fbpx

Microsoft Defender Specialisterr

Som din Microsoft Defender-leverandør hjælper vi dit firma med få det bedste ud af løsningen fra Microsoft. Microsoft Defender-løsninger dækker hele virksomhedens sikkerhed.

Gør brug af vores viden som Microsoft Defender-partner, og få det bedste ud af din løsning

Microsoft Defender er en pakke af sikkerhedsløsninger som dækker hele virksomheden.

For Endpoint

Du kan hurtigt stoppe angreb, skalere dine sikkerhedsressourcer og udvikle dit forsvar ved at levere den bedste endpoint-sikkerhed.

Microsoft 365

Beskytter din virksomhed mod ondsindede trusler fra e-mails, links og samtaler i Microsofts samarbejdsværktøjer.

Cloud Apps documentation

En omfattende cross-SaaS-løsning, der bringer dyb synlighed, stærke datastyringer og beskyttelse til cloud-apps.

Vulnerability Management

Udnyt AI-intelligens til at forudse sikkerhedstrusler og enhedsvurderinger til hurtigt at prioritere de største sårbarheder.

Identity documentation

Identificerer, opdager og undersøger avancerede trusler, identiteter og ondsindede handlinger rettet mod din virksomhed.

Samlet løsning

Beskytter mod angreb og koordiner defensive reaktioner på tværs af tjenesterne gennem signaldeling og automatiserede handlinger.

Microsoft guld partner med speciale i cloud og it-outsourcing

Landsdækkende

Service og support – Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

JDM A/S er en certificeret og valideret Microsoft Partner, der giver dig:

Korrekt valg af licenser

Du får de korrekte licenser i forhold til dine behov, så du ikke betaler for mere end du har behov for, og er klar til.

Løbende optimeringer

Dine it-løsninger får løbende optimeringer baseret på Microsofts best-practice anbefalinger og opdateringer.

Premium support

Du får hjælp til at  løse problemer, med mulighed for eskalering direkte til Microsoft ekspert-team.

Optimal opsætning

Du får optimal opsætning og indkøring af din it-løsning, baseret på leverandørens og udviklernes anbefalinger.

Vælg den rette Microsoft Defender-leverandør

Microsoft Defender er en enormt kraftfuld løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i dit firma, og hjælp til at designe om implementere din løsning korrekt.

Afprøvet og gennemtestet levering

Med JDM som Microsoft Defender-partner får du en gennemarbejdet strategi for leveringen din løsning. Som din leverandør guider vores Microsoft Defender-konsulenter dig i alle aspekter af din rejse.

Strategi

Du får en strategi der identificer dine muligheder, og som tager hånd om det videre forløb.

Parathed

Du kommer godt fra start, da vi først definerer de grundlæggende forudsætninger, og sørger for at du er parat.

Implementering

Du får en målrettet implementering der tager højde for din daglige forretning. Evt. opdateringer og optimeringer udføres i tæt samarbejde med dig.

Styring

Du får kontrol over dine processer og værktøjer til at håndtere din løsning. Du får hjælp til at opstille og implementere integration af evt. 3. parts add-ons og tilpasninger.

Administration

Du får adgang til et Microsoft Defender-team af konsulenter som monitorerer og vedligeholder din løsningen. Dette er for at sikre driftsstabilitet og sikkerhed løbende over tid.

Udvalgte virksomheder vi har hjulpet med at opnå bedre resultater gennem deres it-løsning:

”Vi har fået reduceret tidsforbruget betragteligt fra indkøb til klargøring til udrulning til vedligehold – faktisk vil jeg sige, vi har fået skåret mange timer af om måneden.”
Lars Kjærgaard Christensen

Systemadministrator, TV Midtvest

“Korrekt håndtering af kundedata er yderst vigtigt – derfor gøres alt for at beskytte det. Ved at begrænse adgangen til fx. følsomme data, har vi minimeret risikoen for at noget håndteres uforsvarlig.”

Niclas Pedersen

IT Driftschef, Wash World

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket
Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Skal vi hjælpe dig med at komme i gang med Microsoft Defender?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Microsoft Defender-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Microsoft Defender-konsulenter kontakter dig.

Bliv kontaktet af
en Microsoft Defender-specialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Defender?

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad er Microsoft Defender?

  Microsoft Defender er en samling af sikkerhedsløsninger fra Microsoft, som dækker hele virksomheden. Microsoft Defender samler følgende services fra Microsoft:

  • Defender for Endpoint – Defender for Endpoint er en samlet endpointsplatform til forebyggende beskyttelse, post-break-detektion, automatiseret undersøgelse og respons.
  • Defender Vulnerability Management – Microsoft Defender Vulnerability Management leverer kontinuerlig aktivsynlighed, intelligente risikobaserede vurderinger og indbyggede afhjælpningsværktøjer til at hjælpe dine sikkerheds- og it-teams med at prioritere og adressere kritiske sårbarheder og fejlkonfigurationer på tværs af din virksomhed.
  • Defender til Microsoft 365 – Defender til Microsoft 365 beskytter din virksomhed mod ondsindede trusler fra e-mail-beskeder, links (URL’er) og samarbejdsværktøjer.
  • Defender for Identity og Azure Active Directory (Azure AD) Identity Protection – Defender for Identity bruger dine lokale Active Directory Domain Services-signaler (ADDS) til at identificere, opdage og undersøge avancerede trusler, kompromitterede identiteter og ondsindede insiderhandlinger rettet mod din organisation. Azure AD Identity Protection automatiserer registrering og afhjælpning af identitetsbaserede risici i din skybaserede Azure AD.
  • Microsoft Defender til Cloud Apps – Microsoft Defender til Cloud Apps er en omfattende cross-SaaS-løsning, der bringer dyb synlighed, stærk datakontrol og forbedret trusselsbeskyttelse til dine cloud-apps.
  Hvad er Microsoft Defender for Endpoint?

  Defender for Endpoint er en samlet endpointsplatform til forebyggende beskyttelse, post-break-detektion, automatiseret undersøgelse og respons. Læs mere her

  Hvad er Defender Vulnerability Management?

  Microsoft Defender Vulnerability Management leverer kontinuerlig aktivsynlighed, intelligente risikobaserede vurderinger og indbyggede afhjælpningsværktøjer til at hjælpe dine sikkerheds- og it-teams med at prioritere og adressere kritiske sårbarheder og fejlkonfigurationer på tværs af din virksomhed.

  Hvad er Defender til Microsoft 365?

  Defender til Microsoft 365 beskytter din virksomhed mod ondsindede trusler fra e-mail-beskeder, links (URL’er) og samarbejdsværktøjer. Læs mere her

  Hvad er Defender for Identity?

  Defender for Identity bruger dine lokale Active Directory Domain Services-signaler (ADDS) til at identificere, opdage og undersøge avancerede trusler, kompromitterede identiteter og ondsindede insiderhandlinger rettet mod din organisation. Azure AD Identity Protection automatiserer registrering og afhjælpning af identitetsbaserede risici i din skybaserede Azure AD. Læs mere her

  Hvad er Defender til Cloud Apps?

  Microsoft Defender til Cloud Apps er en omfattende cross-SaaS-løsning, der bringer dyb synlighed, stærk datakontrol og forbedret trusselsbeskyttelse til dine cloud-apps. Læs mere her

  Hvad koster Microsoft Defender?

  Løsningerne i Microsoft Defender skal købes på forskellige måder. Nogle af de forskellige services er en del af Microsoft 365 E-pakkerne. Du kan sammenligne de forskellige planer her

  Hvordan kommer jeg i gang med Microsoft Defender?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523