fbpx
Mand der sidder og holder møde online igennem Microsoft Teams

Microsoft Teams

Arbejd mere effektivt med Microsoft Teams.

Bliv en del af fællesskabet

Virksomheder verden over anvender Teams

%

af Skype for business brugere, anvender Teams

Lande i hele verden anvender Teams

Lande i hele verden anvender Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.
Desuden er Power BI indarbejdet i Teams. Power BI er et analyse værktøj, der giver dig indsigt forretningsinformationer og som dermed kan støtte samarbejdet til gavn for forretningen.
Microsoft Teams er en separat applikation som fungerer på både din computer, på web og som app på smartphone.

Udvalgte understøttede apps og services

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Samarbejd på tværs programmer og teams

Teams gør samarbejde enkelt. Arbejd sammen på dokumenter, del filer via Office 365 apps som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint og Power BI

Et ikon der viser at man snakker med en person over Microsoft Teams

Onlinemøder

Du kan også planlægge online-møder via Teams. Da det ikke er integreret med Skype, har du brug for Teams klienten for at deltage. Fordelen er, at du ikke behøver at forlade arbejdsområdet for at deltage og du har den samme Skype audio/video funktionalitet til rådighed. Fordelen er også at medlemmer på farten ikke behøver andre værktøjer end Teams klienten for at kunne deltage fuldt ud i dialogen og samarbejdet.

Et ikon der viser at man kan opbevare dokumenter i Microsoft Teams

Dokumenter i Teams

Hvis du uploader et dokument til Teams vil du være i stand til at se og redigere det direkte fra Teams app’en – selvom det reelt placeres i et dokumentbibliotek på SharePoint. Du behøver altså ikke først at starte Teams klienten for derefter at gå til SharePoint. Medlemmer kan kommentere et dokument i Teams – uden at skifte til Skype – og deres kommentar, sammen med den efterfølgende samtale tråd, vil forblive knyttet til dokumentet i Teams. Når andre åbner et dokument og ændrer det, vil det automatisk blive opdateret i Teams så alle altid ser den seneste version. Medlemmer kan også fastgøre et dokument til værktøjslinjen for hurtig og nem adgang.

Et ikon der viser at man kan chatte med hinanden over Microsoft Teams

Chatbaseret dialog

Microsoft Teams er bygget på chat, hvilket opfordrer til samtaler i realtid på tværs af fysisk placering. Den frit- flydende karakter af samtaler i Teams skaber en bedre fornemmelse af ​​et personligt møde eller konference. Chatfunktionen i Teams er bygget på Skype, men er ikke nødvendigvis integreret med Skype for Business. Microsoft Teams er sit eget chat-rum, uden for dit eksisterende Skype for Business miljø. Det giver mulighed for vedvarende chat (persistent chat), hvilket betyder at du kan deltage og afslutte chatten når du ønsker det. Chatten forbliver der altid.

Telefoni med Microsoft Teams

– frihed og kontrol over telefoni

En af fordele ved Teams er integrationen til onlinemøder og telefoni. Det er smart og kan erstatte din eksisterende telefoniløsning. JDM har den særlige viden, som det kræves for at konfigurere løsningen optimalt.

Nyheder

Seneste artikler

Hvad er et Smart Card?

Hvad er et Smart Card?

Hvad er Smart Card? – Et Smart Card er et fysisk sikkerhedskort, med integreret chip, der typisk er på størrelse med et kreditkort.

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO 2

Hvad er FIDO2? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinitionen – FIDO2 er den adgangskodeløse udvikling af FIDO U2F.

Hvad er Passwordless

Hvad er Passwordless

Hvad er passwordless – Passwordless refererer til adgangskodefri godkendelse eller login, til kritiske ressourcer og systemer.

Hvad er PGP

Hvad er PGP

Hvad er PGP? – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. Pretty Good Privacy, muliggører sikker krypteret kommunikation.

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F

Hvad er FIDO U2F – Bliv klogere på sikkerhedsdefinition. U2F er en godkendelsesstandard, der giver sikker adgang til internetsystemer.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange

Hold forbindelsen, også når du er på farten Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Vi skaber værdi på tværs af segmenter og brancher

Vi samler på glade og tilfredse kunder og vi gør hver dag en indsats for at levere kvalitet, der skaber værdi for dem. Her er et udpluk:

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This