Microsoft lancerer Surface Laptop 4

Nyt familiemedlem til Surface familien.

Mere end 40 års erfaring

Microsoft har i mere end 40 udviklet og bygget deres egen hardware. Da Windows byggede og inspirerede til nye computeroplevelser, hjalp nyt Microsoft-hardwaretilbehør folk med at interagere med dem. Ved dette skæringspunkt mellem hardware og software bliver magiske oplevelser mulige.Denne grundlæggende tro er kernen i hvert produkt, som Microsoft udvikler, og det gælder især deres Surface-produkter. Surface giver folk mulighed for at tilpasse sig nye måder at arbejde og skabe på gennem innovative og alsidige enheder, der tilbyder førsteklasses design og ydeevne, ekstraordinære kameraer og mikrofoner og fordybende touchscreen-teknologier.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretningen fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Surface Laptop 4

I årevis har Surface Laptop adskilt sig fra mængden af almindelige laptops. Surface Laptop 4 er først og fremmest optimeret til Microsoft-oplevelser. Den bevarer det ikoniske design, detaljer og materialer, som kunderne elsker.

Surface Laptop 4 tilbyder et indbygget HD-kamera som performer godt i svagt lys og et sæt gode mikrofoner, der sikrer, at du kan høres højt og tydeligt, når du afholder virtuelle møder. Med en 201 PPI, berøringsskærm med høj kontrast og Dolby Atmos Omnisonic-højttalere får du en filmoplevelse, der fordyber dig i dine yndlingsfilm og shows overalt.

Uanset om det er gennem den pulserende berøringsskærm, det store trackpad eller dens brancheførende skriveoplevelse, kan Surface Laptop tilpasse sig din foretrukne arbejdsgang.

Surface Laptop 4 tilbyder et valg mellem enten 11. generations Intel-processorer eller AMD Ryzen-processorer med Radeon Graphics; i begge tilfælde får du en gnidningsfri oplevelse, der styrker moderne multitasking. På tværs af begge muligheder er batteritiden forbedret.
Erhvervsmodellerne forventes på lager i slutningen af april, og kan allerede nu forudbestilles.

Læs mere om Surface Laptop 4 her

Surface til erhverv

Den moderne arbejdsplads begynder med Surface til Erhverv – Surface og Microsoft 365 giver folk friheden til at arbejde på deres egen måde overalt beskyttet af Microsofts sikkerhed og moderne administration.

Læs mere om Surface til erhverv her

 

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

DS, Citrix og VDI får kamp til stregen af Windows Virtual Desktop
Windows Virtual Desktop er Microsofts nye tjeneste til virtualisering af skriveborde og programmer, direkte i cloud. Det er den eneste virtuelle skrivebordsinfrastruktur, der leverer forenklet administration, Windows 10-multisessioner, optimeringer til Microsoft 365 apps og har indbygget sikkerhed samt overholdelse af angivne standarder.

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform og Dataverse (Common Data Service*) får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester og som kan integreres til resten af Microsoft universet fx Dynamics 365 Business Central, Microsoft Teams og sikkerheden i Microsoft 365.

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Private skoler skal kunne tilbyde effektiv læring gennem digitale medier for at tiltrække elever. Lyne Friskole investerer i en digitalisering af undervisningen og har indkøbt et omfattede og problemfrit it-fundament.

Pin It on Pinterest

Share This