fbpx

Enterprise Mobility + Security

Hold trit med de sikkerhedsmæssige udfordringer i den moderne mobile verden.

Forbedret brugeroplevelse og sikkerhed

Microsoft EMS er en naturlig forlængelse af Office 365

Hvad er Enterprise Mobility + Security?

Kontrollér identitet

Administrer enkeltlogon centralt på tværs af enheder, dit datacenter og cloud-løsninger.

Få identitetsdrevet sikkerhed

Omfattende, intelligent beskyttelse mod de avancerede angreb, der findes i dag.

Administrer mobilenheder + apps

Administrer apps og data på iOS, Android og Windows sikkert fra ét sted.

Beskyt dine data

Administrer apps og data på iOS, Android og Windows sikkert fra ét sted.

Beskyt dine virksomhedsdata på intelligent vis, og muliggør sikret samarbejde.

Virtualiser dine skriveborde

Levér og administrer Windows-skriveborde og -apps effektivt på alle enheder.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Fordele med Enterprise Mobility +
Security (EMS)

Bedre beskyttelse af fortrolige dokumenter

Med ”Rights Management” får du mulighed for avanceret beskyttelse af dokumenter fx kan du sikre at et særligt ­fortroligt dokument eller mail kun kan ses af bestemte personer og du kan ­forhindre videre­forsendelse, udskrivning og/eller kopiering. Desuden er det muligt at følge et beskyttet ­dokument, så du kan se af hvem og hvor det åbnes. Hvis du fortryder, kan du fjerne adgangen til et beskyttet dokument, ­selvom det har forladt dit it-miljø.


Forbedret login oplevelse til Online tjenester

Windows 10 Enterprise kan forbindes direkte til Office 365, så du ikke behøver angive password for at ­tilgå fx dit SharePoint baserede intranet og 3. parts tjenester som fx virksomhedens Facebook eller LinkedIn profil kan knyttes til marketing-medarbejderes almindelige Windows-login, så du ­slipper for at huske og administrere særskilte koder.


Betinget adgang via mobile enheder

Med Office 365 er det nemt at få adgang til firmaets mail og dokumenter fra fx en iPhone eller iPad, men uden særlig beskyttelse er der risiko for læk af firmaets vigtige data (fx hvis en telefon mistes). Med EMS kan du blandt andet ­kontrollere og kræve at enheden er beskyttet med en pinkode for at kunne tilgå firmaets data.


Selvbetjent nulstilling af adgangskode

Med selvbetjening behøver du ikke kontakte it-afdelingen når du glemmer din adgangskode. Den kan du selv nulstille ved hjælp af multifaktor kontrol og/eller besvarelse af sikkerhedsspørgsmål som kun du kender svaret på.


Indstillinger kan følge med dig rundt

Med ”Enterprise State Roaming”, som er en del af EMS pakken kan indstillinger som fx internet ­genveje i din browser følge dig med rundt på de Windows 10 ­Enterprise enheder du bruger.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This