fbpx

Microsoft lancerer Surface Laptop 4

Nyt familiemedlem til Surface familien.

Mere end 40 års erfaring

Microsoft har i mere end 40 udviklet og bygget deres egen hardware. Da Windows byggede og inspirerede til nye computeroplevelser, hjalp nyt Microsoft-hardwaretilbehør folk med at interagere med dem. Ved dette skæringspunkt mellem hardware og software bliver magiske oplevelser mulige. Denne grundlæggende tro er kernen i hvert produkt, som Microsoft udvikler, og det gælder især deres Surface-produkter. Surface giver folk mulighed for at tilpasse sig nye måder at arbejde og skabe på gennem innovative og alsidige enheder, der tilbyder førsteklasses design og ydeevne, ekstraordinære kameraer og mikrofoner og fordybende touchscreen-teknologier.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Surface Laptop 4

  I årevis har Surface Laptop adskilt sig fra mængden af almindelige laptops. Surface Laptop 4 er først og fremmest optimeret til Microsoft-oplevelser. Den bevarer det ikoniske design, detaljer og materialer, som kunderne elsker.

  Surface Laptop 4 tilbyder et indbygget HD-kamera som performer godt i svagt lys og et sæt gode mikrofoner, der sikrer, at du kan høres højt og tydeligt, når du afholder virtuelle møder. Med en 201 PPI, berøringsskærm med høj kontrast og Dolby Atmos Omnisonic-højttalere får du en filmoplevelse, der fordyber dig i dine yndlingsfilm og shows overalt.

  Uanset om det er gennem den pulserende berøringsskærm, det store trackpad eller dens brancheførende skriveoplevelse, kan Surface Laptop tilpasse sig din foretrukne arbejdsgang.

  Surface Laptop 4 tilbyder et valg mellem enten 11. generations Intel-processorer eller AMD Ryzen-processorer med Radeon Graphics; i begge tilfælde får du en gnidningsfri oplevelse, der styrker moderne multitasking. På tværs af begge muligheder er batteritiden forbedret.
  Erhvervsmodellerne forventes på lager i slutningen af april, og kan allerede nu forudbestilles.

  Læs mere om Surface Laptop 4 her

  Surface til erhverv

  Den moderne arbejdsplads begynder med Surface til Erhverv – Surface og Microsoft 365 giver folk friheden til at arbejde på deres egen måde overalt beskyttet af Microsofts sikkerhed og moderne administration.

  Læs mere om Surface til erhverv her

   

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url