fbpx

Windows 10

Professionel sikkerhed og kontrol med Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise er den mest sikre Windows udgave nogensinde

Databeskyttelse starter ved roden. Dit styresystem.

Ønsker du optimal sikkerhed skal du tage funktionerne i Windows 10 Enterprise i brug.


Dine data er din forretning

Det gælder både for store og små virksomheder. Windows 10 Enterprise indgår i en helhed i Microsoft 365, der giver dig adgang til samme professionelle beskyttelse og kontrol som tidligere var forbeholdt mange af verdens største organisationer.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Dette får du med Windows 10 Enterprise

  Enhedssikring (Device Guard)

  Enhedssikring giver dig kontrol over dit miljø med streng adgangskontrol, der beskytter Windows-systemets kerne og forhindrer at malware og apps der ikke er tillid til kan køres på dine enheder.

  U

  Windows Advanced Threat Protection (Windows Defender ATP)

  Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP), der er med i Windows 10 Enterprise E5, giver mulighed for at opdage, undersøge og udbedre avancerede, hårdføre trusler og datasikkerhedsbrud på dit netværk. Windows Defender ATP, er et supplement til og kører ved siden af almindeligt antivirussystem.

  ~

  Beskyttelse af legitimationsoplysninger (Credential Guard)

  Beskyttelse af legitimationsoplysninger beskytter brugernes ”adgangsnøgle” mod at blive hacket ved at opbevare dem i en sikker, hardwareisoleret objektbeholder. Det imødegår en ofte benyttet teknik til at kompromittere netværk.

  !

  Direct Access

  Brugere, der anvender domæne integrerede pc’ere med Windows 10 Enterprise, kan ved hjælp af Direct Access få direkte forbindelse til virksomhedens ressourcer uden at foretage sig yderligere. Med Direct Access er der ingen praktisk forskel på at være i virksomheden eller på farten.

  Indstillinger kan følge med dig rundt (Enterprise State Roaming)

  Med ”Enterprise State Roaming” kan indstillinger som fx internet genveje i Internet Explorer og i den nye Edge browser følge dig med rundt på de Windows 10 Enterprise enheder du bruger.

  Windows Hello

  Windows Hello er et alternativ til at bruge din almindelige adgangskode. Du kan bruge biometrisk genkendelse fx dit ansigt eller pinkode til at validere din identitet. Ud over at være bekvemt, kan det reducere risiko for hacker angreb. Når du ikke anvender din adgangskode, kan den heller ikke aflures.

  BitLocker

  Med BitLocker og BitLocker to Go kan du kryptere data på din enhed og dit USB-drev, så de er ulæselige i tilfælde af at du mister din enhed eller USB drev.

  AppLocker

  AppLocker stopper uønskede programmer, ved at opstille regler, der forhindrer brugerne i at installere programmer, som er uønskede på netværket.

  Sikkerheden er i top

  %

  af virksomheder valgte Windows 10 pga. sikkerhedsforbedringer.

  %

  af IT-professionelle nævner sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger som den vigtigste grund til at vælge til Windows 10.

  Nyheder

  Seneste artikler

  Microsoft Security Copilot

  Microsoft Security Copilot er en assistant baseret på kunstig intelligens designet til at hjælpe virksomheder med at beskytte deres systemer, data, infrastruktur og netværk.

  Microsoft FastTrack

  Microsoft FastTrack

  Microsoft FastTrack er en service designet til at hjælpe virksomheder med at implementere Microsoft 365-løsninger.

  Microsoft Priva

  Microsoft Priva

  Microsoft Priva er en omfattende løsning designet til at hjælpe virksomheder med at beskytte personlige data

  Microsoft Priva Subject Rights Requests

  Microsoft Priva Subject Rights Requests

  Priva Subject Rights Requests er en løsning designet til at hjælpe med at lette kompleksiteten og tidsforbruget involveret i at reagere på forespørgsler om dataemner.

  Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

  Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523