fbpx

Windows 10

Professionel sikkerhed og kontrol med Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise er den mest sikre Windows udgave nogensinde

Databeskyttelse starter ved roden. Dit styresystem.

Ønsker du optimal sikkerhed skal du tage funktionerne i Windows 10 Enterprise i brug.

Dine data er din forretning

Det gælder både for store og små virksomheder. Windows 10 Enterprise indgår i en helhed i Microsoft 365, der giver dig adgang til samme professionelle beskyttelse og kontrol som tidligere var forbeholdt mange af verdens største organisationer.

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Dette får du med Windows 10 Enterprise

Enhedssikring (Device Guard)

Enhedssikring giver dig kontrol over dit miljø med streng adgangskontrol, der beskytter Windows-systemets kerne og forhindrer at malware og apps der ikke er tillid til kan køres på dine enheder.

U

Windows Advanced Threat Protection (Windows Defender ATP)

Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP), der er med i Windows 10 Enterprise E5, giver mulighed for at opdage, undersøge og udbedre avancerede, hårdføre trusler og datasikkerhedsbrud på dit netværk. Windows Defender ATP, er et supplement til og kører ved siden af almindeligt antivirussystem.

~

Beskyttelse af legitimationsoplysninger (Credential Guard)

Beskyttelse af legitimationsoplysninger beskytter brugernes ”adgangsnøgle” mod at blive hacket ved at opbevare dem i en sikker, hardwareisoleret objektbeholder. Det imødegår en ofte benyttet teknik til at kompromittere netværk.

!

Direct Access

Brugere, der anvender domæne integrerede pc’ere med Windows 10 Enterprise, kan ved hjælp af Direct Access få direkte forbindelse til virksomhedens ressourcer uden at foretage sig yderligere. Med Direct Access er der ingen praktisk forskel på at være i virksomheden eller på farten.

Indstillinger kan følge med dig rundt (Enterprise State Roaming)

Med ”Enterprise State Roaming” kan indstillinger som fx internet genveje i Internet Explorer og i den nye Edge browser følge dig med rundt på de Windows 10 Enterprise enheder du bruger.

Windows Hello

Windows Hello er et alternativ til at bruge din almindelige adgangskode. Du kan bruge biometrisk genkendelse fx dit ansigt eller pinkode til at validere din identitet. Ud over at være bekvemt, kan det reducere risiko for hacker angreb. Når du ikke anvender din adgangskode, kan den heller ikke aflures.

BitLocker

Med BitLocker og BitLocker to Go kan du kryptere data på din enhed og dit USB-drev, så de er ulæselige i tilfælde af at du mister din enhed eller USB drev.

AppLocker

AppLocker stopper uønskede programmer, ved at opstille regler, der forhindrer brugerne i at installere programmer, som er uønskede på netværket.

Sikkerheden er i top

%

af virksomheder valgte Windows 10 pga. sikkerhedsforbedringer.

%

af IT-professionelle nævner sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger som den vigtigste grund til at vælge til Windows 10.

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Dynamics 365

Dynamics 365

Få det bedste ud af din virksomheds potentiale, ved at udnytte dine data til at forbinde kunder, produkter, personer og driftsaktiviteter.

Azure Active Directory

Azure Active Directory

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.

Skype for Business

Skype for Business

Skype for Business understøtter chat, tale, skærmdeling og videokonference.
Desuden kan du kommunikere med verdens mere end 300 mio. Skype-brugere.

Office 365

Office 365

Office-programmer – opdateres månedligt med eksklusive funktioner og sikkerhedsforbedringer
– giver dig adgang til at oprette, redigere og dele fra din pc/Mac eller din iOS-, Android- eller Windows-enhed med hvem som helst i realtid.

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater
Mere Frihed ikon

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.
Mere Frihed ikon

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).
Mere Frihed ikon

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.
Mere Frihed ikon

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Pin It on Pinterest

Share This