fbpx

E-mail til SharePoint Management

Forbind Outlook direkte med SharePoint, Teams og Onedrive. Du får mulighed for at lave opslag direkte i SharePoint, vedhæfte filer fra OneDrive til dine e-mail og dele vigtige e-mails direkte i Teams.

Du får en direkte integration mellem Outlook, SharePoint, OneDrive og Teams med løsningen fra OnePlace Solutions

Nem integration til Outlook

Det er ikke længere nødvendigt at bruge skrivebordet som mellemstation for dine filer. Du får en direkte integration mellem Outlook, SharePoint, OneDrive og Teams.

Gem filer fra Outlook i SharePoint

Du kan med få klik gemme vedhæftede filer fra dine e-mails direkte i SharePoint. Søg efter dit ønskede SharePoint-bibliotek og gem. Alt sammen direkte i Outlook.

Vedhæft filer til e-mails

Direkte fra Outlook kan du nu søge og vedhæfte komplette filer til dine e-mail. Det er ikke længere nødvendigt at bruge skrivebordet som mellemstation.

Preview dokumenter

Fra Outlook kan du se et preview det dokument, du ønsker at sende, inden det bliver vedhæftet. Derved minimeres fejl ved afsendelse.

Del e-mailsamtaler i Teams

Ønsker du at dele en e-mail med hele dit team? Med få klik kan en komplet e-mailsamtale deles direkte i Teams. Inkl. muligheden for @-mentions.

Konvertér til PDF

Du kan fx konvertere et Excel- eller Word-dokumemt til PDF, og vedhæfte det en e-mail driekte fra Outlook.

På alle platforme

Så længe du anvender Outlook, er løsningen tilgængelig. Desktop, smartphone, tablet og direkte i browseren.

Løsningen fra OnePlace Solutions til SharePoint giver dig mulighed for at gemme e-mails og vedhæftede filer fra Microsoft Outlook til SharePoint / Office 365.

Forbind Microsoft Outlook med Microsoft 365 og SharePoint på tværs af alle understøttede enheder, inkl. macOS, Windows, Android, iOS iPhone og iPad.

Fordel 1 : Nem flytning af filer fra Outlook til SharePoint

Det bliver utrolig let at gemme vedhæftninger fra Outlook til SharePoint, Teams eller OneDrive. Du kan søge i hele virksomhedens arkiver og hurtigt gemme dine filer det ønskede sted. Derved kan vigtige filer deles med hele virksomheden.

Fordel 2 : Gør samarbejde nemmere

Modtager du en e-mail, som du ønsker at dele med dit team? Du kan nu med få klik dele hele din e-mailsamtale inkl. vedhæftede filer direkte i et team. Starte en dialog med dine kollegaer og samarbejde på dokumentet i realtid i Teams.

Fordel 3 : Arbejd videre på mobilen

Løsningen fra OnePlace fungerer via Outlook appen på tværs af enheder. Fx Macbooks, Windows, Android, iPhone og iPad. Derfor kan nu arbejde videre, hvor du slap, på din fortrukne enhed. Du får kræfterne fra din desktop i din telefon.

Fordel 4 : Problemløs vedhæftning

Nu kan du springe skrivebordet over og vedhæfte dine filer fra SharePoint, OneDrive og Teams direkte i Outlook. Åbn panelet, søg efter et team, en mappe eller et SharePoint-bibliotek, vælg den ønskede fil og vedhæft den direkte i din mail.

Fordel 5 : Preview og konvertering

Har du oplevet at sende den forkerte fil? Med preview funktionen kan du se filen inden du sender den. Derved sikrer du, at det er den korrekte fil du sender. Du får også mulighed for at konvertere fx en Word-fil til PDF inden du sender den.

Carsten Isak Nielsen

Carsten Nielsen

Ønsker du en demonstration?
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder, du får med E-mail til SharePoint Management løsningen fra OnePlace.

Få en demonstration

Alle virksomheder arbejder på hver deres måde, og måske har du nogle unikke arbejdsgange , som du ønsker at gøre lettere. Vi demonstrerer gerne mulighederne i løsningen for dig.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Mulighederne er mange

  OnePlaceMail forbinder problemfrit Microsoft Outlook med SharePoint og Office 365 for at forbedre samarbejdet, virksomhedens produktivitet og filstyring på tværs af organisationen.

  L

  Så længe du anvender Outlook, virker løsningen på tværs af alle understøttede Microsoft Outlook-miljøer inklusive macOS, Windows, webbrowser, iOS og Android.

  L

  Anvendes løsningen på desktop, får du stillet endnu flere muligheder til rådighed. 

  L

  Udnyt muligheden for at være produktiv over alt. Løsningen virker til både iOS og Android. Nemt at gemme i SharePoint og Microsoft Teams direkte fra din telefon.

  L

  En moderne arbejdsplads kræver fleksibilitet, og med understøttelse af forskellige enheder og formfaktorer gør løsningen det nemt at være effektiv, når du arbejder og klassificerer indhold.

  Åbn dokumenter direkte fra SharePoint

  Find og åbn dokumenter fra SharePoint meget enkelt.
  Udnyt mulighederne, og optimer måden du arbejder på.

  Gem fra Microsoft Office til SharePoint

  Du skal blot klikke på Gem til SharePoint, vælge placering fra dine favoritter eller nylige placeringer og udfylde metadata (hvis påkrævet). Så enkelt er det.

  Søg i SharePoint

  Lede efter noget? Du har alle dine SharePoint-placeringer lige ved hånden i Office. Klik, søg, find.

  Prisereksempler

  Prisen beregnes efter hvilke funktioner, du har behov for. Det kan være, du kan nøjes med Essential-pakken, eller måske har du behov for de mere avancerede funktioner i Premium-pakken.
  Der er mulighed for volume-priser efter aftale.

  Alle priser er priseksempler pr. bruger pr. måned ex. moms.

  Ofte stillede spørgsmål om E-mail til SharePoint Management

  Der er mange muligheder når du overvejer e-mail til SharePoint Management, derfor har vi besvaret de mest stillede spørgsmål her.

  Hvad er inkluderet i de 3 E-mail til SharePoint pakker?

  De forskellige pakker er opstillet af udvikleren af løsningen. Du kan se den komplette fordeling af pakkerne her: Oversigt over pakker

  Er det et minimum på antal brugere i E-mail til SharePoint løsningen?

  Ja, de forskellige pakker Essential, Business og Premium har et minimum antal brugere som skal købe løsningen. For Essential-pakken er det 5 brugere for Business- og Premium-pakken er det 10 brugere.

  Hvor ofte kommer der opdateringer til E-mail til SharePoint løsningen?

  OnePlace Solutions opdaterer løsningen løbende og tilføjer nye funktioner samt fejlrettelser. Som udgangspunkt bliver løsningen opdateret hver måned.

  Hvem er udviklerne bag E-mail til SharePoint løsningen?
  Udviklerne bag E-mail til SharePoint Management løsningen er en australsk-baseret virksomhed, som er Microsoft Gold partner og som gennem mange år har leveret udvidelser til Microsoft produkter.

  Du kan læse mere om udvikleren her OnePlace Solutions

  Hvor lang til tager implementeringen af E-mail til SharePoint løsningen?

  Da løsningen er et add-on Outlook er implementeringen enkel. Så den tekniske implementering er ikke tidskrævende. Husk dog på at du med fordel kan planlægge evt. undervisning af dine brugere, når implementeringen er overstået. Så sikrer du at I får mest muligt ud af jeres investering.

  Vi hjælper gerne med undervisning af dine brugere, hvis det dømmes nødvendigt.

  Hvordan fungerer E-mail til SharePoint løsningen rent teknisk?

  Integrationen til Outlook er et add-on som installeres i din Outlook klient. Efter du første gang er logget ind i løsningen, vil den fungere som en indbygget del af Outlook.

  Foruden integrationen til Outlook, er der også mulighed for at installere en desktop-app som giver dig endnu flere muligheder.

  Hvilke virksomheder har brug for E-mail til SharePoint løsningen?

  Alle virksomheder som anvender Outlook i kombination med Teams og SharePoint har gavn af løsningen. Flytning af filer mellem de forskellige programmer bliver utrolig simpelt og gnidningsfrit.

  Hvilke enheder kan E-mail til SharePoint løsningen bruges med?

  Så længe din enhed kan afvikle Outlook, så kan du bruge løsningen. Dvs. at løsningen fx virker direkte i en browser, fra Outlook appen på din pc, fra din smartphone eller tablet (iOS/Android).

  Hvilke licenser kræves der i E-mail til SharePoint løsningen?

  Du skal som udgangspunkt have adgang til en Microsoft 365 eller Office 365 løsning, så du har licens til Outlook. Dernæst skal du tilkøbe en af pakkerne (Essential, Business eller Premium) for at få glæde af de udvidede funktioner.

  Hvordan kommer jeg i gang med E-mail til SharePoint løsningen?

  Vi anbefaler at du booker tid til en demonstration af løsningen, så du med selvsyn kan opleve mulighederne.

  Desuden får du mulighed for at tale med en konsulent, som har erfaringer med at levere lignende løsninger til andre danske virksomheder.

  Så er du sikker på at du får netop den pakke du har behov for. Du kan booke en demonstration ved at udfylde formularen på denne side, eller sende en mail til salg@jdm.dk

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523