Microsoft Forms

Microsoft Forms

Microsoft Forms er et simpelt værktøj som let tillader alle at skabe undersøgelser og indsamle kundefeedback. Alle kan skabe formularer på få minutter, og dele dem med andre. Alle som besvarer afstemningen eller undersøgelsen, kan let gøre det i forskellige browsere og på mobilen, uden at have installeret en separat app.

 

Da Forms er en del af Office 365 pakken, kan du forvente den samme fokus på compliance, sikkerhed og privatliv som ved alle andre Microsoft produkter. Alle svar indsamles automatisk af Microsoft Forms, og bliver vist på en let og overskuelig måde. Desuden får du en oversigt over hvor lang tid der i gennemsnit er brugt på at besvare formularen.

 

Microsoft Forms er som tidligere nævnt en del af Office 365, som er det Office du allerede kender og bruger hver dag. Office 365 er placeret i skyen, så du kan få adgang til dine programmer og filer alle steder fra – pc, Mac, tablet og mobil. Du får automatisk alle opdateringer og nye programmer leveret direkte gennem skyen.

 

Du kan læse mere om Office 365 her >>

Du kan læse mere om Microsoft Forms, og teste det her >> >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.