fbpx

Dansk IT-Hosting

Som din certificerede danske hosting-udbyder hjælper vi dig med at få det meste ud af dine servere, uanset om du vælger en cloud server Azure eller en managed hosting-løsning i vores datacenter.

Gør brug af vores viden som certificeret dansk it-hostingpartner, og få det bedste ud af din løsning

Som certificeret medlem af Danish Cloud Community, lever vi op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst it-hoster.

Fysisk sikring

Datacenteret er sikret med alarm og adgangskontrol. Desuden overvåges området af videokameraer med bevægelsesdetektorer.

Køling

Kølingsanlæg er fuldt ud redundant, så fejl ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

Backup

Backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret.

Brandsikring

Datacentret har et fintfølende brandalarmeringssystem, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

Overvågning

Alle kritiske services overvåges, og ved fejl alarmeres vagtberedskabet. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

Internetforbindelse

Internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante.

Microsoft guld partner med speciale i cloud og it-outsourcing

Landsdækkende

Service og support - Altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

It til virksomheder – Infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører– bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer.

JDM A/S er en certificeret og valideret Microsoft Partner, der giver dig:

Korrekt valg af licenser

Du får de korrekte licenser i forhold til dine behov, så du ikke betaler for mere end du har behov for, og er klar til.

Løbende optimeringer

Dine it-løsninger får løbende optimeringer baseret på Microsofts best-practice anbefalinger og opdateringer.

Premium support

Du får hjælp til at  løse problemer, med mulighed for eskalering direkte til Microsoft ekspert-team.

Optimal opsætning

Du får optimal opsætning og indkøring af din it-løsning, baseret på leverandørens og udviklernes anbefalinger.

Vælg den rette danske it-hostingpartner

Som certificeret medlem af Danish Cloud Community, som kun tæller de bedste it-hostere i Danmark, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst it-hoster.

Danish Cloud Communitys formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for dansk hosting og at gøre det lettere for danske kunder at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Cloudcertifikatet blevet branchens vigtigste bevis på kvalitet.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe om implementere din server-løsning korrekt.

Fordelen ved at benytte en certificeret dansk it-hostingpartner:

Fordelen ved dansk it-hosting-support:

Certifikater:

Årsrapport:

Afprøvet og gennemtestet levering

Med JDM som danske it-hosting leverandør får du en gennemarbejdet strategi for leveringen din løsning. Som din leverandør guider vores hosting -konsulenter dig i alle aspekter af din rejse.

Strategi

Du får en strategi der identificer dine muligheder, og som tager hånd om det videre forløb.

Parathed

Du kommer godt fra start, da vi først definerer de grundlæggende forudsætninger, og sørger for at du er parat.

Implementering

Du får en målrettet implementering der tager højde for din daglige forretning. Evt. opdateringer og optimeringer udføres i tæt samarbejde med dig.

Styring

Du får kontrol over dine processer og værktøjer til at håndtere din løsning. Du får hjælp til at opstille og implementere integration af evt. 3. parts add-ons og tilpasninger

Administration

Du får adgang til et dansk hosting-team af konsulenter som monitorerer og vedligeholder din løsningen. Dette er for at sikre driftsstabilitet og sikkerhed løbende over tid.

Virksomheder vi har hjulpet med at få succes med deres it-løsing:

“Efter opsætningen af systemet stod vi selv for migrationen af indhold fra det gamle system, og også her fik vi også gode input til, hvordan det kunne gøres optimalt.”

Christoffer Rosenkrands Falkesen

Projekt- og digitaliseringskonsulent, SEF A/S

“JDM har været nogle fantastisk gode partnere. De var gode til at tilpasse produktet efter vores ønsker(…) Vi har desuden en virkeligt god oplevelse med deres support og service. Vi har en aftale om kontinuerlig support(…) Når vi henvender os om et eller andet, vender de tilbage inden for få minutter.””

Michael Fussing Clausen

Adm. direktør, BoPil A/S

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket
Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Girl in a jacket

Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

Skal vi hjælpe dig komme i gang med en hosting aftale?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring at få en dansk it-hostingpartner, leder efter support eller allerede har taget en beslutning om en hosting aftale, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores danske hosting-konsulenter kontakter dig.

Bliv kontaktet af en dansk hosting-specialist

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Ofte stillede spørgsmål om dansk it-hosting

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvordan bliver man certificeret i Danish Cloud Community?

  For at blive certificeret hos Danish Cloud Community skal hosting-partneren bl.a. leve op:

  • Danish Cloud Communitys mindstemål for god hosting
  • Levere en ISAE 3402 revisorerklæring med reference til ISO27002.
   Disse forkortelser dækker over en veldefineret proces, som virksomheden hvert år følger for at beskrive og dokumentere, hvordan man med produktionsapparat og processer leverer ydelser til kunderne. Virksomhedens materiale kontrolleres stikprøvevis af en uvildig it-revisor, som udsteder erklæringen
  • Benytte SLA’er, som i disposition og indhold lever op til Danish Cloud Communitys krav samt er tilgængelige for kunderne
  • Være økonomisk stabile, bl.a. målt ved driftsresultat og egenkapital
  • Være dækket af erhvervs- og produktansvarsforsikringer
  Hvordan er JDMs danske hostingcenter sikret?

  Fysisk sikring – For at sikre mod tyveri, indbrud og hærværk er faciliteter udstyret med alarm og adgangskontrol. Både internt og eksternt overvåges området af videokameraer med bevægelsesdetektorer. Selve datacentret har ingen vinduer, og adgang kan kun ske gennem dobbelt dørsluse.

  Strømforsyning – Der er etableret nødstrømsanlæg med batteri (UPS) og dieselgenerator, så datacentrene kan forsynes med strøm i ubegrænset tid. Anlægget serviceres og kontrolleres jævnligt, og dieselgenerator afprøves i reel drift.

  Køling – Kølingsanlæg består af fuldt ud redundant system, så eventuelle fejl på et anlæg ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

  Brandsikring – Datacentret er forsynet med et fintfølende brandalarmeringssystem, der består af snifferanlæg og ionmeldere. Disse analyserer luften forskellige steder i centret og adviserer om f.eks. røgudvikling og åben ild. Datacentret er forsynet med inergenanlæg, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

  Internetforbindelse – Datacentret forsynes med internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante, og der foretages jævnligt afprøvning af den redundante opsætning.

  Backup-as-a-service – JDM håndterer backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret. Data kopieres desuden dagligt til et sekundært datacenter. Læs mere om Backup-as-a-service her

  Overvågning og døgnberedskab – Alle kritiske services overvåges automatisk, og ved fejl sendes alarm via sms til vores vagtberedskab. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

  Uafhængig revision – JDM tager sikkerhed alvorligt. Derfor samarbejder vi med et uafhængigt revisionsselskab, der jævnligt og med udgangspunkt i ISO27002 kontrollerer vores systemer, politikker og arbejdsgange.

  Hvad er cloudhosting?

  Cloudhosting dækker over processen ved at outsource en virksomheds computer- og lagerressourcer til en cloududbyder, der tilbyder sine infrastrukturtjenester.

  Cloududbyderen overvåger opsætningen, cloud-infrastrukturen, sikkerheden og vedligeholdelsen.

  Cloudhosting-modellen er ofte et billigere alternativ til den traditionelle dedikerede servermodel, der kræver, at virksomheder bygger og administrerer deres egne datacentre. I den traditionelle er servere og storage med dedikeret hardware og virtuelle ressourcer placeret i eget eller lejet datacenter og kan være en dyr kapital- og driftsudgift for virksomheder.

  Hvad er en hostingpartner?

  En hostingpartner hjælper din virksomhed med at drive sin serverløsning.

  Din hostingpartner vedligeholder din serverløsning, så du kan fokusere på din kerneforretning. Desuden kan du ofte spare eget it-personale væk.

  Om der blot er tale om servere, eller en kombination mellem servere og software skal du vælge en certificeret dansk hostingudbyder.

  Hvad er ISO27002?

  ISO/IEC 27002 er en vejledende standard, som knytter sig til den internationale ledelsesstandard for informationssikkerhed, ISO/IEC 27001. Standarden henvender sig til alle typer og størrelser af organisationer, private såvel som offentlige, der ønsker en systematisk tilgang til at arbejde med informationssikkerhed. ISO/IEC 27002 vejleder organisationer i at udvælge foranstaltninger i forbindelse med implementering af et ledelsessystem for informationssikkerhed (ISMS). Kilde: Dansk Standard

  Hvorfor server hosting i Danmark?

  I Danmark har vi brancheforeningen Danish Cloud Community, der certificerer danske hostere, så danske virksomheder kan være trygge i deres løsninger.

  For at kunne blive certificeret hos Danish Cloud Community, skal den danske hoster overholde en lang række betingelser.

  Det kan du læse mere om her

  Hvad er en cloudserver?

  En cloudserver er en samlet, centraliseret serverressource, der typisk hostes og leveres over internettet. Cloud-servere kan håndtere de samme funktioner som en traditionel fysisk server og levere processorkraft, lagring og applikationer.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523