fbpx

Intranetløsning til danske virksomheder

Giv dine medarbejdere bedre rammer for samarbejde, kommunikation og vidensdeling

Det er vigtigt at dine medarbejdere har de mest optimale værktøjer, som gør dem i stand til at kommunikere, dele viden og samarbejde med hinanden på tværs af din virksomhed, og endda også med samarbejdspartnere og kunder. 

Moderne Intranet med SharePoint og Microsoft 365

Moderne onlinebaseret intranetløsning til danske virksomheder. Det er oftest via virksomhedens intranet hvor kommunikationen og samarbejdet begynder.

Moderne

Et moderne intranet, skal være tilgængeligt fra enhver enhed, og skal tale sammen med resten af virksomheden.

Gennemtestet

SharePoint anvendes af mere end 150 millioner brugere og af mere end 75% af fortune 500 virksomheder.

Integration

SharePoint er en del af Microsofts intelligente værktøjer, og derfor kan dit intranet integreres med resten af din virksomhed.

Tilpasninger

Hvis du har unikke behov til et intranet system, kan SharePoint løsningen tilpasses dine unikke behov, så du kommer helt i mål.

Øget it-sikkerhed

Du kan udnytte de avancerede sikkerhedsfunktioner, der reducerer risikoen for nedbrud og uautoriseret adgang.

Dokumenthåndtering

SharePoint håndterer dine dokumenter så de inviterer til samarbejde og nem fremsøgning. Organiser nemt dine data.

En intranetløsning som dækker ethvert behov

SharePoint kan give din virksomhed få et moderne, sikkert og fremtidssikret intranet som samlet virksomheden.

Designet til den hybride verden

For at sikre og optimere dine medarbejders produktivitet og samarbejde skal de alle have mulighed for nemt og sikkert at få adgang til din virksomheds informationer, værktøjer, data og ressourcer. SharePoint intranetløsning gør dine medarbejdere i stand til at udføre deres bedste arbejde, uanset hvor de er.

Dit intranet bliver tilgængeligt fra næsten alle enheder. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones.

Anvendes af millioner

SharePoint startede som et dokumenthåndteringssystem helt tilbage i 2001, tilføjede webpubliceringsmuligheder i 2003 og udviklede sig løbende til markedsleder. Mens SharePoint som intranet ikke er den eneste mulighed for dig, er der en årsag til at SharePoint er blevet markedsleder.

Mere en 75% af fortune 500 virksomheder, anvender SharePoint løsninger. Og mere end 150 millioner brugere har deres daglige gang i en SharePoint løsning.

En del af en større helhed

Microsoft SharePoint tilbyder en problemfri integration med resten af dine forretningsapplikationer. Produktet fungerer problemfrit med din Microsoft Office Suite (Excel, Word og PowerPoint), MS Exchange Server, Microsoft Teams, ERP, CRM og mange andre systemer som anvendes af danske virksomheder.

Tilpasninger

Du kan udnytte mulighederne i en standard SharePointløsning, eller du kan få skræddersyet dem til dine unikke forretningsbehov. Du får adgang til fx, Medarbejderportaler, forums til medarbejdere, håndbøger, kundekartotek, billedbiblioteker.

Indbygget it-sikkerhed og adgangskontrol

Datasikkerhed er en anden stor fordel, ved en intranetløsning bygget på SharePoint. SharePoint inkluderer avancerede funktioner som workflow-opgraderinger og autentificeringsforbedringer, der fuldstændigt minimerer risikoen for nedbrud og uautoriseret adgang.

Med SharePoint behøver du heller ikke bekymre dig om at optimere informationsadgang og datadeling. For med SharePoint forbliver dine data pålideligt sikre. SharePoints samarbejdsapplikation sikrer øget sikkerhed for virksomheder, der beskæftiger sig med rå data. Med SharePoint kan du konfigurere forskellige indstillinger lige fra revision til delbarhed og lagerstyring. Dette hjælper også med at fremme datasikkerhedsoverholdelse af din branches lovgivningsmæssige krav.

Dokumenthåndtering

Dokumentstyring i danske virksomheder handler om at organisere, kategorisere og håndtere dokumenter og filer på en intelligent, sikker og nem måde. I din intranetløsning baseret på SharePoint får du alle fordelene, samt muligheden for tilpasninger.

Fx kan der nævnes: Ensartet dokumentdesign (firmabranding), Samarbejde på dokumenter i realtid, Intelligent søgning, avanceret historik og ikke mindst adgangskontrol.

FÅ EN DEMONSTRATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Få en demonstration

Alle virksomheder arbejder på hver deres måde, og har forskellige behov. Vi gennemgår gerne mulighederne i en intranetløsning baseret på SharePoint med dig.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Vi hjælper dig hele vejen i mål

  Implementeringen af et moderne intranet udføres på baggrund af vores testede projektforløb. Processen sikrer en effektiv og veldokumenteret tilgang, der resulterer i en optimeret leveringstid og en succesfuld forandring af intranettet i virksomheden.

  Opstart

  Jeres specifikke krav, ønsker, målsætninger samt visionen for jeres intranet beskrives. Sammen gennemgår vi implementeringsprocessen og aftaler roller og ansvar. Dette resulterer i en projektplan, som er gennemgående for resten af projektet.

  Afklaring

  Vi gennemgår vores velafprøvede konfigurationsdokument i detaljer med jer. Derved sikres det at jeres nye intranet dimensioneres og tilpasses jeres ønsker og krav. Denne fase afklarer detom intranettets opsætning, struktur, navigation og grafiske identitet.

  Opsætning

  Jeres intranet konfigureres efter de aftalte og dokumenterede ønsker og krav. Hele opsætningen udføres i tæt dialog med jeres interessenter således at fremskridtet kan følges og justeres hvis vigtige ændringer tiltræder undervejs.

  Overdragelse

  Overdragelse af intranet til hele jeres virksomhed. Gennem et undervisningsforløb bliver organisationen fortrolige med brugen af intranettet. Der uddannes redaktører og administratorer i SharePoint og intranet specifikke apps.

  Opfølgning

  Efter en periode på egne ben er det ofte opstået en række nye spørgsmål, som vi kan hjælpe med at afklare og eventuel bistå med mere undervisning. Det også et godt tidspunkt til at indsamle feedback samt ønsker til ændringer eller nye funktioner.

  Se mulighederne

  Microsoft har bygget en række demonstrationssider, så du kan se hvordan dit kommende SharePoint instranet kan se ud. 

  Gå til Microsoft inspiration

  En del af det store billede

  Et moderne intranet er blot en lille del af din måde at samarbejde og kommunikere på.

  Derfor har vi en række andre løsninger, som på hver deres måde optimerer og tager hånd om samarbejdet, kommunikationen og data håndteringen i din virksomhed.

  Læs mere her:
  Dokumentstyring
  Groups & Teams Management
  E-mail til SharePoint

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Ofte stillede spørgsmål om IT-sikkerhedstjek som service

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvad er et intranet?

  Et intranet er et privat netværk indeholdt i en virksomhed, der bruges til at dele virksomhedsoplysninger og ressourcer og data sikkert mellem medarbejdere. Et intranet kan også bruges til at arbejde i grupper og teams. Intranet fremmer kommunikation på tværs af en organisation.

  Hvad er SharePoint?

  SharePoint er verdens mest populære valg af software til intranet. SharePoint er verdens mest populære basisteknologi til intranet i mere end 200 virksomheder på globalt plan. Dette afspejles gentagne gange i forskellige digitale arbejdsplads- og intranetundersøgelser.

  Hvorfor har jeg behov for et intranet?

  Et intranet giver mere attraktive muligheder for deling i hele virksomheden. Giver mulighed for hurtigere svar på små til mellemstore problemer – ofte stillede spørgsmål, helpdesk og ressourcer er tilgængelige for alle på ét sted. Gør information let at finde – et intranet er et videnstyringsværktøj til at undgå overbelastning af information.

  Er Teams og SharePoint det samme?

  Nej, Teams er en alene stående applikation, hvor dine medarbejdere kan samarbejde, kommunikere og dele indhold. I Teams er det også muligt at samarbejde med personer udenfor din organisation.

  SharePoint er et software, som tillader din virksomhed, at bygge fx et Intranet til virksomheden. Et intranet hvor dine informationer deles på tværs.

  SharePoint og Teams er forbundet på mange måder, og anvender også nogle af de samme teknologier. Hvis du er i tvivl om hvilket værktøj du skal vælge, så kontakt os gerne for en gennemgang.

  Hvordan kommer jeg i gang med en intranetløsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523