fbpx

Bliv nemt klar til fremtiden med

All inclusive

Få den moderne arbejdsplads til fast pris uden opstartsgebyr – inklusiv fri support

Læs mere

Vi har gjort op med uigennemsigtige it-regninger, dyre opstarts gebyrer, dyre support timer og i stedet inkluderet det hele…

Fri Support

Med fri support sikrer vi, at der ikke kommer overraskende ekstra regninger, når dine brugere har behov for hjælp. Dette sikrer, at alle roligt kan kontakte supporten, få hjælp og komme hurtigt videre.

Inkl. Migrering

Det koster ikke noget at komme i gang. Migreringen fra jeres gamle løsning, og opsætning af jeres nye løsning er inklusiv i vores pakker. Vi sørger for at hele jeres løsning bliver som aftalt, inden den første regning sendes.

i

Inkl. Licenser

All inclusive aftalen er inkl. alle de licenser du har behov for i en moderne løsning. Vi sørger for at du ikke betaler for licenser du ikke har behov. Optimal udnyttelse af licenser.

Hvad er JDM Modern Workplace All inclusive?

FRIHED, TRYGHED OG SIKKERHED SAMLET I ÉN LØSNING

All inclusive er en outsourcing model for den moderne arbejdsplads, der med udgangspunkt i Microsoft 365 og tilhørende teknologier, definerer et fastlagt niveau for den grundlæggende it-drift og samler relevante produkter, tjenester og knowhow i en fleksibel pakkemodel, der kan sammensættes så det matcher dit behov og budget.

Vi tager det samlede ansvar for løsningen til en fast månedlig pris pr. bruger. Det inkluderer fx de nødvendige licenser, etablering af den nye løsning, migrering af data fra din nuværende løsning, løbende overvågning og drift (modern management) samt support og træning af slutbrugere.

Når du vælger all inclusive får du en moderne cloudbaseret it-løsning, der giver mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og kan hjælpe din organisation til bedre resultater.

Løsningen designes og holdes løbende ajour i forhold til tidens anbefalinger og best practices. Således får du en standardløsning, der er up-to-date og samtidig en platform, der kan bygges videre på for at opnå de bedst mulige konkurrencefordele – både i forhold til medarbejdere og kunder.

Kom i gang for 0,- kr. og få en
moderne og sikker løsning,

DANCAMPS ApS

Mere end blot en it-løsning

Med 5 campingpladser i Jylland som alle betjener danske såvel som internationale gæster, er det vigtigt for DANCAMPS med en it-løsning som optimerer deres hverdag. Deres moderne løsning tillader dem at have gæsterne i fokus.

Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM. For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid – Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM

Camilla Dvinge

Direktør , DANCAMPS Aps

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE
DEN MODERNE ARBEJDSPLADS

1. Frigørelse fra tid, sted og enhed

Moderne it er cloudbaseret. Det vil sige at centrale systemer og data flyttes til skyen. Når det sker (og der i øvrigt tages behørigt hånd om sikkerheden) frigøres medarbejdere fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger. Således kan de arbejde effektivt, uanset hvor de er og hvilken enhed de anvender. Det betyder fx at det ikke kun er mail, der kan behandles via en SmartPhone, men at hele dit kontor bliver tilgængeligt. Overalt. Altid.

2. Bedre forsvar og GDPR foranstaltninger

Tidens trusselsniveau er højere end nogensinde. For at beskytte dine vigtige data og ikke mindst for at overholde loven (EU persondata/GDPR) kræves passende foranstaltninger. Den moderne arbejdsplads inkluderer tidssvarende sikkerhed, der bl.a. giver beskyttelse mod læk af data, betinget og multifaktorgodkendelse for adgang til data samt beskyttelse af fortrolige dokumenter og mail så de kun kan ses af bestemte personer og forhindre videreforsendelse, udskrivning og/eller kopiering.

3. Bedre samarbejde og kommunikation

Med moderne værktøjer såsom Microsoft Teams, SharePoint og Skype for Business kan informationer og viden deles effektivt. Møder kan holdes, uden man nødvendigvis skal være i samme lokale og samarbejde med fx samtidig redigering af dokumenter kan foregå i intuitive fora. Det, kan der sættes yderligere strøm til, ved at udnytte teknologier som Flows, PowerApps og SharePoint WorkPlace, der samler viden i ad hoc og formelle fora, så samarbejdet effektiviseres endnu mere.

4. Ikke bare en licens – det er en service

Når man køber fx Microsoft 365 følger en række ekstra produktivitetsværktøjer og sikkerhedsløsninger med. Typisk tages disse ekstra funktioner ikke i brug, da fokus ofte kun er på de primære funktioner (og det endda i en varierende udnyttelsesgrad). Med den moderne arbejdsplads fra JDM følger et fast defineret grundniveau, der omfatter både licens, konfiguration, drift, træning og support. Det giver bedre udnyttelse af funktionerne fordi de bliver gjort klar til brug og medarbejdere instrueres i anvendelsen af dem.

5. Outsourcing til fast pris og gratis opstart

JDM har indsigt og erfaring fra mange virksomheder (i modsætning til fx en intern it-afdeling, der kun har erfaring fra sin egen). Derfor kan vi drive it mere effektivt og sikkert, samt sørge for at ny teknologi tages hurtigere i anvendelse og giver værdi fra starten. Vores standardiserede koncept anvendes hos mange virksomheder og omfatter mange it-brugere. Det giver os stordriftsfordele, som betyder at vi kan drive det til en lavere pris end den enkelte virksomhed selv ville kunne – og vores service holder ikke barsel, sygedage, fri eller ferie… og det hele tilbydes til fast pris uden opstartsgebyr.

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Start dit projekt

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng og kan komme hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest