fbpx

Backup-løsninger

En god backup-løsning hjælper dig med at få det bedste ud af det værst tænkelige scenario.

Hvorfor er backup af dine data vigtigt?

Hovedårsagen til at have en god backup-løsning og tage backup af dine filer og data er at gemme vigtige filer, hvis der opstår et systemnedbrud, angreb eller generelle fejl, som gør dine data ubruglige. Du bør altid have backup og sikkerhedskopier af dine data, så du kan gendanne dine filer hvis det bliver nødvendigt.

Backup af Microsoft 365

Ved du hvad Microsoft tager backup af – og hvad der er dit ansvar? Med backup af Microsoft 365 beskytter vi dine forretningskritiske data, systemer og services.

Cloud backup

Har du helt styr på backup af dine data? Med cloud backup sikrer du hurtig gendannelse af data, opsætniger og services.

Backup as a service

Skal din backup køre som en service? – Når du backup altid er aktivt, kan du hurtigt komme i gang igen efter et angreb.

Backup af Office 365

Har du backup af hele din Office-løsning? Du har selv ansvar for at beskytte dig mod utilsigtede sletninger og overskrivninger.

Hvorfor er backup vigtigt?

Hvis du har backup af dine data, og en nem måde at gendanne dem på, kan du hurtigt komme i gang igen. Hvis dine akive filer er blevet offer for fx et ransomware-angreb som gør dem ubruglige – Kan du hurtigt gendanne dem fra backup, og fortsætte hvor du slap.

Hvad er en backup-strategi?

En backup-strategi udgør sammen med en disaster-recoveryplan en detaljeret plan for hvordan en virksomhed tager backup af deres data, hvilke data de tager backup af samt hvordan man hurtigt kan gendanne og komme igang igen. 

Hvad koster en
backup-løsning?

Ingen it-løsninger er ens, det samme gælder for backup-løsninger. Vores løsninger bliver tilpasset jeres behov, så vi sikrer jer bedst muligt.

Få tilbud på en backupløsning fra JDM

Priseksempel

39.-

pr. bruger pr. måned-

Beregning af 25
brugere, med
ubegrænset backup

*Betingelser gælder

Mere end 650 danske virksomheder anvender i dag løsninger fra JDM.

Skal du være den næste?

Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket
Girl in a jacket

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest