fbpx

Nyeste udgave af Windows

Windows 11 for virksomheder

I denne artikel kigger vi på Windows 11 og dens fordele for små og mellemstore virksomheder. Vi diskuterer også sikkerheden ved Windows 11 sammenlignet med Windows 10. Og vi ser på, hvornår det er tid til at opgradere fra Windows 10 til Windows 11.

Siden Windows 10’s lancering i 2015 har arbejdsmarkedet og teknologien udviklet sig. Mobile brugere er blevet flere, og kravene til opgaveløsning er steget. Derfor er der nu behov for et fleksibelt og sikkert operativsystem. Windows 11 er svaret på dette behov.

Fordele ved Windows 11

Windows 11 har mange fordele i forhold til forgængerne. Den har en moderne, brugervenlig grænseflade. Dette gør det nemt for brugere at finde funktioner og applikationer. Virksomheder vil værdsætte den tidseffektive navigation, der styrker medarbejdernes selvstændighed.

Windows 11 har også stærke sikkerhedsfunktioner. Den er designet til at beskytte mod malware og ransomware. Dette er essentielt for virksomheder, som er attraktive mål for cyberangreb.

Endelig understøtter Windows 11 hybridarbejde med sine nye funktioner. Snap Layouts og Snap Groups hjælper medarbejdere med at organisere deres arbejdsområde. Dette gør det lettere at skifte mellem opgaver og øger produktiviteten.

Spørgsmål om Windows 11

Er Windows 11 mere sikker end Windows 10?

Ja, Windows 11 er mere sikker end Windows 10. Windows 11 er bygget på en solid sikkerhedsarkitektur, der beskytter mod malware, ransomware og andre trusler. Windows 11 har også forbedrede sikkerhedsfunktioner, såsom hardwarebaseret isolering, der beskytter mod avancerede trusler. Desuden er Windows 11 designet med en mere moderne og brugervenlig grænseflade, der gør det nemmere for brugere at navigere og finde de sikkerhedsfunktioner, de har brug for.

Hvornår stopper support til Windows 10, og hvornår skal man skifte til Windows 11?

Supporten til Windows 10 vil fortsætte indtil den 14. oktober 2025. Efter denne dato vil Microsoft ikke længere udgive sikkerhedsopdateringer eller anden support til Windows 10. Det betyder, at det er vigtigt for virksomheder at begynde at planlægge en opgradering til Windows 11 inden denne dato for at sikre, at deres systemer er beskyttet mod trusler.

Windows 11 udvikler sig

Windows 11 udvikler sig stadig, og seneste opdatering byder på Windows Copilot. Windows Copilot er en AI-drevet intelligent assistent, der er skabt for at assistere brugere i at finde svar og inspiration på internettet, støtte kreativitet og samarbejde, samt hjælpe brugere med at bevare fokus på den opgave, de står overfor.

Windows Copilot kan hjælpe brugerne med at bevare fokus, mens assistenten tager sig af de nødvendige opgaver. Fra at justere din PC’s indstillinger til at organisere dine vinduer med Snap Assist, vil Copilot spare dig tid og gøre dig mere effektiv.

Copilot har også evnen til at generere billeder ud fra dine idéer, hvilket er en stor hjælp i kreative projekter. Du kan vælge at sætte assistenten på pause, når du ikke har brug for den, eller aktivere den med et enkelt tastetryk for at udnytte dens avancerede værktøjer. Copilot tilbyder desuden assistance, mens du arbejder online og i dine Windows-apps.

Ved at integrere Windows 11’s Copilot i din virksomheds arbejdsprocesser, kan du opnå en betydelig stigning i produktivitet og effektivitet. Copilot tilbyder en mere strømlinet og intuitiv måde at navigere på og finde de nødvendige funktioner og værktøjer, hvilket kan spare værdifuld tid og ressourcer.

Konklusion

Windows 11 er en vigtig opgradering for virksomheder, der ønsker at forblive konkurrencedygtige og sikre på det moderne arbejdsmarked. Med forbedrede sikkerhedsfunktioner, en mere brugervenlig grænseflade og funktioner designet til hybridarbejde er Windows 11 et stærkt værktøj.

En af de mest spændende nye funktioner i Windows 11 er Copilot, en AI-drevet intelligent assistent, der kan hjælpe med at øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed. Copilot kan assistere med alt fra justering af PC-indstillinger til generering af billeder til kreative projekter, hvilket gør det til en uvurderlig ressource.

Det er vigtigt at begynde at planlægge en opgradering til Windows 11 inden supporten til Windows 10 ophører i 2025 for at sikre, at din virksomhed er beskyttet og klar til fremtidens udfordringer.

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523