fbpx

Azure Active Directory

Enkel styring af identiteter

Identitets- og adgangsstyring

Styr dine medarbejderes adgange til data og systemer med en central skybaseret løsning til administration af brugernavne og adgangskoder

Forøg produktiviteten og reducer omkostningerne

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.
Du sparer tid, når du fx selv kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den. Det reducerer også omkostninger og ventetid i forbindelse med assistance fra it-afdelingen.

Identitets- og adgangsstyring

Når medarbejdere anvender et brugernavn og tilhørende adgangskode for at tilgå data eller et system, får de adgang via deres identitet. Identiteter opbevares og administreres typisk i Windows Active Directory i OnPremise miljøer.
Med Azure Active Directory Premium får du adgang til skybaseret administration, der udvider mulighederne i Windows Active Directory. De to løsninger sammenkobles nemt til en sammenhængende hybrid løsning.
Dermed får du mulighed for at anvende samme identitet (brugernavn og adgangskode) på tværs af miljøer og systemer. Både interne systemer på egne servere og en lang række cloud tjenester kan omfattes.

Administrer adgangen til virksomhedens ressourcer

Azure Active Directory Premium (AAD) er en skybaseret løsning til administration af identiteter, der hjælper med at beskytte adgangen til applikationer og ressourcer i hele virksomheden.
Du får bl.a. mulighed for multifaktorgodkendelse (MFA), betingede adgangspolitikker og overvågning af mistænkelig aktivitet, der hjælper med at minimere potentielle sikkerhedsrisici.

Bliv mere Produktiv

Mulighed for enkeltlogon til dine applikationer, herunder tusindvis af forudintegrerede SaaS-apps

Bliv mere Produktiv

Opret og administrer én enkelt identitet for hver bruger på tværs af din hybridvirksomhed, og hold dermed brugere, grupper og enheder synkroniseret

Bliv mere Produktiv

Beskyt identiteter ved at håndhæve risikobaserede politikker til adgangsstyring og multifaktorgodkendelse (Multi-Factor authentication MFA) til både OnPremise- og cloud-applikationer

Bliv mere Produktiv

Forøg produktiviteten ved brug af selvbetjent nulstilling af adgangskoder

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This