fbpx
En kolega der viser arbejdets fremskridt til hans kollega over hans telefon

Microsoft Intune

Få styr på mobilenheder og applikationer

Forenklet styring af apps og enheder

Forøg produktiviteten og hold data sikre, på tværs af enheder og styresystemer.

En mand der sidder og læser firma mails på hans telefon på en kaffebar

I en verden der bliver mere og mere mobil, bliver administrationen af de mobile enheder tilsvarende mere kompleks. Med Microsoft Intune kan du på en nem måde administrere både privat- og virksomhedsejede enheder.
Medarbejdere anvender typisk både egne enheder, såkaldt BYOD-enheder (Bring Your Own Device) og virksomhedsejede enheder for at tilgå virksomhedens data. Det forøger opgaven med at holde virksomhedens data sikre.
Microsofts løsninger til administration af mobilapps, MAM (Mobile Application Management) og administration af mobile enheder, MDM (Mobile Device Management) hjælper med at minimere denne opgave.

Microsoft Intune

Microsoft Intune er Microsofts effektive sikkerheds- og management-platform til styring af computere og mobilenheder. Løsningen giver integreret databeskyttelse og giver mulighed for at definere politikker på tværs af Windows og mobile platforme som IOS og Android. Der kan detaljeret opsættes om der f.eks. må udføres kopiér / sæt ind mellem apps og mulighed for at fjerne virksomhedsdata helt fra enhederne.

Windows management / fuld antivirus

Windows 10 computeren kan styres næsten fuldstændigt fra Intune – uanset om du har et Windows domæne eller ej. Ældre version kan med en agent installeret få både antivirus og udrulning af software og politikker. Med simple softwarepakker, kan du nemt udrulle software på tværs af alle maskiner og uanset om de er internt på LAN eller forbundet til internet ude i verden. Alle dine aktiver bliver registreret helt ned på serienummer og du får også dyb indsigt i hvilke programmer der er installeret på hver enkelt computer.

Fuld Mobile Device Management (MDM) løsning

Microsoft Intune er en fuld MDM (Mobile Device Management) løsning, der giver dig mulighed for at holde styr på alle dine mobile enheder på tværs af platforme. Med den nemme integration af Active Directory får du styr på hvem, der har hvad og hvilke politikker der gælder på hver enkelt mobil enhed om det gælder pin-kode eller sletning af data. Microsoft Intune kan udrulle apps og danne apps kataloger, så brugerne nemt finder de apps, som din organisation ønsker. Ligeledes kan data beskyttes så virksomhedsdata ikke pludselig ender på en privat email konto.

Microsoft Intune Plug-ins fra eksterne partnere

Indtil flere eksterne partnere giver dig mulighed for at forbinde Intune og deres produkter. Du kan eksempelvis forbinde både din CheckPoint, Cisco og Citrix Netscaler sikkerhedsinfrastruktur ind i Microsoft Intune. Ligeledes kan fjernstyringsprogrammet TeamViewer Få strømlinet fjernsupport til agent-administrerede Windows-computere. Det er muligt at anvende Intune Center til at anmode om fjernsupport via TeamViewer-forbindelse, der giver mulighed for bl.a. skærmdeling, chat og filoverførsler.

Enheder og apps håndteres direkte fra skyen

Med Microsoft Intune får du funktioner til styring af mobilenheder, mobilapplikationer og pc’er fra skyen/cloud.
Ved hjælp af Intune kan du give dine medarbejdere adgang til virksomhedens applikationer, data og ressourcer overalt og på næsten enhver enhed og kan samtidig sikre virksomhedens data.

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Fordele ved Microsoft Intune

Bliv mere Produktiv

Du kan administrere mange typer enheder fx iOS, Android og Windows

Bliv mere Produktiv

Du kan installere apps på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder

Bliv mere Produktiv

Du kan tilføje certifikater, WiFi, VPN og mailprofiler automatisk

Bliv mere Produktiv

Du kan fjerne apps og data på både privat (BYOD) og virksomhedsejede enheder og du kan fjerne virksomhedens data uden at berøre eventuelle private data

Bliv mere Produktiv

Du kan undgå læk af virksomhedens data ved at begrænse handlinger som fx kopiér / klip / indsæt / gem

Bliv mere Produktiv

Du kan kræve at enheden overholder udvalgte krav ved hjælp af ”Betinget Adgang” fx at enheden er beskyttet med en adgangskode

Pris på Microsoft Intune

Intune leveres på et antal forskellige måder som mange andre Microsoft licenser. Standardprisen er omkring kr. 40.- / bruger. Der gives yderligere rabat til offentlige kunder og skoler.

Ligeledes kan der opnås samlerabat ved at købe Intune som en del af Enterprise Mobility & Security pakkerne E3 og E5 samt Microsoft 365 pakkerne E3 og E5. Anvender du meget plads på Intune til applikationer tilkommer der et mindre gebyr per måned for lagerplads.

Installation af Microsoft Intune

Ønsker du at få et gratis møde omkring installation og udrulning af Microsoft Intune, så kontakt os med det samme.

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Dynamics 365

Dynamics 365

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Azure Active Directory

Azure Active Directory

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.

Windows

Windows

Ønsker du optimal sikkerhed skal du tage funktionerne i Windows 10 Enterprise i brug.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business understøtter chat, tale, skærmdeling og videokonference.
Desuden kan du kommunikere med verdens mere end 300 mio. Skype-brugere.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater
Mere Frihed ikon

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.
Mere Frihed ikon

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).
Mere Frihed ikon

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.
Mere Frihed ikon

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This