fbpx
En kolega der viser arbejdets fremskridt til hans kollega over hans telefon

Microsoft Intune

Få styr på mobilenheder og applikationer

Forenklet styring af apps og enheder

Forøg produktiviteten og hold data sikre, på tværs af enheder og styresystemer.

En mand der sidder og læser firma mails på hans telefon på en kaffebar

I en verden der bliver mere og mere mobil, bliver administrationen af de mobile enheder tilsvarende mere kompleks. Med Microsoft Intune kan du på en nem måde administrere både privat- og virksomhedsejede enheder. Medarbejdere anvender typisk både egne enheder, såkaldt BYOD-enheder (Bring Your Own Device) og virksomhedsejede enheder for at tilgå virksomhedens data. Det forøger opgaven med at holde virksomhedens data sikre. Microsofts løsninger til administration af mobilapps, MAM (Mobile Application Management) og administration af mobile enheder, MDM (Mobile Device Management) hjælper med at minimere denne opgave.

Microsoft Intune

Microsoft Intune er Microsofts effektive sikkerheds- og management-platform til styring af computere og mobilenheder. Løsningen giver integreret databeskyttelse og giver mulighed for at definere politikker på tværs af Windows og mobile platforme som IOS og Android. Der kan detaljeret opsættes om der f.eks. må udføres kopiér / sæt ind mellem apps og mulighed for at fjerne virksomhedsdata helt fra enhederne.

Windows management / fuld antivirus

Windows 10 computeren kan styres næsten fuldstændigt fra Intune – uanset om du har et Windows domæne eller ej. Ældre version kan med en agent installeret få både antivirus og udrulning af software og politikker. Med simple softwarepakker, kan du nemt udrulle software på tværs af alle maskiner og uanset om de er internt på LAN eller forbundet til internet ude i verden. Alle dine aktiver bliver registreret helt ned på serienummer og du får også dyb indsigt i hvilke programmer der er installeret på hver enkelt computer.

Fuld Mobile Device Management (MDM) løsning

Microsoft Intune er en fuld MDM (Mobile Device Management) løsning, der giver dig mulighed for at holde styr på alle dine mobile enheder på tværs af platforme. Med den nemme integration af Active Directory får du styr på hvem, der har hvad og hvilke politikker der gælder på hver enkelt mobil enhed om det gælder pin-kode eller sletning af data. Microsoft Intune kan udrulle apps og danne apps kataloger, så brugerne nemt finder de apps, som din organisation ønsker. Ligeledes kan data beskyttes så virksomhedsdata ikke pludselig ender på en privat email konto.

Microsoft Intune Plug-ins fra eksterne partnere

Indtil flere eksterne partnere giver dig mulighed for at forbinde Intune og deres produkter. Du kan eksempelvis forbinde både din CheckPoint, Cisco og Citrix Netscaler sikkerhedsinfrastruktur ind i Microsoft Intune. Ligeledes kan fjernstyringsprogrammet TeamViewer Få strømlinet fjernsupport til agent-administrerede Windows-computere. Det er muligt at anvende Intune Center til at anmode om fjernsupport via TeamViewer-forbindelse, der giver mulighed for bl.a. skærmdeling, chat og filoverførsler.

Enheder og apps håndteres direkte fra skyen

Med Microsoft Intune får du funktioner til styring af mobilenheder, mobilapplikationer og pc’er fra skyen/cloud. Ved hjælp af Intune kan du give dine medarbejdere adgang til virksomhedens applikationer, data og ressourcer overalt og på næsten enhver enhed og kan samtidig sikre virksomhedens data.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Fordele ved Microsoft Intune

Bliv mere Produktiv

Du kan administrere mange typer enheder fx iOS, Android og Windows

Bliv mere Produktiv

Du kan installere apps på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder

Bliv mere Produktiv

Du kan tilføje certifikater, WiFi, VPN og mailprofiler automatisk

Bliv mere Produktiv

Du kan fjerne apps og data på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder og du kan fjerne virksomhedens data uden at berøre eventuelle private data

Bliv mere Produktiv

Du kan undgå læk af virksomhedens data ved at begrænse handlinger som fx kopiér / klip / indsæt / gem

Bliv mere Produktiv

Du kan kræve at enheden overholder udvalgte krav ved hjælp af ”Betinget Adgang” fx at enheden er beskyttet med en adgangskode

Pris på Microsoft Intune

Intune leveres på et antal forskellige måder som mange andre Microsoft licenser. Standardprisen er omkring kr. 40.- / bruger. Der gives yderligere rabat til offentlige kunder og skoler. Ligeledes kan der opnås samlerabat ved at købe Intune som en del af Enterprise Mobility & Security pakkerne E3 og E5 samt Microsoft 365 pakkerne E3 og E5. Anvender du meget plads på Intune til applikationer tilkommer der et mindre gebyr per måned for lagerplads.

Installation af Microsoft Intune

Ønsker du at få et gratis møde omkring installation og udrulning af Microsoft Intune, så kontakt os med det samme.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This