fbpx

Microsoft Power Apps

Skab nemt mobile applikationer til brug i hele virksomheden

Microsoft Power Apps

Skab nemt mobile applikationer til brug i hele virksomheden

Microsoft Power Apps kan være en hurtig, billig løsning på en lang række udfordringer.

Faktisk vil du blive i stand til at bygge og starte apps næsten øjeblikkeligt ved hjælp af foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige fra Microsoft.

Med Microsoft Power Platform og Common Data Services (CDS) kan dine apps dele information mellem både Microsoft- og ikke-Microsoft-databaser og håndtere arbejdsgange, der traditionelt kun håndteres af professionelle udviklere.

Få professionel rådgivning og hjælp

Microsoft Power Apps til komplekse udfordringer Det er ikke alle opgaver som let kan løses, uden at have den nødvendige indsigt. Komplekse udfordringer løses ofte bedre af Power Platform-professionelle, som vores team her hos JDM. Vi har arbejdet med mange forskellige virksomheder og har opbygget erfaring, som gør at selv meget komplekse udfordringer kan løses.
Power Apps, ikon

79%

af ledere mener at AI vil gøre deres arbejdere simplere og mere effektivt.
Kilde: Global Market Insights

Komplekse, multi-app integrationer

Selv de mest avancerede interne it-grupper kan ikke klare det hele alene. Det at skabe Power Apps-løsninger, der inkorporerer flere systemer og kræver en kompliceret arbejdsgang, kræver erfaring med flere Power Platform-komponenter, målrettede løsninger og UX-metodologi.

Ressource- eller tidsbegrænsninger

Udvid dit team sammen med os, og få indsigt og hastighed. Afhængigt af omfanget af dit projekt, din virksomheds størrelse og bredden af den nødvendige ekspertise, kan outsourcing af Power App-udvikling til JDM hjælpe dig med at implementere hurtigere og opnå fordele hurtigere.

AI eller udvikling påkrævet

Power Apps og Power Platformen er designet til at understøtte en model med lav kode/no-kode, men når din app-udfordring kræver avanceret kodning, såsom kunstig intelligens eller Dynamics 365-udvikling, kan JDM hjælpe.

Vil du også gøre brug af Power Apps?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Power Apps, og oplev mulighederne.

 

 

Morten GadBusiness Applications

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Det får du mulighed for med Microsoft Power Apps

Bliv stærkere – Opbygning af apps med Power Apps hjælper alle fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere med at arbejde mere effektivt sammen.

Løs forretningsproblemer med intuitive visuelle værktøjer, der ikke kræver kode, arbejd hurtigere med en platform, der muliggør dataintegration og distribution, og udvid platformen med byggeklodser til professionelle udviklere. Byg og del nemt apps på enhver enhed.

Aktiver innovation – Power Apps gør det muligt at skabe en bred vifte af app-scenarier, der tilfører digital transformation til manuelle og forældede processer.

Brug både canvas- og modeldrevne apps til at bygge Power Apps, der løser forretningsproblemer til opgave- og rollespecifikke scenarier som inspektioner, service i marken, salgs processer og integrerede marketingvisninger.

Skræddersy oplevelsen – Start med at designe din brugeroplevelse på baggrund Power Apps skabeloner – Tilpas alle detaljer i din app for at optimere til specifikke opgaver og roller.

Opret apps til enhver enhed, der bruger en bred vifte af funktioner, herunder kameraer og GPS-lokation, begynd med en skabelon, der viser almindelige forretningsscenarier, såsom udgiftsrapportering eller inspektioner.

Design omkring dine data – Benyt dine egne data og forretningsprocesser for automatisk at generere fordybende, responsive applikationer, der kan køre på enhver enhed.

Brug en simpel træk-og-slip-designer til at tilpasse forretningsenheder og skræddersy brugeroplevelsen til specifikke roller og opgaver.

Interager og indlejr – Lås op for dine CDS-data (Common Data Service), integrer dine modeldrevne formularer, visninger, diagrammer, og indlejr dine Power BI-rapporter eller dashboards for at skabe pixel-perfekte lavkode-websteder til dine eksterne brugere.

Disse brugere kan få adgang til portalen gennem en række standarder som Azure AD, LinkedIn, Microsoft Account, Okta og mere.

Forenkle integrationer – Brug den indbyggede Common Data Service til at gemme data og modelprocesser og forretningslogik.

Udnyt mere end 200 connectors til at integrere data og systemer, du allerede bruger. Udvid Power Apps yderligere sammen med en professionel udvikler ved brug af brugerdefinerede connectors og logik.

Det får du med JDM som Power Apps partner

Vi har et erfarent team med insiderviden om mange af de brancher, vi betjener, så du kan være sikker på, at vi vil udvikle en løsning med fordele i den virkelige verden.

Vores team hjælper dig med at finde den perfekte Microsoft 365 eller Microsoft Dynamics 365-løsning til din virksomhed, og hurtigere implementering giver dig mulighed for hurtigt at realisere ægte forretningsværdi, uanset om det involverer et eller alle Power Platform-modulerne.

Disse komponenter er fremragende tilføjelser eksisterende løsninger, og vores kyndige repræsentanter er klar til at udforske alle dine implementeringsmuligheder sammen med dig.

Vil du også gøre brug af Power Apps?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Power Apps, og oplev mulighederne.

 

 

Morten GadBusiness Applications

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Kraftfuld alene. Bedre sammen.

Microsoft Power Platform er større end summen af de enkelte dele. Forbind dem med hinanden – og med Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af andre apps – og byg komplette forretningsløsninger.

POWER BI

Træf velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

POWER APPS

Gør ideer til løsninger ved at gøre det muligt for alle at bygge tilpassede apps, der løser forretningsmæssige udfordringer.

POWER AUTOMATE

Øg virksomhedens produktivitet for at få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser.

POWER VIRTUAL AGENTS

Byg nemt chatrobotter, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere – kodning er ikke nødvendig.

Hos JDM er din
it i trygge hænder

N

LANDSDÆKKENDE ORGANISATION
– kort til nærmeste medarbejder

N

TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
– hardware, software, netværk og cloud

N

SOLIDE PRODUKTER TIL FAIR PRISER
– it-løsninger til ethvert behov

Ring på +45 63 13 30 20

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

års erfraing

virksomheder

brugere på landsplan

Vil du også udnytte mulighederne i Microsoft Power Platformen?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om mulighederne med Power Platformen.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest