fbpx

SharePoint

Et mobilt og intelligent værktøj

Et centralt bindeled mellem samarbejdsværktøjer

Med SharePoint kan du nemt lave websteder og portaler, hvor du kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed.

I den moderne verden er SharePoint et vigtigt centralt bindeled mellem mange smarte samarbejdsværktøjer.
Både værktøjer, der følger med i Office 365-pakken og fra 3. part.
JDM hjælper med at udnytte de mange muligheder og understøtte dine forretningsprocesser og -arbejdsgange,
så du bliver mere effektiv, øger produktiviteten og reducerer omkostninger.

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Gnidningsfrit samarbejde

SharePoint inviterer til samarbejde gemmen moderne og intelligente værktøjer og bliver derved omdrejningspunktet for din virksomhed og dine medarbejdere. Det er der, hvor alle samarbejder og deler viden. Både i og uden for din virksomhed. Du kan samarbejde i realtid, oprette og dele indhold via de samme velkendte Microsoft Office-værktøjer, som du plejer.

Produktivitet også på farten

Mobilitet er et nøgleord for Microsoft. Med SharePoint-appen kan du være produktiv også når du er på farten. Det er som at have din virksomheds intranet i lommen. Med adgang til dit team og virksomhedsressourcer, direkte på din telefon. Så du kan få mere arbejde fra hånden, uanset hvor du er.

Indsigt og overblik

Med SharePoint og Office Delve, der er baseret på funktionerne i Microsoft Office Graph får du nemt overblik over aktiviteter på alle dine websteder og i dine teams eller grupper.

Når du samarbejder på intranettet, på dine teamwebsteder, i dokumentbiblioteker eller i grupper, er det nemt at dele dokumenter og få indsigt i det dit team arbejder med.

Du vil også skulle bruge mindre tid på at søge efter dokumenter eller mails – med intelligente anbefalinger er det indholdet, der finder dig.

Sikkerhed og overholdelse af regler

Ikke mindst pga. GDPR har virksomheder brug for skalerbare løsninger, der opfylder krav til sikkerhed og overholdelse af regler. Der kan sikre anvendelse af ensartede politikker anvendes på tværs af dataplaceringer og enheder.

SharePoint tilbyder klassens bedste sikkerhed. Slutbrugerne får produktiviteten og direktionen får sikkerhed i skyen og den overholdelse af regler, de kræver.

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Dynamics 365

Dynamics 365

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Azure Active Directory

Azure Active Directory

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.

Windows

Windows

Ønsker du optimal sikkerhed skal du tage funktionerne i Windows 10 Enterprise i brug.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business understøtter chat, tale, skærmdeling og videokonference.
Desuden kan du kommunikere med verdens mere end 300 mio. Skype-brugere.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater
Mere Frihed ikon

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.
Mere Frihed ikon

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).
Mere Frihed ikon

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.
Mere Frihed ikon

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This