Microsoft Flow

Flow

Microsoft Flow

Med Microsoft Flow kan du nemt automatisere dine virksomhedsprocesser, ved at forbinde dine apps og tjenester. Flow er en del af Office 365.

 

Bruger du fx meget tid på at gennemgå dine mails for at sikre fokus på de få der har betydning? Eller bruger du tid på at overføre informationer fra et system til et andet? Ofte sker det manuelt eller måske slet ikke.

Microsoft Flow kan måske hjælpe med noget af det. Fx:

 

– Får du mange mails i din indbakke og har svært ved at følge med. Er der beskeder, der er særligt vigtige for dig fx fra en vigtig kunde eller kollega? I Outlook kan du opsætte notifikationer, men det vil gælde ”alle eller ingen”. Du kan ikke sætte særlige notifikationsregler, men det kan du med Microsoft Flow. Flow kan fx sende dig en SMS når en bestemt type mail lande ri din indbakke.

 

– Deltager dine sælgere i mange møder, netværk, konferencer m.m. og følger de op via mails? Hvis du ønsker struktureret opfølgning på salgsmulighederne bør de oprettes i CRM, men det er et stort arbejde at genindtaste alle informationer. Med Flow kan du automatisere processen.

 

– Bruger du OneDrive eller Dropbox aktivt i din forretning? Har de team brug for at arbejde videre med filer, som kollegaer lægger op kan du få en besked når det sker i stedet for at tjekke manuelt hver halve time. Og en kopi kan fx automatisk lægges i et SharePoint bibliotek.

 

Kombiner Flow med Microsoft PowerApps, så er det er kun din fantasi, der sætter grænser for hvad JDM, Microsoft Flow og PowerApps kan hjælpe dig med.

 

 

Læs mere om Microsoft Flow >>

 

Se en videopræsentation af Microsoft Flow:

 

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.