fbpx

SIKKER OG PRAKTISK

It-løsning til skoler

Outsource din skoles grundlæggende it-drift og opnå mange fordele. Vi tror på potentialet hos alle elever og vi mener at lærere fortjener mere tid til at undervise og forberede sig. Det bliver muligt med de rette værktøjer og vores gennemtestede driftskoncept
3

TEKNOLOGI GJORT PRAKTISK

Fuldt udviklet og gennemprøvet it-løsning til skoler

Når teknologi er inden for rækkevidde, kan elever udrette fantastiske ting. Modern Workplace for Education gør alle elever i stand til at opnå mere. JDM er autoriseret education partner og i samarbejde med Microsoft tilbyder vi en kvalitetsløsning til skoler, der kan omfatte alt det du har brug for.

Tilbyd dine elever og lærere de samme professionelle værktøjer (fx Microsoft Office), som de også vil møde senere i erhvervslivet. Udnyt fordelene i skyen så dine undervisere og elever sikkert kan færdes online.

Mere Frihed ikon

BEDRE LÆRINGSRESULTATER

Microsoft 365 Education styrker undervisningen og understøtter elevers læring af færdigheder, herunder samarbejde, kommunikation, kritisk tænkning og kreativitet.

Højere sikkerhed

HØJ SIKKERHED

Bliv it-helten på din skole. Nulstil og geninstaller nemt hvis der er problemer med en pc, mac eller tablet og genskab apps og indstillinger. Netværksenheder og printere administreres også nemt og enkelt.

NEM STYRING AF ENHEDER

Beskyt dig selv med tidssvarende sikkerhed, der beskytter data i en verden med et stadigt stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (fx GDPR).

Vi dækker og beskytter dig – hele vejen rundt

Vi siger det som det er.

Det giver os en stabil og tryg platform

Vi oplever at vores løsning fra JDM giver os både en stabil men ikke mindst meget driftssikker platform. JDM har fra første møde med Billund kommune været meget lyttende og reflekterende på vores ønsker samt behov.

Mette Autzen

Skolekonsulent, Billund Kommune

Systemet spiller bare

Vi er blevet fri for at bekymre os om nedbrud, systemet spiller bare. Det har givet os mulighed for at tænkte pædagogik og didaktik ind i de digitale læringsmetoder, og eleverne anvender mulighederne lynhurtigt.

Lars-Ole Hjorth

Skoleleder, Lyne Friskole

3

Nemt, billigt og professionelt

Outsource it-driften

Vores it-løsning til skoler tager udgangspunkt i Microsoft 365 for Education, som tilbydes i to udgaver A3 og A5. Du kan frit vælge hvilken udgave din skole skal have. Desuden er der mulighed for at udvide din løsning, så din skole er sikker og moderne hele vejen rundt.

Modern Workplace for Education er en gennemtestet og holdbar løsning til skoler, baseret på kendte Microsoft teknologier. Med udgangspunkt i vores mange erfaringer fra lignende løsninger til erhvervslivet, har vi designet en sikker og praktisk løsning specielt til danske skoler. En skole-it løsning som danner fundament for sikker og praktisk læring.
I løsningen er der indbygget en automatisk proces for klargøreing, nulstilling og geninstallation samt vedligeholdelse med sikkerhedsopdateringer. Helt konkret leverer og konfigurerer vi licenserne, sørger for opsætningen og vedligeholder løsningen løbende når/hvis Microsoft ændrer på forudsætningerne for løsningen. Derved kan vi sikre kvaliteten af løsningen, hele vejen rundt.

Du får alt dette – og mere til:

N

Microsoft Office pakken (bl.a. Word, Excel, PowerPoint), i altid nyeste udgave til alle lærere og elever – både på skolen og til brug privat.

N

Den bedste e-mail løsning på markedet med mulighed for selv at vælge mailadresse
(fx andebyskole.dk).

N

Nem administration af pc’ere, Mac, iPads og Android tablets. Installer Windows 10 og apps automatisk.

N

Et sted at få hjælp til alt. Altid nem adgang til sparring og support via vores hjælpsomme og certificerede helpdesk.
(fx hjælp til fejlsøgning på pc, netværk eller køb af udstyr)

N

Overholdelse af datatilsynets krav til GDPR
(fx to-faktor validering).

N

Sikker mail til fx forældre (kryptering af persondata).

N

Professionelt, pålideligt og sikkert netværk.

N

Frigørelse af lærerressourcer (mere tid til undervisning) og overflødiggørelse af egne servere.

N

Hele din skole overalt. Altid. (frihed til at arbejde uanset hvor du er)

1-2-3 OG DU ER I GANG MED

FJERNUNDERVISNING
VIA MICROSOFT TEAMS

LØSNINGEN TIL ET DIGITALT LÆRINGSMILJØ

Microsoft Teams til uddannelse er et onlineklasseværelse, hvor elever og lærere kan fokusere på læring. Det inkluderer virtuelle mødefaciliteter, opgavedeling og -samarbejde, chat og samtaler et enkelt sted, tilgængeligt på enten mobil, tablet, pc eller browser. Microsoft Teams er inkluderet i Office 365 A1, som er gratis for uddannelsesinstitutioner

Vi hjælper jer i mål

Vi hjælper jer i mål med bl.a at gennemgå jeres licenser, for at optimere udruldningen af Microsoft Teams. Vi planlægger forløbet i tæt dialog med jer, så vi sikrer at I bliver i stand til at udnytte mulighederne fuldt ud.

  • Gennemgang af licenser
  • Planlægger af udruldning
  • Beregskabsplan hvis der skulle opstå problemer
  • Undervisning af nøglepersoner

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Start dit projekt

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest