Power BI

Skab flotte rapporter, som hele din organisationen kan få glæde af

Business intelligence som aldrig før

Gå fra ren data til komplet indsigt på kort tid

Power BI er en samling af forretningsanalyseværktøjer, der kan levere indsigt i din virksomhed. Du kan forbinde hundredevis af datakilder, forsimple dataforberedese og lave hurtige ad hoc analyser. Dine rapporter et let tilgængelige både via nettet og på din mobiltelefon.

Få professionel selvbetjeningsanalyse

Reducer de tilføjede omkostninger, kompleksiteten og de sikkerhedsrisici, der er forbundet med flere løsninger, ved hjælp af en analyseplatform, der kan skaleres fra enkeltpersoner til hele organisationer.

Brug smarte værktøjer, og få bedre resultater

Find og del betydningsfuld viden med hundredvis af datavisualiseringer, indbyggede AI-egenskaber, tæt Excel-integration og forudbyggede og brugerdefinerede dataconnectorer.

Hjælp med at beskytte dine analysedata

Få førende klassificering i forbindelse med følsomhed samt egenskaber til forebyggelse af datatab, så du kan sørge for, at dine data er sikre og overholder angivne standarder – selv når de eksporteres.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretningen fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Oplev dine data på en helt ny måde!

Omdan data til beslutningsklar viden

Når man har store mængder data – ofte fordelt i forskellige dataøer, kan det være svært at få et overblik. Med Microsoft PowerBI hjælper vi dig med at få overblik over dine data, så du kan bruge det bedre i jeres forretningsmæssige beslutninger.

Microsoft Power BI muliggør visualisering af store mængder data, deling af resultater samt samarbejde på nye måder.

Power BI hjælper dig med at bygge videre på eksisterende viden fra Excel, og øger din mulighed for at forstå det voksende univers af nyttige, men nogle gange uhåndterlige data.

Power BI – Start simpelt

Du kan starte simpelt med PowerBI, og stadig nå meget langt. Der er lavet mange templates til Power BI, og der bliver udgivet nye hver måned. Når du skal i gang, starter vi med at vise dig, hvordan jeres data ser ud i en skabelon, der allerede er lavet.Der er skabeloner til Dynamics CRM, Dynamics NAV, Dynamics AX, Click Dimensions, Google Analytics, LinkedIn og mange, mange andre data kilder.Fordelen ved de tilgængelige templates er, at du hurtigt er i gang, og kan se en masse tal og grafer over jeres data på få minutter.

Gør det endnu sjovere

Du ønsker dine tal, grafer og illustrationer på en bestemt måde. Derfor passer de prædefinerede skabeloner ikke altid.Det bliver først rigtig sjovt når CRM systemet er integreret med ERP systemet, og der er marketing automation med ClickDimensions i CRM, kombineret med Google Analytics fra hjemmesiden. Så kan Power BI hive data ud og vise sammenhænge.

NPS i Power BI

NPS (Net Promoter Score) i Power BI er endnu et eksempel på, hvordan CRM, ClickDimensions og Power BI hænger godt sammen.Kunderne er i CRM – og efter endt servicebesøg, sender CRM en mail via en ClickDimensions skabelon til kunden og stiller spørgsmål om kundetilfredshed. Kunden svarer, og CRM samler data op. Denne data vises på hver enkelt kunde, så Key Account Manageren altid ved, hvor tilfredse kunden er med seneste servicebesøg eller handel.I Power BI præsenteres NPS scoren i et overskueligt dashboard, så tilfredsheden altid er synlig.

Samlet overblik i Power BI

Tidligere har ledelsen modtaget rapporter hver uge med faktureret omsætning fra ERP, Ordreoversigt fra CRM, og pipeline oversigt fra sælgerne i et Excelark, nu kan Power BI hjælpe dig med at få det hele samlet.Én graf, der viser faktureret omsætning (fra ERP), bekræftede ordrer, der ikke er leveret endnu (fra CRM), og vægtet forventet dækningsbidrag fra salgsmulighederne (fra CRM) – med kundenummer eller projektnummer som unik nøgle. Du sparer tid for både ledelse og medarbejdere.

Overblik og visuel forretningsindsigt til ledelsen

Ledelsen elsker Power BI, fordi den ikke behøver læse individuelle fredagsrapporter (fra de sælgere, der huskede at aflevere til tiden).

Data fra ERP og CRM er altid allerede til stede i letforståelige grafer og oversigter.

Der er f.eks. samlet overblik over

  • det, der er solgt og faktureret
  • det, der er i ordre
  • det, der er i pipeline
  • hvordan det forholder sig i forhold til jeres budgetter

Ikke flere fredagsrapporter

Sælgere elsker Power BI, fordi de ikke længere skal levere fredagsrapporter med oversigter over ugens mødeantal, salgsmuligheder, antal fremsendte tilbud, lukkede ordrer – eller hvad de nu bliver målt på. Data skal være i CRM, og derfra bliver det automatisk leveret til Power BI.

Selvfølgelig virker marketing

Marketing elsker Power BI, fordi det pludselig kan blive meget synligt og meget konkret, hvor mange penge eller hvor mange leads en kampagne genererer.

Excel gymnastik – som de andre kan forstå

Excel ekvilibrister elsker Power BI, fordi DAX sproget, som Power BI bruger i beregninger er det samme som i Excel. Store, fede regneark med masser af beregninger og funktioner er lækre – men det er ikke alle, der er fans af rækker og kolonner. Power BI dykker direkte ned i de Excel mapper, man allerede har lavet – og viser det hele på en lækker grafisk overskuelig måde for kolleger og ledelse.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Skal vi hjælpe dig i gang med dine første rapporter, eller mangler du ideer til hvordan du kan visualisere dine data?
Vi har certificerede eksperter som er klar til at hjælpe dig helt i mål.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater
Mere Frihed ikon

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.
Mere Frihed ikon

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).
Mere Frihed ikon

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.
Mere Frihed ikon

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This