Skype For Business

Skype for business

Skype For Business

Skype for Business (tidligere Lync eller Office Communications) forbinder mennesker overalt på tværs af enheder. Værktøjet giver dig oplevelsen af, at dem, du kommunikerer med, er til stede, og mulighed for chat, tale, video og en fantastisk mødeoplevelse. Desuden får du adgang til chat og taleopkald med verdens 300 mio. Skype-brugere.

 

Onlinemøder så alle kan deltage

Afstanden betyder ikke noget, når det drejer sig om onlinemøder. Afhold et onlinemøde med notetagning i realtid og skærmdeling.

 

Problemfrit samarbejde

Gør det let at mødes og skabe forbindelse på flere enheder, uanset hvor I befinder jer. Med Office 365 HD-video, skærmdeling og notetagning i realtid kan I arbejde sammen på bedst mulige vis.

 

Se, hvem der er online, og få forbindelse

Få et hurtigt overblik over, hvem der er online, så du kan sende onlinebesked og hurtigt få svar.

 

Spar rejseomkostninger

Rejseomkostninger kan være en stor post på dit budget. Med onlinemøder kan du samle op til 250 personer og spare rejsetid og omkostninger.

 

Telefoni med Skype for Business

Effektiv kommunikation mellem mennesker handler om mere end det, du kan få med Office 365: Du kan udvide løsningen, så hele din telekommunikation også omfattes.

 

Skype og Skype for Business

Som så mange andre Microsoft apps findes Skype i to udgaver. En gratis og begrænset udgave til privat brug kaldet ”Skype” og en professionel udgave kaldet ”Skype for Business”. Det er vigtigt at du ikke forveksler de to udgaver med hinanden.

 

Læse mere om Skype for Business her >>

Tag et lynkursus i Skype for Business >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.