fbpx

Azure Active Directory

Enkel styring af identiteter

Identitets- og adgangsstyring

Styr dine medarbejderes adgange til data og systemer med en central skybaseret løsning til administration af brugernavne og adgangskoder

Forøg produktiviteten og reducer omkostningerne

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.
Du sparer tid, når du fx selv kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den. Det reducerer også omkostninger og ventetid i forbindelse med assistance fra it-afdelingen.

Identitets- og adgangsstyring

Når medarbejdere anvender et brugernavn og tilhørende adgangskode for at tilgå data eller et system, får de adgang via deres identitet. Identiteter opbevares og administreres typisk i Windows Active Directory i OnPremise miljøer.
Med Azure Active Directory Premium får du adgang til skybaseret administration, der udvider mulighederne i Windows Active Directory. De to løsninger sammenkobles nemt til en sammenhængende hybrid løsning.
Dermed får du mulighed for at anvende samme identitet (brugernavn og adgangskode) på tværs af miljøer og systemer. Både interne systemer på egne servere og en lang række cloud tjenester kan omfattes.

Administrer adgangen til virksomhedens ressourcer

Azure Active Directory Premium (AAD) er en skybaseret løsning til administration af identiteter, der hjælper med at beskytte adgangen til applikationer og ressourcer i hele virksomheden.
Du får bl.a. mulighed for multifaktorgodkendelse (MFA), betingede adgangspolitikker og overvågning af mistænkelig aktivitet, der hjælper med at minimere potentielle sikkerhedsrisici.

Bliv mere Produktiv

Mulighed for enkeltlogon til dine applikationer, herunder tusindvis af forudintegrerede SaaS-apps

Bliv mere Produktiv

Opret og administrer én enkelt identitet for hver bruger på tværs af din hybridvirksomhed, og hold dermed brugere, grupper og enheder synkroniseret

Bliv mere Produktiv

Beskyt identiteter ved at håndhæve risikobaserede politikker til adgangsstyring og multifaktorgodkendelse (Multi-Factor authentication MFA) til både OnPremise- og cloud-applikationer

Bliv mere Produktiv

Forøg produktiviteten ved brug af selvbetjent nulstilling af adgangskoder

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Dynamics 365

Dynamics 365

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Windows

Windows

Ønsker du optimal sikkerhed skal du tage funktionerne i Windows 10 Enterprise i brug.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business understøtter chat, tale, skærmdeling og videokonference.
Desuden kan du kommunikere med verdens mere end 300 mio. Skype-brugere.

Office 365

Office 365

Office-programmer – opdateres månedligt med eksklusive funktioner og sikkerhedsforbedringer
– giver dig adgang til at oprette, redigere og dele fra din pc/Mac eller din iOS-, Android- eller Windows-enhed med hvem som helst i realtid.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater
Mere Frihed ikon

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.
Mere Frihed ikon

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).
Mere Frihed ikon

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.
Mere Frihed ikon

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This