fbpx
Administreret og beskyttet netværk

Kender du en af disse bekymringer?

• Er mit interne netværk sikret godt nok mod it-kriminelle?
• Lever mit udstyr op til nutidens krav?
• Kan besøgende få ubegrænset adgang til mine data på netværket?

MED Et Administreret og beskyttet netværk får du HØJ SIKKERHED på dit netværk & bliver mere fleksibel

Professionel netværksløsning som øger sikkerheden

Netværk og sikkerhed hænger uløseligt sammen – Netværket er det, der forbinder dig til de systemer og data, du arbejder med. Alle dele af netværket, fx lokalt på dit eget kontor, forbindelse mellem afdelingskontorer og adgang via internettet til dine tjenester i cloud, er kritiske i din hverdag.

Det får du med administreret netværk fra JDM:

N

Et stærkt netværkssetup, der sikrer dine virksomhedsdata, persondata og forretningssystemer på netværket.

N

Effektiv administration og drift af udstyret, så løsningen altid er fuldt opdateret og tidssvarende.

N

Mulighed for beskyttede zoner, som kan undtages fra krav om manuel godkendelse.

Derved får du både sikkerhed for, at din virksomheds netværk er i top, og at dine interne systemer og procedurer fungerer optimalt.

60%

af danske virksomheder
oplevede et cyberangreb
i 2020.

Kilde: PwC

Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

DET Kan du FÅ med Administreret og beskyttet netværk fra JDM
f

Central administration

Vi tilbyder køb eller leje af moderne controllerbaseret netværksudstyr, der lever op til tidens krav. Sammen med udstyret tilbydes løbende automatisk sikkerhedsopdatering og backup af konfiguration.

At udstyret er controller-baseret betyder at det kan styres fra en central controller via cloud og at udstyret kan tale intelligent sammen for optimering og nemmere fejlsøgning.

En pålidelig Switch

Uanset størrelsen på din virksomhed eller decentrale afdeling, vil der være brug for et kablet netværk. Rygraden i et kablet netværk består af en eller flere switche (fysisk udstyr hvor netværkskabler samles).

Øvrigt netværksudstyr (fx firewall og wi-fi adgangspunkter) og udvalgte enheder (fx pc eller printer) forbindes med kabel til nærmeste switch. Switche er aktivt udstyr, som også indeholder software og konfigurationer, der bør opdateres og vedligeholdes.

En pålidelig firewall

En af forudsætningerne for at gøre dit kontor til en beskyttet zone er, at al trafik til/fra internettet går gennem en pålidelig firewall. Vi tilbyder en sikker firewall, der kan skabe fast krypteret forbindelse til centrale systemer (fx i cloud) og dine eventuelle andre afdelinger.

En firewall filtrerer trafik ved hjælp af den software, der ligger på den. Hvis du ikke løbende opdaterer denne software, kan din firewall ikke beskytte dig mod nye trusler og angrebsmønstre.

1

fleksibelt trådløst netværk

Trådløst netværk giver dig frihed og fleksibilitet, men medfører også sikkerhedsmæssige problemstillinger, der ikke gælder for kablede netværk.

Hvis du ikke sikrer det trådløse netværk forsvarligt, svarer det til at lade hoveddøren stå åben. Vi tilbyder det rette udstyr, konfiguration og naturligvis løbende automatisk sikkerhedsopdatering.

For ekstra fleksibilitet og sikkerhed anbefaler vi hemmeligholdelse af koden til det interne trådløse netværk og etablering af et ekstra isoleret gæstenetværk for internetadgang, som du trygt kan udlevere koden til.

ekstra sikkerhed for dine beskyttede zoner

Det lokale netværk kan sikres yderligere med Gateway Security. Billedligt talt, som i en lufthavn, vil en firewall normalt blot se på bagagemærkaten for at afgøre om en kuffert må komme videre til flyet.

Gateway Security er ekstra sikkerhed, der ser i kuffertens indhold for at afgøre om den må komme videre.

Der foretages altså intelligent scanning af trafik gennem firewallen og dermed kan angreb forhindres, før de belaster interne systemer – Ville du tage et fly hvor bagagen ikke var scannet?

Hos JDM er din
it i trygge hænder

N

LANDSDÆKKENDE ORGANISATION
– kort til nærmeste medarbejder

N

TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
– hardware, software, netværk og cloud

N

SOLIDE PRODUKTER TIL FAIR PRISER
– it-løsninger til ethvert behov

Ring på +45 63 13 30 20

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

års erfraing

virksomheder

brugere på landsplan

Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng og kan komme hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest