fbpx

Professionel netværksløsning

Som din professionelle leverandør af netværksløsninger hjælper vi dig med at få det meste ud af mulighederne. Uanset som du ønsker bedre wifi-dækning i hele virksomheden, øget netværkssikkerhed eller nye netværksinstallationer.

Gør brug af vores viden som professionel leverandør af netværksløsninger, og få det bedste ud af din løsning

Netværket er det, der forbinder medarbejderne med de systemer og data, de arbejder med. Alle dele af netværket, fx lokalt på de enkelte kontorer, forbindelserne mellem afdelingskontorer og adgangen via internettet til virksomhedens tjenester i cloud, er kritiske i hverdagen.

Moderne netværksudstyr

Moderne netværksudstyr som fx firewalls, acces points og switche kan lejes eller købes direkte af os.

Intelligent wifi

Sikret intelligent wifi, hvor der for medarbejderne ikke er behov for indtastning af kode.

Sikret firewall

Du får sikrerede firewalls, der skaber en fast krypteret forbindelse mellem virksomhedens systemer.

Kablet netværk

Du kan få en kablet netværksløsning hvor det enten er nødvendigt eller anbefalet. Vi hjælper også med optimering af nuværende.

Beskyttede netværkszoner

Opdelt netværk som stiller krav til adgang. Fx på baggrund af følsomheden af den data som tilgås.

Scanning af netværk

Trafikken på dit netværk scannes og sikres, så angreb forhindres, før de belaster interne systemer.

Opnå store fordele med en professionel netværksløsning

Tidssvarende netværksudstyr og central administration

Du kan købe eller leje moderne controllerbaseret netværksudstyr, der lever op til tidens krav. Sammen med udstyret tilbydes du løbende automatisk sikkerhedsopdatering og backup af din netværkskonfiguration.

At netværksudstyret er controller-baseret betyder, at det kan styres fra en central controller via cloud, og at udstyret kan tale intelligent sammen for optimering og nemmere fejlsøgning. Derved sikres det, at netværksudstyret altid fungerer så sikkert og stabilt som muligt.

En pålidelig forbindelse

Uanset størrelsen på din virksomhed eller decentrale afdeling vil der være brug for et kablet netværk. Rygraden i et kablet netværk består af en eller flere switche (fysisk udstyr, hvor netværkskabler samles).

Øvrigt netværksudstyr (fx firewall og wifi acces punkter) og udvalgte enheder (fx pc eller printer) forbindes med kabel til nærmeste switch. Switche er aktivt udstyr, som også indeholder software og konfigurationer som påvirker sikkerheden, derfor tilbyder vi at opdatere og vedligeholde udstyret for dig.

Det er muligt både at leje netværksudstyr direkte hos os, eller anvende det udstyr du allerede har, hvis det lever op til sikkerhedsstandarten.

Fleksibelt trådløst netværk

Trådløst netværk giver dig frihed og fleksibilitet, men medfører også sikkerhedsmæssige problemstillinger, der ikke gælder for kablede netværk.

Hvis du ikke sikrer det trådløse netværk forsvarligt, svarer det til at lade hoveddøren stå åben. Vi tilbyder det rette netværksudstyr, konfiguration og naturligvis løbende automatisk sikkerhedsopdatering.

For ekstra fleksibilitet og sikkerhed anbefaler vi hemmeligholdelse af wifi-koden til det interne trådløse netværk og etablering af et ekstra isoleret gæstenetværk for internetadgang, som du trygt kan udlevere koden til.

Beskyttede zoner

Dit netværk opdeles i zoner som kan stille forskellige krav til adgang. Beskyttelse zoner, skal ikke udelukkede ses som fysiske zoner, hvor fri adgang kan være begrænset. Det skal også ses som virtuelle zoner, hvor der kan være sat begrænsning på bevægelsen af data.

Fx kan adgangen til en evt. fysisk lokal server sikres med adgangskontrol af personale. Adgangen til intranettet er fx mere fri, end adgangen til kontraktarkivet.

På den måde tillades fri bevægelighed, hvor det giver fleksibilitet, og begrænses hvor det udgør en sikkerhedsrisiko. Dette gælder både for bevægelsen af data og mennesker.

En pålidelig firewall

En af forudsætningerne for at skabe høj sikkerhed omkring virksomhedens systemer er, at al trafik til/fra internettet går gennem en pålidelig firewall.

Vi tilbyder en sikker firewall, der kan skabe fast krypteret forbindelse mellem medarbejdernes pc’ere og virksomhedens centrale systemer samt mellem virksomhedens forskellige afdelinger på tværs af lokationer.

Du kan få løbende opdatering af firewall-softwaren, så virksomheden har optimalt forsvar mod nye trusler og angrebsmønstre.

Ekstra sikkerhed

Det lokale netværk kan sikres yderligere med Gateway Security. Billedligt talt, som i en lufthavn, vil en firewall normalt blot se på bagagemærkaten for at afgøre om en kuffert må komme videre til flyet.

Gateway Security er ekstra sikkerhed, der ser i kuffertens indhold for at afgøre om den må komme videre.

Der foretages altså intelligent scanning af trafik gennem firewallen og dermed kan angreb forhindres, før de belaster interne systemer.

FÅ EN DEMONSTRATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Skal vi hjælpe dig i gang med en professionel netværksløsning?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring at få en ny netværksløsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores danske netværks-konsulenter kontakter dig.

Bliv kontaktet af en netværks-specialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Ofte stillede spørgsmål om vores netværksløsninger

  Der er mange muligheder når du ønsker en professionel netværksløsning. Derfor at vi besvaret en række spørgsmål, som gør dig klogere.

  Hvad er en firewall?

  En firewall giver dig beskyttelse mod udefrakommende cyberkriminelle ved at beskytte dit netværk mod ondsindet eller unødvendig netværkstrafik. Firewalls kan også forhindre skadelig software i at få adgang til en computer eller netværk via internettet. Firewalls kan konfigureres til at blokere data fra bestemte lokationer, applikationer eller porte, samtidig med at relevante og nødvendige data tillades.

  Da de cyberkriminelle hele tiden optimerer deres angreb, er det vigtigt også at optimere ens firewall. Derfor kan du ikke blot konfigurere din firewall og derefter glemme den. Den skal vedligeholdes og opdateres jævnligt.

  Hvad er et access point?

  Et access point er en enhed, der opretter et trådløst lokalnetværk eller WLAN, normalt i et kontor eller en stor bygning. Et access point forbindes via kabel til en switch eller hub og projicerer et wifi-signal til et udpeget område.

  Hvad er et isoleret wifi gæstenetværk?

  Et isoleret wifi gæstenetværk, er et selvstændigt netværk som kun er forbehold gæster og andre besøgende. Netværket får sit eget navn (SSID) og sin egen adgangskode.

  Netværket er isoleret, så det ikke har adgang til dine andre enheder på netværket. Desuden kan der opsættes andre begrænsninger, som yderligere styrker sikkerheden.

  Når du har et gæstenetværk, har du roligt udlevere koden til netværket, når dine gæster har behov for det. Det betyder at der ikke er andre end fx dine medarbejdere som har adgang til jeres ”rigtige” netværk.

  Kan netværksløsningen skaleres efter behov?

  Ja, løsningen kan skaleres efter behov. I takt med at din virksomhed vokser.

  Kan mit nuværende netværksudstyr anvendes?

  De fleste virksomheder har allerede netværksudstyr stående, som de ønsker at beholde. Hvis udstyret er tidssvarende og understøtter de ønsker og behov I har, er der intet til hindre for at beholde det.

  De fleste producenter af netværksudstyr arbejder indenfor de samme standarter og normer. Dette sikrer at enheder kan samarbejde på tværs af producenter.

  Hvorfor har man behov for kablet netværk?

  Her er tre grunde til, at du måske vil overveje et kablet netværk fremfor et trådløst:

  Hastigheden – En af de vigtigste egenskaber ved kablede forbindelser er, at de kan være hurtigere end en trådløs forbindelse internet. Når en stor mængde enheder kobler på samme trådløse netværk, kan det skade båndbredden – og derfor hastigheden.

  Sikkerheden – Med WiFi er din forbindelse potentielt ret sårbar. Selvom dit signal er beskyttet med adgangskode, kan de kriminelle med tilstrækkelig teknologisk knowhow muligvis få adgang til dit system. Når du en kablet løsning, er risikoen for at de kan komme langt mindre.

  Pålidelighed – Trådløst internet er udsat for interferens og afbrydelser. Forbindelsen kan opfange signaler fra apparater som mikrobølger og kan opleve afbrydelser fra andre enheder, der bruger det samme signal. Fordi en kablet forbindelse giver dig mulighed for at have ét udpeget signal til én enhed, oplever denne type forbindelse sjældent fejl og vil give dig den mest pålidelige forbindelse.

  Hvad er professionelt netværksudstyr?

  Netværksudstyr som ofte bruges i private hjem, leveres af ens internetudbyder. De leverer ofte udstyr som er en kombination af flere forskellige professionelle enheder. Fx kan du få leveret en enhed som er en kombination mellem moden, router, switch, wifi acces punkt og telefonmodul.

  Professionelt netværksudstyr, har ofte dedikerede enheder for hver af disse. Dette tillader fx uafhængig opdatering og udvikling af enhederne. Desuden er dette mere fleksibelt for virksomheder. Professionelt netværksudstyr er oftest også skaleret til at håndtere mere end dem til private. I private hjem, er der sjældent 100+ enheder koblet på wifi, hvilket er normalt i en virksomhed.

  Den indbyggede sikkerhed er også en anden i professionelt netværksudstyr. Der er flere muligheder for at konfigurere sikkerhedsindstillinger og opsætte begrænsninger osv.

  Kan netværksløsningen tilpasses mine behov?

  Hvis din virksomhed har unikke behov, kan disse oftest også indarbejdes i aftalen.

  Hvorfor er det vigtigt at opdatere sine netværksenheder?

  Alle dine netværksenheder skal kunne blive opdateret. Opdateringer er med til at rette evt. sårbarheder som er opstået siden enheden blev produceret. De fleste producenter leverer opdateringer til deres udstyr flere gange om året.

  Hvis dine enheder ikke opdateres og vedligeholdes, er de langt mere sårbare end opdaterede enheder. Hackere finder hele tiden nye måder at udnytte usikkert udstyr, især udstyr som ikke er opdateret. Opdateringer er med til at lukke døren for hackere som forsøger at angribe dig.

  Hvordan får jeg en god netværksløsning?

  Du udfylder formularen på denne side, og booker en tid med en af vores netværkskonsulenter, som præsenterer dig for mulighederne. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på salg@jdm.dk eller +45 63 13 30 30

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523