fbpx

Power Platform Specialister

Som din Power Platform-leverandør hjælper vi dig med at modernisere den måde, din virksomhed analyserer data på, bygger løsninger, automatiserer processer og skaber virtuelle agenter med Microsoft Power Platform.

Gør brug af vores viden som Microsoft Power Platform-partner, og få det bedste ud af din løsning

Power Platformen er en samling af værktøjer der forvandler ideer til effektive erhvervsløsninger.

Power BI

Power BI Business Intelligens gør dit firma i stand til at træffe velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

Power Apps

Med Power Apps kan du nemt opbygge erhvervs-apps, der løser forretningsmæssige udfordringer. Let og simpelt uden at kode.

Power Automate

Med Power Automate kan du automatisere arbejdsgange og organisationsprocesser. Et kraftfuldt værktøj til at øge produktiviteten.

Power Virtual Agents

Byg nemt chatrobotter, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere – kodning er ikke nødvendig.

Power Pages

Opbyg hurtigt tilpassede forretningswebsteder med kun lidt kode til levering af vigtige oplysninger og tjenester til dine kunder.

Integrationer

Power Platform er større end summen af de enkelte dele. Forbind dem med hinanden – fx med Office 365, Dynamics 365 og funktioner i Azure.

Microsoft guld partner med speciale i cloud og it-outsourcing

Landsdækkende

Service og support – Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

JDM A/S er en certificeret og valideret Microsoft Partner, der giver dig:

Korrekt valg af licenser

Du får de korrekte licenser i forhold til dine behov, så du ikke betaler for mere end du har behov for, og er klar til.

Løbende optimeringer

Dine it-løsninger får løbende optimeringer baseret på Microsofts best-practice anbefalinger og opdateringer.

Premium support

Du får hjælp til at  løse problemer, med mulighed for eskalering direkte til Microsoft ekspert-team.

Optimal opsætning

Du får optimal opsætning og indkøring af din it-løsning, baseret på leverandørens og udviklernes anbefalinger.

Vælg den rette Power Platform-leverandør

Microsoft Power Platform er en enormt kraftfuld løsning som dit firma kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt.

Afprøvet og gennemtestet levering

Med JDM som Microsoft Power Platform-partner får du en gennemarbejdet strategi for leveringen din løsning. Som din leverandør guider vores Power Platform-konsulenter dig i alle aspekter af din rejse.

Strategi

Du får en strategi der identificer dine muligheder, og som tager hånd om det videre forløb.

Parathed

Du kommer godt fra start, da vi først definerer de grundlæggende forudsætninger, og sørger for at du er parat.

Implementering

Du får en målrettet implementering der tager højde for din daglige forretning. Evt. opdateringer og optimeringer udføres i tæt samarbejde med dig.

Styring

Du får kontrol over dine processer og værktøjer til at håndtere din løsning. Du får hjælp til at opstille og implementere integration af evt. 3. parts add-ons og tilpasninger.

Administration

Du får adgang til et Power Platform-team af konsulenter som monitorerer og vedligeholder din løsningen. Dette er for at sikre driftsstabilitet og sikkerhed løbende over tid.

Udvalgte virksomheder vi har hjulpet med at opnå bedre resultater gennem deres it-løsning:

“Helt i starten af vores samarbejde, foreslog JDM optimeringer i forhold til vores licenser, som gjorde at vi kunne spare et væsentligt beløb, måned for måned. Denne form for samarbejde værdsætter jeg virkelig.”
Denis Lewinsky

CEO & Partner, Dansk Tandforsikring

”Vi er meget glade for vores nye løsning, og samarbejdet med JDM har bare fungeret superfint. De er grundige, lytter til vores behov og leverer et produkt, der virker, og som passer til os. Det kunne ikke være bedre!”
Kim Vobbe

Eftermarkedschef, V Holm Jensen

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket
Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Skal vi hjælpe dig med at komme i gang med Power Platform?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Power Platform-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Power Platform-konsulenter kontakter dig.

Bliv kontaktet af
en Power Platform-specialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Ofte stillede spørgsmål om Power Platform

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad bruges Microsoft Power Platform til?

  Microsoft Power Platform er en gruppe produkter, der tilbydes af Microsoft til at udvikle og bygge komplekse forretningsløsninger, analysere og tegne datavisualiseringer, automatisere en forretningsproces eller bygge virtuelle agenter til kommunikation. Alle disse produkter tilbydes i én platform, hvor der ikke kræves kode for at bygge applikationerne.

  Er Power Apps og Power Platform det samme?

  Power Apps er et produkt under Power Platform paraplyen. Power Apps er en udviklingsplatform, der er en del af den bredere Microsoft Power Platform, produktet gør det muligt at bygge simple forretnings apps uden skal skulle anvende avanceret kode.

  Er Power Platform en del af Microsoft 365?

  Nej Power Platform er ikke en del af Microsoft 365, Power Platform er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Platform produkterne nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  Hvorfor skal jeg bruge Power Platform?

  Da du ikke længere selv skal kode i Power Platform’en gør Microsoft det væsentligt nemmere at generere værdifuld indsigt fra dine data, du kan implementere omfattende applikationer, skabe kraftfulde arbejdsgange, automatisering og udnytte AI. Disse funktioner er intuitive og opnåelige da du ikke længere skal kode dem.

  Er Power Platform en del af Dynamics 365?

  Nej Power Platform er ikke en del af Dynamics 365, Power Platform er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Platform produkterne nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  Er Power Platform gratis?

  Der findes trial udgaver af fx Power Apps, som kan give dig en 30 dages gratis testperiode. Men som udgangspunkt er de enkelte dele af Power Platform ikke gratis.

  Hvad er Microsoft Power Platform?

  Microsoft Power Platform er en samling af løsninger, som hver især giver dig unikke fordele. Power Platformen består af følgende produkter;

  Er Power Platform en del af Office 365?

  Nej – Power Platform er ikke en del af Office 365, Power Platform er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Platform produkterne nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523