fbpx

Administreret og beskyttet netværk til erhverv

Kender du en af disse bekymringer?

• Er mit interne netværk sikret godt nok mod it-kriminelle?
• Lever mit udstyr op til nutidens krav?
• Kan besøgende få ubegrænset adgang til mine data på netværket?

MED Et Administreret og beskyttet netværk får du får du høj sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet i hele virksomheden

Professionel netværksløsning som øger sikkerheden

Netværket er det, der forbinder medarbejderne med de systemer og data, de arbejder med. Alle dele af netværket, fx lokalt på de enkelte kontorer, forbindelserne mellem afdelingskontorer og adgangen via internettet til virksomhedens tjenester i cloud, er kritiske i hverdagen.

Det får du med administreret netværk fra JDM:

N

Et stærkt netværkssetup, der sikrer dine virksomhedsdata, persondata og forretningssystemer på netværket, inkl. mulighed for køb eller leje af netværksudstyr.

N

Effektiv administration og drift af udstyret, så løsningen altid er fuldt opdateret og tidssvarende.

N

Mulighed for beskyttede zoner, som fx kan fritage medarbejdere for to-faktoer godkendelse på egne kontorer og lokationer. Dette gør login nemmere, men stadig sikkert.

Derved får du både sikkerhed for, at din virksomheds netværk er i top, og at dine interne systemer og procedurer fungerer optimalt.

60%

af danske virksomheder
oplevede et cyberangreb
i 2020.

Kilde: PwC

Vil du også have et netværk med høj sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Rasmus Gyldenvang – Hybrid Workplace Network Specialist

  En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.
  DET Kan du FÅ med Administreret og beskyttet netværk fra JDM
  f

  TIDSSVARENDE UDSTYR OG CENTRAL ADMINISTRATION

  Vi tilbyder køb eller leje af moderne controllerbaseret netværksudstyr, der lever op til tidens krav. Sammen med udstyret tilbydes løbende automatisk sikkerhedsopdatering og backup af konfiguration.

  At udstyret er controller-baseret betyder, at det kan styres fra en central controller via cloud, og at udstyret kan tale intelligent sammen for optimering og nemmere fejlsøgning. Derved sikres det, at udstyret altid fungerer så sikkert og stabilt som muligt.

  EN PÅLIDELIG SWITCH

  Uanset størrelsen på din virksomhed eller decentrale afdeling vil der være brug for et kablet netværk. Rygraden i et kablet netværk består af en eller flere switche (fysisk udstyr, hvor netværkskabler samles).

  Øvrigt netværksudstyr (fx firewall og wi-fi adgangspunkter) og udvalgte enheder (fx pc eller printer) forbindes med kabel til nærmeste switch. Switche er aktivt udstyr, som også indeholder software og konfigurationer som påvirker sikkerheden, derfor tilbyder vi at opdatere og vedligeholde udstyret for dig.

  Det er muligt både at leje netværksudstyr direkte hos os, eller anvende det udstyr du allerede har, hvis det lever op til sikkerhedsstandarten.

   

  1

  FLEKSIBELT TRÅDLØST NETVÆRK

  Trådløst netværk giver dig frihed og fleksibilitet, men medfører også sikkerhedsmæssige problemstillinger, der ikke gælder for kablede netværk.

  Hvis du ikke sikrer det trådløse netværk forsvarligt, svarer det til at lade hoveddøren stå åben. Vi tilbyder det rette udstyr, konfiguration og naturligvis løbende automatisk sikkerhedsopdatering.

  For ekstra fleksibilitet og sikkerhed anbefaler vi hemmeligholdelse af koden til det interne trådløse netværk og etablering af et ekstra isoleret gæstenetværk for internetadgang, som du trygt kan udlevere koden til.

  \

  Beskyttede zoner

  Dit netværk opdeles i zoner som kan stille forskellige krav til adgang. Beskyttelse zoner, skal ikke udelukkede ses som fysiske zoner, hvor fri adgang kan være begrænset. Det skal også ses som virtuelle zoner, hvor der kan være sat begrænsning på bevægelsen af data.

  Fx kan adgangen til en evt. fysisk lokal server sikres med adgangskontrol af personale. Adgangen til intranettet er fx mere fri, end adgangen til kontraktarkivet.

  På den måde tillades fri bevægelighed, hvor det giver fleksibilitet, og begrænses hvor det udgør en sikkerhedsrisiko. Dette gælder både for bevægelsen af data og mennesker.

  EN PÅLIDELIG FIREWALL

  En af forudsætningerne for at skabe høj sikkerhed omkring virksomhedens systemer er, at al trafik til/fra internettet går gennem en pålidelig firewall.

  Vi tilbyder en sikker firewall, der kan skabe fast krypteret forbindelse mellem medarbejdernes PC’er og virksomhedens centrale systemer samt mellem virksomhedens forskellige afdelinger på tværs af lokationer.

  Inkluderet i aftalen er løbende opdatering af firewall-softwaren, så virksomheden har optimalt forsvar mod nye trusler og angrebsmønstre

  EKSTRA SIKKERHED FOR DINE BESKYTTEDE ZONER

  Det lokale netværk kan sikres yderligere med Gateway Security. Billedligt talt, som i en lufthavn, vil en firewall normalt blot se på bagagemærkaten for at afgøre om en kuffert må komme videre til flyet.

  Gateway Security er ekstra sikkerhed, der ser i kuffertens indhold for at afgøre om den må komme videre.

  Der foretages altså intelligent scanning af trafik gennem firewallen og dermed kan angreb forhindres, før de belaster interne systemer.

  Hos JDM er din
  it i trygge hænder

  N

  LANDSDÆKKENDE ORGANISATION
  – kort til nærmeste medarbejder

  N

  TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
  – hardware, software, netværk og cloud

  N

  SOLIDE PRODUKTER TIL FAIR PRISER
  – it-løsninger til ethvert behov

  Ring på +45 63 13 30 20

  for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

  års erfraing

  virksomheder

  brugere på landsplan

  Vil du også have et netværk med høj sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   Rasmus Gyldenvang – Hybrid Workplace Network Specialist

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.
   //Test til get url