fbpx
Roll-o-Matic

Roll-o-Matic

Hvor godt er jeres data sikret, hvis der opstår en brand i virksomheden? Hos Roll-o-Matic A/S i Vissenbjerg er svaret: ”virkeligt godt”.

Global Evolution

Global Evolution

IT- og cybersikkerhed er af afgørende betydning for virksomheder i den finansielle sektor. Verden er under stadig forandring, og de og cyberkriminelle bliver hele tiden dygtigere og snedigere. Det betyder, at IT-sikkerhed anno 2022 er et ’ongoing project’. Det gælder også for Global Evolution, der anvender JDM A/S som fast samarbejdspartner på området.

Wash World

Wash World

Moderne håndtering af enheder og data
Tilbage i 2013 etablerede Wash World deres første vaskehal, og der er siden kommet mange flere til. I dag tilbyder Wash World ubegrænset bilvask i over 100 vaskehaller i tre lande. Wash World går meget op i miljøet, og gør hvad de kan for at reducere vandforbruget og genbruge hvor det er muligt – Derfor kan du vaske din bil med god samvittighed.

Wash World råder over mere end 100 vaskehaller, som alle skal monitoreres, serviceres og vedligeholdes, så de altid er klar til kunderne, dette kan være en udfordring.

Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring

”Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest”
– Denis Lewinsky – CEO og Partner Dansk Tandforsikring

Dansk VVS & Klima

Dansk VVS & Klima

“Vi stod mellem valget om at gentegne licenserne på vores gamle server, eller begynde at tænke nyt. Vi valgte at tage mulighederne i ”clouden” i brug.”
– Jess Mørk, Aut. VVS-installatør – Partner

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523