ER DIN VIRKSOMHEDS IT-SIKKERHED GOD NOK?

Book en GRATIS gennemgang og få mere tryghed

 

Fordele ved Microsoft Intune

Du kan administrere mange typer enheder fx iOS, Android og Windows
Du kan installere apps på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder
Du kan fjerne apps og data på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder og du kan fjerne virksomhedens data uden at berøre eventuelle private data
Du kan tilføje certifikater, WiFi, VPN og mailprofiler automatisk
Du kan undgå læk af virksomhedens data ved at begrænse handlinger som fx kopiér / klip / indsæt / gem
Du kan kræve at enheden overholder udvalgte krav ved hjælp af ”Betinget Adgang” fx at enheden er beskyttet med en adgangskode

Pris på Microsoft Intune

 

Intune leveres på et antal forskellige måder som mange andre Microsoft licenser. Standardprisen er omkring kr. 40.- / bruger. Der gives yderligere rabat til offentlige kunder og skoler.

Ligeledes kan der opnås samlerabat ved at købe Intune som en del af Enterprise Mobility & Security pakkerne E3 og E5 samt Microsoft 365 pakkerne E3 og E5. Anvender du meget plads på Intune til applikationer tilkommer der et mindre gebyr per måned for lagerplads.

 

Installation af Microsoft Intune

 

Ønsker du at få et gratis møde omkring installation og udrulning af Microsoft Intune, så kontakt os med det samme.

 
 

Microsoft Intune er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt