fbpx

SharePoint

Et mobilt og intelligent værktøj

Et centralt bindeled mellem samarbejdsværktøjer

Med SharePoint kan du nemt lave websteder og portaler, hvor du kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed.

I den moderne verden er SharePoint et vigtigt centralt bindeled mellem mange smarte samarbejdsværktøjer.
Både værktøjer, der følger med i Office 365-pakken og fra 3. part.
JDM hjælper med at udnytte de mange muligheder og understøtte dine forretningsprocesser og -arbejdsgange,
så du bliver mere effektiv, øger produktiviteten og reducerer omkostninger.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Gnidningsfrit samarbejde

  SharePoint inviterer til samarbejde gemmen moderne og intelligente værktøjer og bliver derved omdrejningspunktet for din virksomhed og dine medarbejdere. Det er der, hvor alle samarbejder og deler viden. Både i og uden for din virksomhed. Du kan samarbejde i realtid, oprette og dele indhold via de samme velkendte Microsoft Office-værktøjer, som du plejer.

  Produktivitet også på farten

  Mobilitet er et nøgleord for Microsoft. Med SharePoint-appen kan du være produktiv også når du er på farten. Det er som at have din virksomheds intranet i lommen. Med adgang til dit team og virksomhedsressourcer, direkte på din telefon. Så du kan få mere arbejde fra hånden, uanset hvor du er.

  Indsigt og overblik

  Med SharePoint og Office Delve, der er baseret på funktionerne i Microsoft Office Graph får du nemt overblik over aktiviteter på alle dine websteder og i dine teams eller grupper.

  Når du samarbejder på intranettet, på dine teamwebsteder, i dokumentbiblioteker eller i grupper, er det nemt at dele dokumenter og få indsigt i det dit team arbejder med.

  Du vil også skulle bruge mindre tid på at søge efter dokumenter eller mails – med intelligente anbefalinger er det indholdet, der finder dig.

  Sikkerhed og overholdelse af regler

  Ikke mindst pga. GDPR har virksomheder brug for skalerbare løsninger, der opfylder krav til sikkerhed og overholdelse af regler. Der kan sikre anvendelse af ensartede politikker anvendes på tværs af dataplaceringer og enheder.

  SharePoint tilbyder klassens bedste sikkerhed. Slutbrugerne får produktiviteten og direktionen får sikkerhed i skyen og den overholdelse af regler, de kræver.

  SharePoint-Konsulenter

  Læs mere om hvordan vores SharePoint-konsulenter kan hjælpe din virksomhed med at få en optimal SharePoint-løsning.

  Nyheder

  Seneste artikler

  OneDrive for Business

  OneDrive for Business

  Microsoft OneDrive for Business er en cloudtjeneste, der forbinder dig til alle dine filer. Du kan gemme og beskytte dine filer, dele dem med andre og få adgang til dem hvor som helst på alle dine enheder.

  Hvad er et Smart Card?

  Hvad er et Smart Card?

  Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

  Hvad er FIDO 2

  Hvad er FIDO 2

  Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

  Hvad er Passwordless

  Hvad er Passwordless

  Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

  Hvad er PGP

  Hvad er PGP

  Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

  Hvad er FIDO U2F

  Hvad er FIDO U2F

  Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url