fbpx

Microsoft lancerer Surface Laptop 4

Nyt familiemedlem til Surface familien.

Mere end 40 års erfaring

Microsoft har i mere end 40 udviklet og bygget deres egen hardware. Da Windows byggede og inspirerede til nye computeroplevelser, hjalp nyt Microsoft-hardwaretilbehør folk med at interagere med dem. Ved dette skæringspunkt mellem hardware og software bliver magiske oplevelser mulige. Denne grundlæggende tro er kernen i hvert produkt, som Microsoft udvikler, og det gælder især deres Surface-produkter. Surface giver folk mulighed for at tilpasse sig nye måder at arbejde og skabe på gennem innovative og alsidige enheder, der tilbyder førsteklasses design og ydeevne, ekstraordinære kameraer og mikrofoner og fordybende touchscreen-teknologier.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Surface Laptop 4

I årevis har Surface Laptop adskilt sig fra mængden af almindelige laptops. Surface Laptop 4 er først og fremmest optimeret til Microsoft-oplevelser. Den bevarer det ikoniske design, detaljer og materialer, som kunderne elsker.

Surface Laptop 4 tilbyder et indbygget HD-kamera som performer godt i svagt lys og et sæt gode mikrofoner, der sikrer, at du kan høres højt og tydeligt, når du afholder virtuelle møder. Med en 201 PPI, berøringsskærm med høj kontrast og Dolby Atmos Omnisonic-højttalere får du en filmoplevelse, der fordyber dig i dine yndlingsfilm og shows overalt.

Uanset om det er gennem den pulserende berøringsskærm, det store trackpad eller dens brancheførende skriveoplevelse, kan Surface Laptop tilpasse sig din foretrukne arbejdsgang.

Surface Laptop 4 tilbyder et valg mellem enten 11. generations Intel-processorer eller AMD Ryzen-processorer med Radeon Graphics; i begge tilfælde får du en gnidningsfri oplevelse, der styrker moderne multitasking. På tværs af begge muligheder er batteritiden forbedret.
Erhvervsmodellerne forventes på lager i slutningen af april, og kan allerede nu forudbestilles.

Læs mere om Surface Laptop 4 her

Surface til erhverv

Den moderne arbejdsplads begynder med Surface til Erhverv – Surface og Microsoft 365 giver folk friheden til at arbejde på deres egen måde overalt beskyttet af Microsofts sikkerhed og moderne administration.

Læs mere om Surface til erhverv her

 

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This