fbpx

SharePoint

Et mobilt og intelligent værktøj

Et centralt bindeled mellem samarbejdsværktøjer

Med SharePoint kan du nemt lave websteder og portaler, hvor du kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed.

I den moderne verden er SharePoint et vigtigt centralt bindeled mellem mange smarte samarbejdsværktøjer.
Både værktøjer, der følger med i Office 365-pakken og fra 3. part.
JDM hjælper med at udnytte de mange muligheder og understøtte dine forretningsprocesser og -arbejdsgange,
så du bliver mere effektiv, øger produktiviteten og reducerer omkostninger.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Gnidningsfrit samarbejde

SharePoint inviterer til samarbejde gemmen moderne og intelligente værktøjer og bliver derved omdrejningspunktet for din virksomhed og dine medarbejdere. Det er der, hvor alle samarbejder og deler viden. Både i og uden for din virksomhed. Du kan samarbejde i realtid, oprette og dele indhold via de samme velkendte Microsoft Office-værktøjer, som du plejer.

Produktivitet også på farten

Mobilitet er et nøgleord for Microsoft. Med SharePoint-appen kan du være produktiv også når du er på farten. Det er som at have din virksomheds intranet i lommen. Med adgang til dit team og virksomhedsressourcer, direkte på din telefon. Så du kan få mere arbejde fra hånden, uanset hvor du er.

Indsigt og overblik

Med SharePoint og Office Delve, der er baseret på funktionerne i Microsoft Office Graph får du nemt overblik over aktiviteter på alle dine websteder og i dine teams eller grupper.
Når du samarbejder på intranettet, på dine teamwebsteder, i dokumentbiblioteker eller i grupper, er det nemt at dele dokumenter og få indsigt i det dit team arbejder med.
Du vil også skulle bruge mindre tid på at søge efter dokumenter eller mails – med intelligente anbefalinger er det indholdet, der finder dig.

Sikkerhed og overholdelse af regler

Ikke mindst pga. GDPR har virksomheder brug for skalerbare løsninger, der opfylder krav til sikkerhed og overholdelse af regler. Der kan sikre anvendelse af ensartede politikker anvendes på tværs af dataplaceringer og enheder.
SharePoint tilbyder klassens bedste sikkerhed. Slutbrugerne får produktiviteten og direktionen får sikkerhed i skyen og den overholdelse af regler, de kræver.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This