fbpx

EN LILLE BID AF VORES KVALITETS SIKRING

Certificeret it-hosting

Vi lever op til dine forventninger! Du kan trygt outsource din it-drift til os.
Logoet til Danish Cloud Community

Brancheforeningen for it-hosting

Som certificeret medlem af branceforeningen, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst it-hoster.

JDM var i 2011 med til at stifte brancheforeningen for it-hosting virksomheder i Danmark, og vi var blandt de første, der modtog foreningens kvalitetsmærke, Cloudcertifikatet (Tidligere kaldet HostingCertifikatet).

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og at gøre det lettere for kunder at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er Cloudcertifikatet blevet branchens vigtigste bevis på kvalitet.

Cloudcertifikatet – Det forpligter

Når du vælger en leverandør med Cloudcertifikatet, får du vished på specielt tre områder:

Styr på økonomien

Det forudsættes, at hosterens økonomi og forsikringsforhold er solide, og at der ikke skyldes penge til det offentlige. Dette valideres også af uafhængig revisor.

Orden i maskinrummet

Det forudsættes, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at beskrivelserne og processerne bag bliver revideret af en uafhængig autoriseret revisor med speciale i it.

Årlig fornyelse

Det forudsættes at hosteren gennemgår en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at leverandøren til stadighed har styr på kvaliteten.

Årsrapport

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Sikkerhedsbeskrivelse
– Vores hostingcenter

Fysisk sikring

For at sikre mod tyveri, indbrud og hærværk er faciliteter udstyret med alarm og adgangskontrol. Både internt og eksternt overvåges området af videokameraer med bevægelsesdetektorer. Selve datacentret har ingen vinduer, og adgang kan kun ske gennem dobbelt dørsluse.

Strømforsyning

Der er etableret nødstrømsanlæg med batteri (UPS) og dieselgenerator, så datacentrene kan forsynes med strøm i ubegrænset tid. Anlægget serviceres og kontrolleres jævnligt, og dieselgenerator afprøves i reel drift.

Køling

Kølingsanlæg består af fuldt ud redundant system, så eventuelle fejl på et anlæg ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

Brandsikring

Datacentret er forsynet med et fintfølende brandalarmeringssystem, der består af snifferanlæg og ionmeldere. Disse analyserer luften forskellige steder i centret og adviserer om f.eks. røgudvikling og åben ild. Datacentret er forsynet med inergenanlæg, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

Internetforbindelse

Datacentret forsynes med internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante, og der foretages jævnligt afprøvning af den redundante opsætning.

Backup

JDM håndterer backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret. Data kopieres desuden dagligt til et sekundært datacenter.

Overvågning og døgnberedskab

Alle kritiske services overvåges automatisk, og ved fejl sendes alarm via sms til vores vagtberedskab. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

Uafhængig revision

JDM tager sikkerhed alvorligt. Derfor samarbejder vi med et uafhængigt revisionsselskab, der jævnligt og med udgangspunkt i ISO27002 kontrollerer vores systemer, politikker og arbejdsgange.

Sikkerhedsbeskrivelse
– Vores hostingcenter

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Start dit projekt

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest