fbpx

It-udstyr til erhverv

Udstyr til den hybride arbejdsplads

Vi forhandler alle de it-komponenter, der indgår i en hybride arbejdsplads

Få professionel rådgivning – opnå bedre kompatibilitet, højere sikkerhed og undgå fejlkøb
For at du kan udnytte det fulde potentiale af den moderne arbejdsplads, er det vigtigt at dit udstyr også følger med udviklingen i forhold til performance, mobilitet og sikkerhed. Det drejer sig fx om pc’ere, tablets, smartphones, printere, headsets og øvrigt tilbehør.

Vi hjælper dig med at få overblik over dine behov. Fx hvilke arbejdsopgaver skal udstyret anvendes til? Der stilles ikke de samme krav til en kontor-pc, der anvendes til let arbejde, som til en pc, der både skal være mobil og anvendes til tunge grafiske opgaver. Udviklingen går stærkt og du kan nemt komme til at investere i udstyr, der ikke er fremtidssikret.

Tænk langsigtet
Din investering i moderne udstyr rækker længere end blot nogle enkelte enheder. Du bør have en langsigtet plan for at optimere og løbende holde dine enheder kompatible med den moderne arbejdsplads. Det er vigtigt at du tænker holdbarhed, garanti og service ind i dine planer. Når du køber erhvervsenheder får du flere muligheder for at gardere dig mod fx nedbrud og defekt udstyr. Vi står gerne til rådighed med en detaljeret plan for opgradering og udrulning af optimeret udstyr.

Udstyr kan have indbygget sikkerhedsfunktioner, som kan være en bærende del af din generelle it-sikkerhed. Kravene til den indbyggede sikkerhed stiger i takt med udviklingen. Fx vil en forældet eller manglende sikkerhedschip kunne begrænse din adgang til virksomhedens data.

Certificeret viden
Vi har erfarne specialister, der står klar med råd og vejledning når du har brug for nyt it-udstyr. Vi tager udgangspunkt i din løsning, ønsker og udfordringer. Vi kan sammensætte pakker og standardisere dine indkøb.

Selvom vores rådgivning giver dig sikkerhed for altid at få det rette udstyr til opgaven, er vi selvfølgelig ikke dyrere. Når du køber fx pc’ere hos os, garanterer vi at det fungerer sammen med vores løsninger til enhedsstyring.

Egen webshop
Som kunde hos JDM kan du få stillet din egen webshop til rådighed. Webshoppen bliver tilpasset dine behov – Det giver dig et nemt overblik over dine tidligere ordrer, nem genbestilling og sammenligning af produkter.

I samarbejde med vores specialister udarbejdes en favoritliste, som viser udvalgte produkter, som understøtter din it-løsning.

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Start dit projekt

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest