fbpx

Power Apps Specialister

Som din Power Apps-leverandør, hjælper vi dig med at skabe mobile applikationer til brug i hele firmaet. Power Apps hjælper alle fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere på tværs af erhverv.

Gør brug af vores viden som Microsoft Power Apps-partner, og få det bedste ud af din løsning

Du bliver i stand til at bygge og starte apps næsten øjeblikkeligt ved hjælp af foruddefinerede skabeloner, der er tilgængelige fra Microsoft.

Microsoft Power Apps illustration

Bliv stærkere

Opbygning af apps med Power Apps hjælper alle fra forretningsanalytikere til professionelle udviklere med at arbejde mere effektivt sammen.

Microsoft Power Apps illustration

Skræddersy oplevelsen

Start med at designe din brugeroplevelse på baggrund Power Apps skabeloner – Tilpas alle detaljer i din app for at optimere til specifikke opgaver og roller.

Microsoft Power Apps illustration

Interager og indlejr

Integrer dine formularer, visninger, diagrammer og indlejr dine Power BI-rapporter for at skabe pixel-perfekte lavkode-websteder til dine eksterne brugere.

Microsoft Power Apps illustration

Aktiver innovation

Power Apps gør det muligt at skabe en bred vifte af app-scenarier, der tilfører digital transformation til manuelle og forældede processer.

Microsoft Power Apps illustration

Design omkring dine data

Benyt dine egne data og forretningsprocesser for automatisk at generere fordybende, responsive applikationer, der kan køre på enhver enhed.

Microsoft Power Apps illustration

Forenkle integrationer

Udnyt mere end 200 connectors til at integrere data og systemer, du allerede bruger. Udvid  ved brug af brugerdefinerede connectors og logik.

Microsoft guld partner med speciale i cloud og it-outsourcing

Landsdækkende

Service og support - Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

JDM A/S er en certificeret og valideret Microsoft Partner, der giver dig:

Korrekt valg af licenser

Du får de korrekte licenser i forhold til dine behov, så du ikke betaler for mere end du har behov for, og er klar til.

Løbende optimeringer

Dine it-løsninger får løbende optimeringer baseret på Microsofts best-practice anbefalinger og opdateringer.

Premium support

Du får hjælp til at  løse problemer, med mulighed for eskalering direkte til Microsoft ekspert-team.

Optimal opsætning

Du får optimal opsætning og indkøring af din it-løsning, baseret på leverandørens og udviklernes anbefalinger.

Vælg den rette Power Apps-leverandør

Microsoft Power Apps er en enormt kraftfuld løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i dit firma, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt.

Afprøvet og gennemtestet levering

Med JDM som Microsoft Power Apps-partner får du en gennemarbejdet strategi for leveringen din løsning. Som din leverandør guider vores Power Apps-konsulenter dig i alle aspekter af din rejse.

Strategi

Du får en strategi der identificer dine muligheder, og som tager hånd om det videre forløb.

Parathed

Du kommer godt fra start, da vi først definerer de grundlæggende forudsætninger, og sørger for at du er parat.

Implementering

Du får en målrettet implementering der tager højde for din daglige forretning. Evt. opdateringer og optimeringer udføres i tæt samarbejde med dig.

Styring

Du får kontrol over dine processer og værktøjer til at håndtere din løsning. Du får hjælp til at opstille og implementere integration af evt. 3. parts add-ons og tilpasninger.

Administration

Du får adgang til et Power Apps-team af konsulenter som monitorerer og vedligeholder din løsningen. Dette er for at sikre driftsstabilitet og sikkerhed løbende over tid.

Virksomheder vi har hjulpet med at få succes med deres it-løsninger:

“Efter opsætningen af systemet stod vi selv for migrationen af indhold fra det gamle system, og også her fik vi også gode input til, hvordan det kunne gøres optimalt.”

Christoffer Rosenkrands Falkesen

Projekt- og digitaliseringskonsulent, SEF A/S

“JDM har været nogle fantastisk gode partnere. De var gode til at tilpasse produktet efter vores ønsker(…) Vi har desuden en virkeligt god oplevelse med deres support og service. Vi har en aftale om kontinuerlig support(…) Når vi henvender os om et eller andet, vender de tilbage inden for få minutter.””

Michael Fussing Clausen

Adm. direktør, BoPil A/S

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket
Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Skal vi hjælpe dig med komme i gang med Power Apps?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Power Apps-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores Power Apps-konsulenter kontakter dig.

Bliv kontaktet af en

Power Apps-specialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Ofte stillede spørgsmål om Power Apps

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad er Power Apps?

  Power Apps er skabt til at lave apps/applikationer. Det der gør det muligt for brugere at bygge mobil- og webbaserede formularer og apps med minimal brug af kode. De apps som skabes, kan interagere med datakilder og tjenester i Microsoft 365-økosystemet.

  Hvad kan Power Apps bruges til?

  Komplekse, multi-app integrationer

  Selv de mest avancerede interne it-grupper kan ikke klare det hele alene. Det at skabe Power Apps-løsninger, der inkorporerer flere systemer og kræver en kompliceret arbejdsgang, kræver erfaring med flere Power Platform-komponenter, målrettede løsninger og UX-metodologi.

  Ressource- eller tidsbegrænsninger

  Udvid dit team sammen med os, og få indsigt og hastighed. Afhængigt af omfanget af dit projekt, din virksomheds størrelse og bredden af den nødvendige ekspertise, kan outsourcing af Power App-udvikling til JDM hjælpe dig med at implementere hurtigere og opnå fordele hurtigere.

  AI eller udvikling påkrævet

  Power Apps og Power Platformen er designet til at understøtte en model med lav kode/no-kode, men når din app-udfordring kræver avanceret kodning, såsom kunstig intelligens eller Dynamics 365-udvikling, kan JDM hjælpe.

  Er Power Apps en del af Office 365?

  Nej – Power Apps er ikke en del af Office 365, Power Apps er en del af Power Platform som er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Apps nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  Hvordan kommer jeg i gang med Power Apps?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, som vil afklare det videre forløb.

  Er Power Apps en del af Dynamics 365?

  Nej – Power Apps er ikke en del af Dynamics 365, Power Apps er en del af Power Platform som er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Apps nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  Er Power Apps gratis?

  Desværre er Power Apps ikke gratis. Dog findes der planer og priser til et hvert behov. Du kan se de officielle listepriser på Power Apps her: Microsoft Power Apps priser

  Er Power Apps en del af Microsoft 365?

  Nej – Power Apps er ikke en del af Microsoft 365, Power Apps er en del af Power Platform som er en selvstændig samling af produkter. Dog kan Power Apps nemt integreres med Microsofts andre produkter, herunder de mange business apps, der udgør Dynamics 365, som omfatter Business Central.

  Hvor lang tid tager implementeringen af Power Apps?

  En indledende workshop vil afklare det nøjagtige forløbet. Typisk tager det kun 2-4 uger at implementere løsningen.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523