OneDrive

OneDrive

OneDrive for Business er en del af Office Online og SharePoint Online, så du kan oprette, redigere og dele dokumenter, uanset hvilken type enhed du arbejder på. Med OneDrive for Business får du lagerplads til arbejdsfiler, og du kan beskytte vigtige og følsomme virksomhedsdata.

 

Moderne fildeling

Giv alle mulighed for at arbejde sammen, uanset hvor I er. Samarbejd i dokumenter med kollegerne, del rapporter med forretningsforbindelser og skab kontakt til kunderne.

 

Gem, synkroniser og del filer helt enkelt

Med Office i skyen kan du gemme, organisere og dele filer med personer både i og uden for organisationen. Dine filer er altid opdateret, så alle kan få adgang til den seneste masterkopi, og du undgår forvirring om den seneste version.

 

Del internt og eksternt

Med Office 365 kan du dele dokumenter effektivt, samtidig med at du stadig kan kontrollere, hvem der kan se og redigere hver enkelt fil. Du kan også oprette, redigere og gennemlæse dokumenter sammen med andre i realtid, hvilket sparer tid og sikrer, at alle er synkroniseret. Denne understøttelse af samarbejde betyder, at du kan holde dine projekter i gang.

 

Samarbejde med online fillagring og -deling

Office 365 gør det nemt at dele filer sikkert med kolleger, kunder og partnere. I kan arbejde på de samme dokumenter, som altid er opdateret og kan nås, hvor I befinder jer.

 

OneDrive og OneDrive for Business

Som så mange andre Microsoft apps findes OneDrive i to udgaver. En gratis og begrænset udgave til privat brug kaldet ”OneDrive” og en professionel udgave kaldet ”OneDrive for Business”. Det er vigtigt at du ikke forveksler de to udgaver med hinanden.

 

Du får adgang til Microsoft OneDrive for Business via Office 365 og JDM, kan som Cloud Solution Provider, hjælpe med alt lige fra licenser, opsætning, drift til rådgivning og support.

 

Tag et lynkursus i OneDrive >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.