fbpx

EN LILLE BID AF VORES KVALITETS SIKRING

Certificeret it-hosting

Vi lever op til dine forventninger! Du kan trygt outsource din it-drift til os.
Logoet til Danish Cloud Community

Brancheforeningen for it-hosting

Som certificeret medlem af branceforeningen, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst it-hoster.

JDM var i 2011 med til at stifte brancheforeningen for it-hosting virksomheder i Danmark, og vi var blandt de første, der modtog foreningens kvalitetsmærke, Cloudcertifikatet (Tidligere kaldet HostingCertifikatet).

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og at gøre det lettere for kunder at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er Cloudcertifikatet blevet branchens vigtigste bevis på kvalitet.

Cloudcertifikatet – Det forpligter

Når du vælger en leverandør med Cloudcertifikatet, får du vished på specielt tre områder:

Styr på økonomien

Det forudsættes, at hosterens økonomi og forsikringsforhold er solide, og at der ikke skyldes penge til det offentlige. Dette valideres også af uafhængig revisor.

Orden i maskinrummet

Det forudsættes, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at beskrivelserne og processerne bag bliver revideret af en uafhængig autoriseret revisor med speciale i it.

Årlig fornyelse

Det forudsættes at hosteren gennemgår en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at leverandøren til stadighed har styr på kvaliteten.

Årsrapport

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Sikkerhedsbeskrivelse
– Vores hostingcenter

Fysisk sikring

For at sikre mod tyveri, indbrud og hærværk er faciliteter udstyret med alarm og adgangskontrol. Både internt og eksternt overvåges området af videokameraer med bevægelsesdetektorer. Selve datacentret har ingen vinduer, og adgang kan kun ske gennem dobbelt dørsluse.

Strømforsyning

Der er etableret nødstrømsanlæg med batteri (UPS) og dieselgenerator, så datacentrene kan forsynes med strøm i ubegrænset tid. Anlægget serviceres og kontrolleres jævnligt, og dieselgenerator afprøves i reel drift.

Køling

Kølingsanlæg består af fuldt ud redundant system, så eventuelle fejl på et anlæg ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

Brandsikring

Datacentret er forsynet med et fintfølende brandalarmeringssystem, der består af snifferanlæg og ionmeldere. Disse analyserer luften forskellige steder i centret og adviserer om f.eks. røgudvikling og åben ild. Datacentret er forsynet med inergenanlæg, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

Internetforbindelse

Datacentret forsynes med internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante, og der foretages jævnligt afprøvning af den redundante opsætning.

Backup-as-a-service

JDM håndterer backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret. Data kopieres desuden dagligt til et sekundært datacenter. Læs mere om Backup-as-a-service her

Overvågning og døgnberedskab

Alle kritiske services overvåges automatisk, og ved fejl sendes alarm via sms til vores vagtberedskab. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

Uafhængig revision

JDM tager sikkerhed alvorligt. Derfor samarbejder vi med et uafhængigt revisionsselskab, der jævnligt og med udgangspunkt i ISO27002 kontrollerer vores systemer, politikker og arbejdsgange.

Sikkerhedsbeskrivelse
– Vores hostingcenter

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Kontakt

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url